Ardahan’da, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü dolayısıyla anma programı düzenlenecek.
Ardahan Valiliği tarafından hazırlanan resmî program, 10 Kasım 2025 Pazartesi günü gerçekleştirilecek.
Çelenk Sunma Töreni Saat 09.00’da
Tören, Ardahan Valilik Binası önünde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayacak. Saat 09.05’te sirenler eşliğinde saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla programın ilk bölümü tamamlanacak.
Anma Programı Gençlik Merkezi’nde Devam Edecek
Çelenk sunma töreninin ardından etkinlikler, saat 10.00’da Gençlik Merkezi Salonunda devam edecek. Burada günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapılacak, öğrenciler tarafından Atatürk’ün hayatı ve mücadele sürecini anlatan şiir ve gösteriler sahnelenecek.
Törenlere protokol üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşların katılımı bekleniyor.