AK Parti Ardahan İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Bağdeşen Köyü’nde vatandaşları ziyaret etti. Hane ziyaretleri kapsamında köy sakinleriyle bir araya gelen Özdemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ileterek küçük kahve ikramında bulundu.
Ziyaretlerde kadınların talepleri ve bölgeye dair ihtiyaçlar dinlenirken, vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştirildi. Köylülerin sıcak misafirperverliğine teşekkür eden Başkan Gülten Özdemir, sahadaki çalışmaların aynı kararlılıkla süreceğini belirtti.
Özdemir, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Bağdeşenli hemşehrilerimizin güler yüzü ve samimiyeti bizlere güç veriyor. Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Sayın Tuğba Işık Ercan’ın liderliğinde; kadınların emeğini, üretimini ve gönül birliğini Türkiye Yüzyılı hedeflerimize taşımaya devam edeceğiz. Birlikte daha güçlü bir geleceğe yürüyoruz.”
Programda, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı’ndan Tuğba Işık Ercan ile Dilan Özmen Özgün ve Tülay Kaynarca’nın da destek mesajları yer aldı.
Birlik ve dayanışmanın vurgulandığı ziyaretler, Bağdeşen’de memnuniyetle karşılandı.