20-07-2022 17:00:00

Hepsiburada, yeni hizmeti Premium'u tanıttı

Hepsiburada, yeni hizmeti Hepsiburada Premium için tanıtım lansmanı düzenledi. Hepsiburada Premium, e-ticaret sektöründe yeni bir dönemi başlatmayı ve müşterilerine yılda 1 milyar TLlik fayda sağlamayı hedefliyor. Hepsiburada Üst Yöneticisi (CEO) Murat Emirdağ, Hepsiburada Premiumla 7den 77ye Türk insanının ihtiyaçlarını çok iyi anlayan, onlara göre tasarlanmış bir program sunmaya özen gösterdik dedi.
Hepsiburada, yeni hizmeti Premium'u tanıttı

 

Hepsiburada, bugün düzenlenen lansman ile Türkiye’de geliştirilen ve hayata geçirilen ilk üyelik bazlı sadakat programı Hepsiburada Premium’u tanıttı. Hepsiburada CEO'su Murat Emirdağ ve markanın reklam yüzü Cem Yılmaz'ın katıldığı basın toplantısıyla gerçekleştirilen lansmanda Hepsiburada Premium'un felsefesi ve avantajları anlatıldı.

“HEPSİBURADA'NIN SUNDUĞU HİZMETLERİ HEPSİBURADA PREMİUM İLE DAHA DA İLERİYE TAŞIYORUZ”

Müşteri deneyiminin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, standartları daha da yukarı çıkarmak amacıyla Hepsiburada Premium'un hayata geçirildiğini söyleyen Emirdağ, “Bunu yaparken benzeri görülmemiş genişlikte ve bütçe dostu fiyatlarla büyük bir paket hayata geçirmeye, 7'den 77'ye Türk insanının ihtiyaçlarını çok iyi anlayan, onlara göre tasarlanmış bir program sunmaya özen gösterdik. Amacımız, yaklaşık 1 yılda ortalama 1 milyar TL'ye yakın bir katma değeri müşterimizle paylaşmak, bu avantajları onlara sunmak. Türkiye'nin en çok tavsiye edilen e-ticaret markası Hepsiburada'nın sunduğu hizmetleri Hepsiburada Premium ile daha da ileriye taşıyoruz” ifadelerini kullandı.

“PREMİUM, MÜŞTERİ İLE İLİŞKİMİZİ YALNIZCA ALIŞVERİŞTEN İBARET OLMAKTAN ÇIKARARAK”

Emirdağ Hepsiburada Premium’un içeriğiyle de ilgili şunları kaydetti:

“Hepsiburada Premium, Türkiye’de geliştirilen ve hayata geçirilen ilk ve müşterilerimizin ihtiyaçlarına en uygun üyelik bazlı sadakat uygulaması. E-ticaret dünyasında standartları yeniden tanımlayarak çıtayı daha da yükselten Hepsiburada Premium, müşteri ile ilişkimizi de yalnızca alışverişten ibaret olmaktan çıkararak çok farklı bir boyuta taşıyor. Hepsiburada Premium ile hayatları kolaylaştırıyor, zaman kazandırıyor ve ekonomik fayda sağlıyoruz. Türkiye'de geliştirilen ve hayata geçirilen Hepsiburada Premium, yüzde 3 Hepsipapel kazancı, hediye BluTV ve ücretsiz kargo, randevulu teslimat gibi çok sayıda avantaj sunuyor. Hepsiburada Premium'un, e-ticaret sektöründe yeni bir dönemi başlatması ve müşterilerine yılda 1 milyar TL'lik fayda sağlaması hedefleniyor.”

“CEM ABİ HANİ KARGO BEDAVAYDI’ DİYE SOKAKTA BANA SORUYORLAR ZATEN”

Hepsiburada markasının çalışanlarına gurur veren bir marka olduğunu vurgulayan Cem Yılmaz, lansman için çok heyecanlı olduğunu belirtti. Hepsiburada’nın bu hizmetinden gurur duyduğunu da aktaran Yılmaz konuyla ilgili, “Tüketici tarafından bu kadar aktif reaksiyon alınan bir platformda ben rolümü doğru oynamaya çalışıyorum. Çünkü o gün toplantıda sormazsam ‘Cem abi hani kargo bedavaydı’ diye sokakta bana soruyorlar zaten. Bu dediğim gibi alışılageldik bir çalışma şekli değil. Ama tüm ekip sağ olsun bana ‘reklamın tanınan yüzü’ rolünün dışında böyle bir rahatlık veriyor. Ben de benden beklenildiği kadarıyla daha komiklik ve bilginin doğruluğundan emin olduğum şeyin üzerine bina etmeye çalışıyorum” dedi.

 

Your browser does not support the video tag.

  •   Etiket
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI