26-07-2021 14:00:00 Son Güncelleme: 26-07-2021 20:59:12

İpekyolu Belediyesinden kadınları tarihi ve turistik mekanlarla buluşturuyor

Van'ın İpekyolu Belediyesi sosyal Belediyecilik çalışmaları kapsamında kadınları kentteki tarihi ve turistik mekanlarla buluşturuyor
İpekyolu Belediyesinden kadınları tarihi ve turistik mekanlarla buluşturuyor

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, İpekyolu Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen gezilerle ilçedeki kadınlar tarihi ve turistik yerleri görme imkanı buluyor.

"Mutlu bir kadın, mutlu bir aile demek" sloganıyla başlatılan gezi programı kapsamında bu hafta Akdamar Adası'na götürülen kadınlara belediye tarafından ikramlarda bulunuldu, güzel bir gün geçirmeleri sağlandı.

Kaymakam ve Belediye Başkanvekili Sinan Aslan, toplumun yetişmesinde ve gelişmesinde büyük fedakarlık gösteren kadınlara yönelik çalışmaları her geçen gün artırdıklarını söyledi.

Kadın Spor Merkezleri, kadınlara yönelik okuma yazma, el becerilerini geliştirme kursları ile gezilerin, kadınlara verdikleri önemin bir göstergesi olduğunu vurgulayan Aslan, "Bu gezilerdeki amacımız, çoğu ev hanımı olan kadınlarımıza, annelerimize rahat bir nefes aldırarak, sosyalleşmelerini sağlamaktır. Kadınlarımıza yönelik çalışmalarımız önümüzdeki günlerde de hız kesmeden sürecek." dedi.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Nazan Sare Aslan ise kadınların mutluluğunun toplumun mutluluğuyla eşdeğer olduğunu ifade ederek, "Kadınlara değer veren, kadınların gelişimi ve sosyalleşmelerine katkı sunan Kaymakamımız ve Belediye Başkanvekilimiz Sinan Aslan'a teşekkür ediyorum. Müdürlük olarak da kadınların ruhsal, bedensel ve kültürel açıdan güçlenmesi, kendisini geliştirmesinin gerekliliğine inandığımız için ara ara kadınlarımızla bir araya geliyor, çeşitli etkinliklerde buluşuyoruz." diye konuştu.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI