ARDAHAN – Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun yıl dönümü vesilesiyle Türkiye genelinde kutlanan Polis Haftası, Ardahan’ın Posof ilçesinde manevi bir programla taçlandırıldı. İlçe Emniyet Amirliği tarafından organize edilen programda, şehit düşen emniyet mensupları için Mevlid-i Şerif okutuldu.
Posof Merkez Camii’nde gerçekleştirilen programa ilçe protokolü, emniyet mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından okunan Mevlid-i Şerif ve seslendirilen ilahilerle cami içerisinde duygu dolu anlar yaşandı.
Mevlit programının ardından kürsüye çıkan Posof Müftüsü İsmail Bayram, vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletin huzuru için canlarını feda eden tüm emniyet mensupları için toplu dua ettirdi. Müftü Bayram duasında, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak şehitlere rahmet, gazilere ise şifa diledi.
Kılınan Cuma namazının ardından cami çıkışında emniyet ekipleri vatandaşlarla bir araya geldi. Günün anısına polis ekipleri tarafından cami cemaatine tatlı ikramında bulunuldu. Vatandaşlar, Türk Polis Teşkilatı’nın bu anlamlı haftasını kutlayarak emniyet güçlerine görevlerinde başarılar diledi.