12-02-2025 15:43:36

Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Sağlık Bakanı ile sağlık projelerinin son durumu için br araya geldi

Ardahan Ak Parti Milletvekili Kaan Koç, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nu ziyaret ederek, Ardahan’daki sağlık altyapısının güçlendirilmesi için önemli görüşmelerde bulundu
Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Sağlık Bakanı ile sağlık projelerinin son durumu için br araya geldi

Ardahan Ak Parti Milletvekili Kaan Koç, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nu ziyaret ederek, Ardahan’daki sağlık altyapısının güçlendirilmesi için önemli görüşmelerde bulundu. Ziyaret sırasında, Ardahan’daki sağlık projelerinin son durumu ve geleceği hakkında detaylı bir değerlendirme yapıldı.

Milletvekili Koç, Ardahan Anjiyo Ünitesi Ek Hizmet Binası ve Damal Aile Sağlığı Merkezi Binası inşaatlarının hızla devam ettiğini ve bu projelerin tamamlanmak üzere olduğunu belirtti. Ayrıca, Göle Hastanesi Ek Hizmet Binasının proje çizimlerinin devam ettiğini de sözlerine ekledi. Koç, Ardahan halkına sağlık hizmetlerinin daha kaliteli ve erişilebilir olacağı müjdesini verirken, sağlık yatırımlarının önümüzdeki dönemde daha da artacağını vurguladı.

Koç, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "Ardahanımızın sağlık alanında tüm sorunlarını çözüyoruz. Bakanımıza desteği ve ilgisi için teşekkür ederim. Ardahanlılar daha sağlıklı ve modern sağlık hizmetlerine kavuşacak." dedi.

Milletvekili Kaan Koç, Ardahan’ın sağlık altyapısına yapılan yatırımların büyük önem taşıdığını belirterek, bu projelerin tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki sağlık hizmetlerinin çok daha güçlü hale geleceğini ifade etti. Bu önemli görüşme, Ardahan’da sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi adına atılan büyük bir adım olarak değerlendiridi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI