13-04-2023 03:57:45

Hollywood yıldızları anneleri hakkında konuştu! 'Sevgililerimle aşk yaşamaya çalışıyordu'

ABD'li oyuncu ve model Brooke Shields, geçtiğimiz gün meslektaşı Drew Berrymore'un programına konuk oldu. Shields ve Barrymore, anneleriyle olan ilişkilerinden bahsedip; şoke eden açıklamalarda bulundu. Annelerinin kendilerine aşık olduğunu söyleyen ikiliden Barrymore, "Annem benim sevgililerimle aşk yaşamaya çalışıyordu" ifadelerini kullandı.
Hollywood yıldızları anneleri hakkında konuştu! 'Sevgililerimle aşk yaşamaya çalışıyordu'

Henüz 11 aylık bir bebekken ilk kez reklam kampanyalarında yer almaya başlayan Brooke Shields, 11 yaşındayken 'Pretty Baby' (Güzel Bebek) filminde ilk başrolünü oynamış, 1980’deki 'The Blue Lagoon' (Mavi Göl) ve 1981’deki 'Endless Love' (Sonsuz Aşk) filmlerinde başrolde yer aldığında ise daha reşit bile olmamıştı.

Haberin Devamı

Shields, rol aldığı 'Pretty Baby' ile aynı adı taşıyan belgeselinde, senaryo gereği o dönem 27 yaşında olan rol arkadaşı Keith Carradine'i öpmek zorunda kaldığını açıklamıştı.

YÖNETMEN TARAFINDAN AZARLANMIŞ

Ünlü isim, öpüşme sahnesinde yüzünü ekşittiği için yönetmen Louis Malle'in kendisini azarladığını da anlatmış, ancak film çekimlerinde yanında bulunan annesinin hiç araya girip kendisini korumadığını söylemişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRBrooke Shields: Michael Jackson beni öpmeye çalıştı!Haberi Görüntüle

HAYATINI KAYBEDEN ANNESİ HAKKINDA KONUŞTU

Tüm bunların ardından Brooke Shields, geçtiğimiz gün meslektaşı Drew Berrymore'un programı 'The Drew Barrymore Show'a konuk oldu. Annesi tarafından 10 yaşındayken Playboy dergisine çıplak poz vermesine izin verilen Shields, 2012'de hayatını kaybeden Teri Shields ile ilgili konuştu.

Haberin Devamı

Barrymore, Shields'a; "Annem benim erkek arkadaşlarımla flört etmeye çalışırdı. Senin annen de hiç böyle bir şeyler yaptı mı?" diye sordu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRCinsel saldırıya uğradığını açıklamıştı! 'Başıma gelenleri kabul etmeyi reddettim'Haberi Görüntüle

"BEN ONUN ANA ODAK NOKTASIYDIM"

Bunun üzerine 57 yaşındaki Shields, "Hayır, çünkü annem bana aşıktı. Benim kariyerimi yönettiği dönemde hiçbir erkekle ilgilenmedi. Ben onun ana odak noktasıydım. İkimiz de cinselliğimizden kopmuştuk" yanıtını verdi.

"ANNEM BANA O KADAR AŞIKTI Kİ..."

48 yaşındaki Barrymore da ardından annesi Jaid Barrymore (76) ile olan anne-kız ilişkisinden bahsederek; "Annem bana o kadar aşıktı ki; benim sevgililerimle aşk yaşamak, onlarla birlikte olmak istiyordu" diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRDrew Barrymore: Eşimden ayrıldığımdan beri cinsel perhizdeyimHaberi Görüntüle

"ÇOK TUHAF BİR ŞEY"

Meslektaşının anlattıklarına, "Seni anlıyorum. Bu çok 'muhtaç' görünen, tuhaf bir şey" diyerek katılan Shields, ardından annesinin bir röportajında ona eşlik ettiği anlardan birini anlattı:

  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI