11-04-2022 21:48:15 Son Güncelleme: 11-04-2022 21:55:15

İstanbul Ardahan İl Derneği Başkanlığına Deniz Aydemir Seçildi Derneğin İsmi Değişti

İstanbul Ardahan İl Derneği 10 Nisan 2022 Pazar günü Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezinde kongre yaptı. Kongrede Deniz Aydemir ve Şenol Polat aday oldular
İstanbul Ardahan İl Derneği Başkanlığına Deniz Aydemir Seçildi Derneğin İsmi Değişti

İstanbul Ardahan İl Derneği 10 Nisan 2022 Pazar günü Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezinde kongre yaptı. Kongrede Deniz Aydemir ve Şenol Polat aday oldular.

Merkezi İstanbul Kartal’a bulunan ve 4 dönemdir Ahmet Demirbaş’ın Başkanlığını yaptığı Ardahan İl Derneği 10 Nisan Pazar günü Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezinde yapılan genel kurul seçiminde 141 üyenin 103’ü oy kulandı. Deniz Aydemir 54 Şenol Polat 48 oy aldı. Deniz Aydemir, İstanbul Ardahan İl Derneği yeni Başkanı seçildi. Derneğin ismi oy çokluğu ile İstanbul Ardahan İl Kültür ve Turizm Derneği olarak değiştirdi.

Kongrede bir konuşma yapan Deniz Aydemir “Ardahan İl Derneği şeffaf olacak yönetim kurulunun hepsi Başkan kadar yetkisi olacak. Ardahan İl Derneği facebook Derneği olmayacak, etkisi ve gücü olan bir Dernek olacak. Yapacağımız ilk iş Dernek merkezini ulaşımı kolay ve görünür bir yere taşımak olacak” dedi.

Kongreye Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve ARDAFED Başkanı Orhan Çerkez, Yıldız EN Tv Sahibi Üzeyir Engin, Halk Ekmek Müdürü Özgen Nama, Esenyurt eski Kent Konseyi Başkanı Tuncer Dağ, İstanbul Azarbaycan Dernek Başkanı Sefer Karakoyunlu, Kocaeli Ardahanlılar Dernek Başkanı Alpay Aydemir, Parti Kartal Belediye meclis üyesi Arzu Öğüt Şimşek, Ümraniye KAI Dernek Başkanı Tuncay Uzunkaya, Çekmeköy KAI Dernek Başkanı Rıfat Karakaya, Eski Damal Belediye Başkanı Gülcemal Fidan, Yenilik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Asuman Çelik, Maltepe Ardahanlılar Dernek Başkanı Yaşar Geler ve çok sayıda STK ile iş insanı katıldı.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI