Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanlığına adaylığını açıklayan iş insanı Sebahattin Gündoğdu, Ardahan Esnaf ve Sanatkârlar Odası (ESOB) Başkanlığına yeni seçilen Candar Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette, kentin önde gelen iş insanlarından Mehmet Fatih Aksoy, Erdinç Balcı ve Yalçın Sadioğlu da hazır bulundu. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletildiği samimi bir ortamda gerçekleşti.
ESOB Başkanı Candar Yılmaz, ziyaretin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “ATSO Başkanlığına adaylığını açıklayan iş insanı Sebahattin Gündoğdu ile birlikte Fatih Aksoy, Erdinç Balcı ve Yalçın Sadioğlu odamızı ziyaret etti. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Öte yandan, ATSO seçim sürecine kapsamlı bir hazırlık içinde olduğu belirtilen Sebahattin Gündoğdu’nun, güçlü bir ekip oluşturma çalışmalarına hız verdiği ve önümüzdeki günlerde sahaya inerek temaslarını artıracağı öğrenildi. Ardahan iş dünyasında seçim sürecinin giderek hareketlenmesi bekleniyor.