02-10-2024 12:02:22

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, eşi Berna Çiçek ile birlikte Ardahan Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret ettiler

Vali Hayrettin Çiçek, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle eşi Berna Çiçek ile birlikte Ardahan Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret ettiler
Ardahan Valisi  Hayrettin Çiçek, eşi Berna Çiçek ile birlikte Ardahan Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret ettiler

Vali Hayrettin Çiçek, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle eşi Berna Çiçek ile birlikte Ardahan Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret ettiler.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Çetinkaya ve Huzur Evi yetkilileri tarafından karşılanan Vali Çiçek ve eşi, burada yaşlılarla bir araya geldiler. 

Yaşlılarla yakından ilgilenen ve bir süre hasbihal eden Vali Hayrettin Çiçek ve eşi Berna Çiçek, yaşlılarla birlikte pasta keserek yaşlıların günlerini kutladılar. 

Ziyaretlerinden duyduğu mutluluğu dile getiren yaşlılar ilgi ve alakalarından dolayı Vali Hayrettin Çiçek ve eşi Berna Çiçek’e teşekkür ettiler.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI