17-09-2025 09:35:43 Son Güncelleme: 17-09-2025 09:42:43

Ardahan 23. Dönem Milletvekili Saffet Kaya Aksaray’da İş İnsanlarıyla Buluştu

Ardahan 23. Dönem Milletvekili Saffet Kaya, Aksaray’da yakın dostları İş İnsanları Ömer Gümüşay, Naim Eren ve Erdem Eren ile öğle yemeğinde bir araya geldi.
Ardahan 23. Dönem Milletvekili Saffet Kaya Aksaray’da İş İnsanlarıyla Buluştu
Ardahan 23. Dönem Milletvekili  Saffet Kaya, Aksaray’da yakın dostları İş İnsanları Ömer Gümüşay, Naim Eren ve Erdem Eren ile öğle yemeğinde bir araya geldi.
 
Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, bölgesel yatırımlar, ekonomik gelişmeler ve iş dünyasının gündemi üzerine kapsamlı bir görüş alışverişi yapıldı. Milletvekili Kaya, iş insanlarının fikirlerini dinleyerek, Aksaray ve Ardahan başta olmak üzere bölgenin kalkınması, istihdamın artırılması ve iş ortamının iyileştirilmesi konularında değerlendirmelerde bulundu.
 
Toplantıda ayrıca iş dünyasının karşılaştığı zorluklar, yatırım süreçlerindeki engeller ve fırsatlar masaya yatırıldı. Katılımcılar, sürdürülebilir ekonomik büyüme için birlikte yürütülebilecek projeler üzerinde fikir birliğine vardı.
 
Öğle yemeği vesilesiyle gerçekleşen görüşmenin, siyaset ve iş dünyası arasındaki diyaloğu güçlendiren önemli bir buluşma olduğu vurgulandı.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI