Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Demirci, beraberinde Meclis Başkanı Soner Görmüş, Yönetim Kurulu Üyesi Veyis Osmanoğlu ve Oda Avukatı Burhan Budak ile birlikte, Ardahan Valiliği görevine atanan Vali Mehmet Fatih Çiçekli’yi makamında ziyaret etti.
Gerçekleştirilen hayırlı olsun ziyaretinde, Ardahan’ın ekonomik, ticari ve yatırım potansiyeli ele alındı. İl genelinde yürütülebilecek projeler, kamu–özel sektör iş birlikleri ve yerel kalkınmayı destekleyecek çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Özellikle istihdamın artırılması, yerel üretimin desteklenmesi ve girişimciliğin teşvik edilmesi konularının gündeme geldiği öğrenildi.
Ziyarette konuşan ATSO Başkanı Çetin Demirci, Vali Mehmet Fatih Çiçekli’ye yeni görevinde başarılar dileyerek, Ardahan’ın gelişimi adına kurumlar arası uyum ve iş birliğinin büyük önem taşıdığını vurguladı. Demirci, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası olarak kentin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkı sunacak her türlü projede aktif rol almaya hazır olduklarını ifade etti.
Vali Mehmet Fatih Çiçekli ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik temennileri ve destekleri için ATSO heyetine teşekkür etti. Çiçekli, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve iş dünyasıyla güçlü bir iletişim ve iş birliği içerisinde çalışacaklarını belirterek, Ardahan’ın potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek için ortak akla önem vereceklerini kaydetti.
Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.