05-07-2025 20:57:13

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, Ardahan’a gelerek bir dizi temas ve programlarda bulundu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ardahan’a gelerek bir dizi temas ve programlarda bulundu
Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, Ardahan’a gelerek bir dizi temas ve programlarda bulundu

Ziyaret programı kapsamında ilk durağı Ardahan Valiliği olan Bakan Göktaş, burada Vali Hayrettin Çiçek ve il protokolü tarafından karşılandı. Valilik şeref defterini imzalayan Göktaş, ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Konuşmasında sosyal hizmetlerde yürütülen çalışmaları değerlendiren Göktaş, "Vatandaşlarımızın refahı ve sosyal adaletin güçlenmesi için sahadayız" mesajı verdi.

Valilik ziyaretinin ardından Ardahan'ın kültürel sembollerinden biri olan Damal Bebeği Atölyesini ziyaret eden Bakan Göktaş, kadın istihdamı ve el emeği ürünlerin desteklenmesi konularına dikkat çekti.

Günün devamında AK Parti Ardahan İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Göktaş, burada partililerle bir araya geldi ve İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı. Son olarak, vatandaşlarla buluştuğu Aşure Dağıtımı etkinliğinde ise birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI