GÜNDEM HABERLERİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun ABD Kongresi'nde yaptığı konuşmaya sert tepki gösterdi. Erdoğan "Bırakın katliamı durdurmayı, kasabı kongresinde ağırlayan, hezeyanlarla dolu konuşmasını 57 kez ayakta alkışlayan akıl ve vicda..
Kuledeki şantaj Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdırdı: Bu işi ivedilikle çözün, sorumluları hesaba çekin
Son dönemde sivil havacılıkta artan uçak rötarları ve sefer sayılarındaki azalışların altında yatan sebebin maaşlarının artmasını isteyen hava trafik kontrolörleri olduğu ortaya çıktı. "İnisiyatif almadan çalışma" sistemine geçen kontrolörlerin bu hamlesi..
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 11 üniversiteye rektör ataması yapıldı, üst düzey bürokratlar görevden alındı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla aralarında Anadolu ve Hacettepe'nin de bulunduğu 11 üniversiteye rektör ataması yapıldı. Yine Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Sağlık Bakan Yardımcılığı görevine Halim Özçevik atanırken, çok sayıda üst düzey bürokr..
Balıkçılar tarafından ölü olarak bulunan dalgıç kıyafetli şahıs AK Partili başkanın oğlu çıktı
Artvin'de balıkçılar tarafından ölü olarak bulunan dalgıç kıyafetli kişinin eski AK Parti Fındıklı İlçe Başkanı Ali Süleyman Toraman'ın oğlu Ruknettin Toraman olduğu ortaya çıktı.
Anadolu Otoyolu'nda korkunç kaza: 3 ölü, 3 yaralı
Anadolu Otoyolu Ankara istikameti Sapanca mevkiinde seyir halindeki hafif ticari araç ile minibüs çarpıştı. Hafif ticari araçta bulunan, biri 15 yaşında 3 kişi yaşamını yitirdi.
Polis gelince camdan sarkan alkollü kadın 5. kattan düştü
İstanbul Esenyurt'ta gece saatlerinde yüksek sesle eğlenen bir çiftin evine polis baskını yapıldı. Alkollü olduğu iddia edilen kadın, dengesini kaybederek 5. kattan aşağıya düşerek ağır yaralandı. Kadın kurtarılmaya çalışılırken ev sakinlerinden bazıların..
Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Akçay: Faiz indirimi gündemde değil
Merkez Bankası temmuz ayında faizi yüzde 50'de sabit tuttu. Bir sonraki döneme ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Yardımcısı Cevdet Akçay, faiz indiriminin gündemde olmadığını ve sıkı duruşun indirimler başladığında da korunacağını söyledi...
İşte yeni Sağlık Bakanı Memişoğlu'nun elindeki sorunlar listesi! İlk sırada şehir hastaneleri var
Yeni Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu kritik bir adım atarak TBMM Sağlık Komisyonu üyeleri ve eski sağlık bakanlarıyla görüşüp öncelikli sorunlar listesi hazırladı. Şehir hastanelerinin kötü yöneltildiği şikayetlerinin damga vurduğu görüşmelerde "Öncelikle a..
İmamı okla vuran saldırgan, şortlu birinin namaz kılmasına sinirlenmiş
Bağcılar'da cami imamını okla vurarak yaralayan saldırganın caminin dış bölümünde şortlu birinin namaz kılmasına sinirlendiği için bu eylemi gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Olayın görgü tanıklarından biri "Şahıs 'Bu şortlu kişinin namaz kılmasına neden izi..
RTÜK, aşırı cinsel içerikli müzik ve klip yayınları için müzik kanallarına uyarıda bulundu
RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, aşırı cinsel içerik, argo ve küfürlü sözler içeren müzik ve klip yayınlarının yayıncılık ilkelerine uyumlu hale getirilmesi uyarısında bulundu.
Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü
2009 yılında Kahramanmaraş'ta helikopter düşmesi sonucu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerle ilgili tıbbi belgeler yeniden incelendi. Adli Tıp, 2011 yılındaki raporda geçen 'kandaki karbondioksit ora..
Yolun ortasındaki yaralı serçeyi kurtarmak isterken kamyon çarptı
Tunceli'de seyir halindeyken yolda yaralı serçe gören Cihan Karaca'ya, aracı durdurarak serçeyi almak istediği sırada kamyon çarptı. Hastaneye kaldırılan Karaca'nın vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluştuğu öğrenilirken, kaza anı güvenlik kamerasına ..
İzmir'de orman yangını! Alevlerin yaklaştığı site tahliye edildi
İzmir'in Dikili ilçesinde çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle yayıldı. Yangına müdahale sürerken, alevlerin yaklaştığı Mavikent Sitesi tahliye edildi.
Bakan Şimşek: Kazanımlarımızı kalıcı hale getireceğiz
Bakan Şimşek: Kazanımlarımızı kalıcı hale getireceğiz
Bakanlık desteği ile yerli çip tasarımına başlandı
Bakanlık desteği ile yerli çip tasarımına başlandı
Edirne'de kaçakçılara darbe!
Edirne'de kaçakçılara darbe!
Karadeniz'de görev alacak dev tesis... Doğal gaz denizde işlenecek...
Karadeniz'de görev alacak dev tesis... Doğal gaz denizde işlenecek...
Planlı üretime kapsamlı destekleme
Planlı üretime kapsamlı destekleme
Eski Bakan Salih Sümer'e son görev
Eski Bakan Salih Sümer'e son görev
Kurtulmuş'tan Netanyahu'ya tepki!
Kurtulmuş'tan Netanyahu'ya tepki!
MSB: 15 terörist etkisiz!
MSB: 15 terörist etkisiz!
Boğazlardan 83 bin 892 gemi geçti
Boğazlardan 83 bin 892 gemi geçti
Bakan Işıkhan, büyük borçlu 5 belediyeyi açıkladı
Bakan Işıkhan, büyük borçlu 5 belediyeyi açıkladı
İstanbul'a kuvvetli yağış uyarısı
İstanbul'a kuvvetli yağış uyarısı
İstanbul Havalimanı dünyada 7'nci, Avrupa'da birinci
İstanbul Havalimanı dünyada 7'nci, Avrupa'da birinci
Bakan Tekin'den Gazzeli çocuklara ziyaret
Bakan Tekin'den Gazzeli çocuklara ziyaret
MSB: Kırmızı kategorideki 94 terörist etkisiz!
MSB: Kırmızı kategorideki 94 terörist etkisiz!
MTV ödemelerinde son bir hafta!
MTV ödemelerinde son bir hafta!
'Dijital Öğretmenler' için başvurular başladı
'Dijital Öğretmenler' için başvurular başladı
Milli Güvenlik Kurulu bugün toplanıyor
Milli Güvenlik Kurulu bugün toplanıyor
Bakan Yerlikaya: Evden hırsızlık yüzde 46,7 düştü
Bakan Yerlikaya: Evden hırsızlık yüzde 46,7 düştü
Vergi paketine ilişkin düzenlemede ilk 7 madde kabul edildi
Vergi paketine ilişkin düzenlemede ilk 7 madde kabul edildi
GÜRZ operasyonu başlatıldı... 72 gözaltı!
GÜRZ operasyonu başlatıldı... 72 gözaltı!
Türkiye'nin batısı serinleyecek
Türkiye'nin batısı serinleyecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis'teki protestolara sert çıktı: Biz bu şımarıklığa boyun eğmeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, başıboş köpek düzenlemesinin komisyondaki görüşmeleri sırasında Meclis koridorlarında yaşanan protestolara sert çıktı. Erdoğan "Milletvekiline, hem de yüce Meclis çatısı altında 'katil' diye bağıran da onu getirip o cesareti veren d..
Fenemen Tatiana Ozolina'nın hayatını kaybettiği kazanın nedeni ortaya çıktı
Muğla'nın Milas ilçesinde meydana gelen kazada, Rus sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina'nın hayatını kaybetmesinin nedeni hatalı sollama olduğu belirlendi. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
36 yıldır gece gündüz oturarak uyuyor
KOAH hastası olduğu için 36 yıldır oturarak uyuyan Muzaffer Işık için hayat çok zor ilerliyor. Geceleri çocuklar gibi ağladığını belirten Işık, "Sandalyede uyuyunca millet 'Eyvah amcaya bir şey oldu' diye telaş ediyor" dedi.
Eylem Tok'un duruşma tarihi belli oldu
Ehliyetsiz araç kullanarak Oğuz Murat Aci'yi öldüren oğlu Timur Cihantimur'u ABD'ye kaçıran Eylem Tok, 11 Eylül'de yeniden hakim karşısına çıkacak.
Bingöl'de madde bağımlısı şahıs sokaktakilere bıçakla saldırdı! 2 kişi öldü, 7 kişi yaralandı
Bingöl'de bir madde bağımlısı, etrafındaki kişilere bıçakla saldırdı. Korkunç olayda 2 kişi hayatını kaybederken, 7 kişi de yaralandı. Saldırgan emniyet güçlerince yakalanarak gözaltına alınırken, saldırı anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından sa..
Eski eşinin ölmeden selasını okuttu, mahalle karıştı
Bursa'da bir adam ayrıldığı dini nikahlı eşinin selasını okuttu. Megafondan kendi adını duyan kadın, "Selada, 'Cenazesi ikindide kaldırılacak' denilince 'Acaba bana bir şey mi yapacak o saate kadar' diye korktum" diyerek yaşadığı paniği anlattı...
Bağcılar'da akılalmaz olay! Tartışma yaşadığı cami imamını okla vurdu
Bağcılar'da yaşanan olayda bir şahıs, tartıştığı cami imamını okla vurdu. Yaralanan imam hastaneye kaldırılırken, saldırgan ise polis tarafından gözaltına alındı.
Taksicinin uyanıklığı pahalıya patladı! 110 TL'lik yola 600 lira isteyen sürücüye ceza
Galata Köprüsü'nde, turistten Dolmabahçe Sarayı'na gitmek için taksimetre açmayarak 600 lira talep eden taksici, sosyal medya görüntülerinden tespit edildi. Taksiciye toplamda 9 bin 574 lira idari para cezası uygulanırken, taksi ise 10 gün trafikten men e..
Ankara'da toplu taşıma ücretlerine yüzde 40 zam
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın teklifiyle toplu taşıma araçlarının ücret tarifesi yüzde 38,9 ile 50 arasında zamlandı. Tam biniş ücreti 15 liradan 21 liraya, öğrenci biniş ücreti 7,5 liradan 10,5 liraya ve öğretmen yolcuların bilet ücr..
YRP'li Şanlıurfa Belediye Başkanı Gülpınar, Bakan Kurum'a sahip çıktı: Protokol krizini kimin yaptığını biliyoruz
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un Şanlıurfa'da düzenlediği İl Koordinasyon Toplantısı'nda sandalyesi kaldırılıp yeri değiştirilince tepki gösteren Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar'dan açıklama geldi. Olayın fail..
Bakanlık harekete geçti! CHP'li belediyelerden prim borçları tahsil edilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Belediyelerin borç tahsiline başlanacak" açıklamasının ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Işıkhan, sosyal güvenlik sisteminin sürdürülebilirliği için istihdamı artırmak, ..
TBMM'de ortalık savaş alanına döndü! AK Partili Karaismailoğlu, DEM Parti'li Bozan'a yumruk attı
TBMM Genel Kurulu'nda DEM Partili Mersin Milletvekili Ali Bozan'ın AK Parti grubuna yönelik ifadeleri nedeniyle ortalık karıştı. Kürsüden "AKP hırsızlık yapıyor" ifadesini kullanan Bozan, AK Parti milletvekilleri tarafından tepki aldı. Çıkan kavgada eski ..
Soğukkanlılığı pes dedirtti! Bingöl'de 2 kişinin can verdiği vahşette yeni görüntüler
Bingöl'de madde bağımlısı şahsın, sokak ortasında bıçakla 2 kişiyi öldürüp, 7 kişiyi yaraladığı saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde arkasından yaklaştığı kişiyi sırtından defalarca bıçaklayan saldırganın rahat tavırları dikkat çekti...
Kadın Giyim Festivali sekteye uğradı! Esnaf istemedi zabıta elektriğini kesti
Sivas'ta düzenlenmesi planlanan Kadın Giyim Festivali, Sivas Belediyesi zabıta ekiplerinin müdahalesi ile açılmadan kapandı. Festival için kente gelen esnaf ise hem hayal kırıklığı yaşadı hem de büyük bir maddi zarara girdiği için tepki gösterdi. Belediye..
Arkadaşıyla küsünce camide kendine zarar verdi! İmamın hızlı müdahalesi hayat kurtardı
Sakarya'da akli dengesi yerinde olmadığı öne sürülen ve arkadaşıyla küstüğü için cami içinde bıçakla kendine zarar vermeye çalışan şahıs, cami imamının müdahalesiyle kurtarıldı.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: İki devletli çözüm olmazsa, dördüncü Gazze savaşı çıkacak
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Filistin-İsrail barış müzakerelerinde anlaşmaya varılamamasıyla ilgili olarak çarpıcı bir uyarıda bulundu. Bakan Fidan, "İki devletli çözümü şimdi hayata geçirmezsek, ileride bir dördüncü Gazze savaşı çıkacaktır. Sürekli sava..
Yerlikaya, terör halayı çekenlere dinletilen şarkıyı hazmedemeyenlere ayarı verdi: En ufak üzüntü duymuyorum
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mersin'de halay çekerken terör örgütü PKK elebaşı lehine slogan atınca gözaltına alınanlara polis otosunda "Ölürüm Türkiye'm" şarkısının çalınmasına ilişkin konuştu. Yerlikaya, "Bunun, savcının talimatıyla gözaltına alınan i..
BİLSEM öğretmen atamaları sonuçlandı
BİLSEM öğretmen atamaları sonuçlandı
Yeşilay’da Yeni Bilim Kurulu görevde
Yeşilay’da Yeni Bilim Kurulu görevde
TÜBİTAK'ın 61'inci gurur yılı
TÜBİTAK'ın 61'inci gurur yılı
Merkez Bankası uluslararası depo alım işlemlerini sonlandırdı
Merkez Bankası uluslararası depo alım işlemlerini sonlandırdı
Emekli maaşını o bankaya taşıyacaklara 24 bin TL
Emekli maaşını o bankaya taşıyacaklara 24 bin TL
Tokat’ta CHP’li belediyeye protesto! Başkan istifaya çağrıldı
Tokat’ta CHP’li belediyeye protesto! Başkan istifaya çağrıldı
Avrupa'dan Türkiye'ye sokak hayvanları çağrısı
Avrupa'dan Türkiye'ye sokak hayvanları çağrısı
Tüketicilerin Korunmasına Yönelik Kanun Teklifi komisyondan geçti
Tüketicilerin Korunmasına Yönelik Kanun Teklifi komisyondan geçti
Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı’nın yapımı başlıyor
Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı’nın yapımı başlıyor
Tatilciye Bakanlık uyarısı!
Tatilciye Bakanlık uyarısı!
Meteoroloji'den 5 ile sarı uyarı!
Meteoroloji'den 5 ile sarı uyarı!
Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği'ne iki 'dost' ünvan
Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği'ne iki 'dost' ünvan
Tartışılan kanun teklifi TBMM Komisyonu'nda kabul edildi
Tartışılan kanun teklifi TBMM Komisyonu'nda kabul edildi
AŞ'lerin e-genel kurullarında değişiklik
AŞ'lerin e-genel kurullarında değişiklik
Bahçeli: CHP'nin tarihin en ağır ekonomik krizinin yaşandığını iddia etmesi deli saçmasıdır
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün düzenlediği basın toplantısında muhalefeti ağır sözlerle eleştirdi. Bahçeli "CHP'nin tarihin en ağır ekonomik krizinin yaşandığını iddia etmesi deli saçmasıdır. Türkiye ekonomisi yükseliş kulvarındadır" dedi...
Bahçeli, 154 kişilik listeyi kameraya gösterdi: Bunlarla hukuk zemininde mutlaka hesaplaşacağız
MHP genel merkezinde sürpriz bir basın toplantısı düzenleyen Devlet Bahçeli, Sinan Ateş davası nedeniyle partisini hedef gösterdiğini iddia ettiği 154 isme de seslendi. Elindeki listeyi kameralara gösteren Bahçeli "Bazı çevreler MHP'ye suçlamalarda bulund..
Bahçeli: Köpeklere karşı uygulanacak her türlü yanlışın karşısında dururuz, kimse merak etmesin
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, köpeklerin uyutulmasını da içeren sokak hayvanlarına yönelik kanun teklifi için dikkat çeken ifadeler kullandı. Bahçeli "Köpeklere karşı uygulanacak her türlü yanlışın karşısında dururuz, kimse merak etmesin. MHP hayvan d..
TFF'nin yeni yönetiminde deprem! Bayram Saral seçimden 5 gün sonra görevinden istifa etti
TFF'nin yeni Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yönetiminde yer alan Bayram Saral seçimden 5 gün sonra görevinden istifa etti. Saral "İstişareye dayalı, birlikte şeffaf yönetim anlayışının gerçekleşmeyeceğine dair şahsımda oluşan kanaat dolayısıyla TFF yön..
Havuza düşen 1 yaşındaki bebek hayatını kaybetti
Muğla'da bakıcısının başka bir işle ilgilendiği sırada havuza düşen 1 yaşındaki bebek, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bebeğin ölüm haberini alan ailesi ve sevenleri yasa boğuldu. Bebeğin cansız bedeni otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na g..
Traktörüne binen çiftçi neye uğradığını şaşırdı! Binlerce sinek aracın içini sardı
Ankara'da tarlasında çalışmak için traktörünün başına geçen çiftçi, aracın içerisindeki binlerce sinekle karşılaşmasının ardından neye uğradığını şaşırdı. Sinekleri eliyle temizlemeye çalışan vatandaşın çabası da boşa çıkarken kendisini korumak için ağzın..
Barış Manço'nun Belçika'da kullandığı spor aracı Türkiye'ye getiriliyor
Türk müziğinin efsanevi ismi Barış Manço'nun Belçika'da ikamet ettiği yıllarda kullandığı ve 3 yıl önce bir depoda bulunan kırmızı renkli spor aracı, İstanbul'daki Barış Manço Müzesi'nde sergilenmek üzere Türkiye'ye nakledildi. Aracın uzun süren bir süreç..
Çorum'da dilencilik yapan kadının banka hesabındaki para şaşkına çevirdi
Çorum'da zabıta ekipleri tarafından, dilencilik yapan kadının kontrol edilen banka hesabından 191 bin TL çıktı. Dilencilik yapan yaşlı kadın hakkında Kabahatler Kanunu çerçevesinde idari para cezası uygulandı.
Staj yaptığı inşaatta korkunç şekilde can verdi! 15 yaşındaki genç 6. kattan asansör boşluğuna düştü
Ankara'da bir inşaatta stajyer olarak çalışan 15 yaşındaki öğrenci, 6. kattan asansör boşluğuna düştü. Olay yerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırılan genç, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
İstanbul'da esnaflar sokak ortasında çatıştı: 1 ölü
İstanbul'un Zeytinburnu ilçesi Beştelsiz Mahallesi'nde sokak ortasında silahlı çatışma çıktı. Çatışmada 1 kişi hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekip sevk edildi. Çatışma anları ise çevredekilerin cep telefonu kamerası ile kayd..
İstanbul Arnavutköy'de denizde oluşan hortum cep telefonu kamerasında
İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde denizde hortum oluştu. Karaburun açıklarında saat 12.00 sıralarında meydana gelen hortum, kıyıya ulaşmadan sona erdi.
Hz. Muhammed'e hakarete tutuklama
Hz. Muhammed'e hakarete tutuklama
Bakan Yerlikaya duyurdu... Mersin'deki terör halayında yeni gelişme!
Bakan Yerlikaya duyurdu... Mersin'deki terör halayında yeni gelişme!
Kırılgan gruplar adli süreçlerle destekleniyor
Kırılgan gruplar adli süreçlerle destekleniyor
GÖKBEY yurt dışında havalandı
GÖKBEY yurt dışında havalandı
Mardin, Avrupa Fair Play Ödül Törenine ev sahipliği yapacak!
Mardin, Avrupa Fair Play Ödül Törenine ev sahipliği yapacak!
“Tasarruf tedbirleri medyaya mali ambargoya dönüştü”
“Tasarruf tedbirleri medyaya mali ambargoya dönüştü”
Kıbrıs Gazileri, 50 yıl sonra ‘gazi’ oldukları topraklarda
Kıbrıs Gazileri, 50 yıl sonra ‘gazi’ oldukları topraklarda
Dışişleri'nden İsrail'e UNRWA tepkisi!
Dışişleri'nden İsrail'e UNRWA tepkisi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun ABD Kongresi..
Kuledeki şantaj Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdırdı: Bu işi ivedilikle çözün, sorumluları hesaba çekin
Son dönemde sivil havacılıkta artan uçak rötarları ve sefer sayılarındaki a..
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 11 üniversiteye rektör ataması yapıldı, üst düzey bürokratlar görevden alındı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla aralarında Anadolu ve Hacettepe'nin de b..
Balıkçılar tarafından ölü olarak bulunan dalgıç kıyafetli şahıs AK Partili başkanın oğlu çıktı
Artvin'de balıkçılar tarafından ölü olarak bulunan dalgıç kıyafetli kişinin..
Anadolu Otoyolu'nda korkunç kaza: 3 ölü, 3 yaralı
Anadolu Otoyolu Ankara istikameti Sapanca mevkiinde seyir halindeki hafif t..
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 38 33 2 3 92 26 102 +66
2 Fenerbahçe 38 31 1 6 99 31 99 +68
3 Trabzonspor 38 21 13 4 69 50 67 +19
4 Başakşehir FK 38 18 13 7 57 43 61 +14
5 Kasımpaşa 38 16 14 8 62 65 56 -3
6 Beşiktaş 38 16 14 8 52 47 56 +5
7 Sivasspor 38 14 12 12 47 54 54 -7
8 Alanyaspor 38 12 10 16 53 50 52 +3
9 Çaykur Rizespor 38 14 16 8 48 58 50 -10
10 Antalyaspor 38 12 13 13 44 49 49 -5
11 Gaziantep FK 38 12 18 8 50 57 44 -7
12 Adana Demirspor 38 10 14 14 54 61 44 -7
13 Samsunspor 38 11 17 10 42 52 43 -10
14 Kayserispor 38 11 15 12 44 57 42 -13
15 Hatayspor 38 9 15 14 45 52 41 -7
16 Konyaspor 38 9 15 14 40 53 41 -13
17 MKE Ankaragücü 38 8 14 16 46 52 40 -6
18 Fatih Karagümrük 38 10 18 10 49 52 40 -3
19 Pendikspor 38 9 19 10 42 73 37 -31
20 İstanbulspor 38 4 27 7 27 80 16 -53
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 34 24 7 3 77 31 75 +46
2 Göztepe 34 21 6 7 60 20 70 +40
3 Sakaryaspor 34 17 8 9 50 35 60 +15
4 Bodrumspor 34 15 7 12 43 22 57 +21
5 Çorum FK 34 16 10 8 55 36 56 +19
6 Kocaelispor 34 16 11 7 48 41 55 +7
7 Boluspor 34 15 11 8 33 35 53 -2
8 Gençlerbirliği 34 13 9 12 39 33 51 +6
9 Bandırmaspor 34 13 10 11 49 32 50 +17
10 Erzurumspor FK 34 12 11 11 30 34 44 -4
11 Ümraniyespor 34 12 15 7 40 47 43 -7
12 Manisa FK 34 9 12 13 40 40 40 0
13 Keçiörengücü 34 10 14 10 34 43 40 -9
14 Adanaspor 34 11 17 6 28 45 39 -17
15 Şanlıurfaspor 34 9 14 11 32 37 38 -5
16 Tuzlaspor 34 9 14 11 35 47 38 -12
17 Altay 34 5 25 4 16 76 10 -60
18 Giresunspor 34 2 28 4 16 71 7 -55
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 36 26 5 5 83 29 83 +54
2 Van Spor FK 36 24 6 6 63 37 75 +26
3 Bucaspor 1928 36 21 5 10 54 25 73 +29
4 1461 Trabzon FK 36 21 6 9 71 39 72 +32
5 Ankaraspor 36 15 8 13 45 35 58 +10
6 Yeni Mersin İdman Yurdu 36 16 10 10 50 36 58 +14
7 Beyoğlu Yeniçarşıspor 36 15 14 7 47 38 52 +9
8 Karacabey Belediye Spor 36 13 11 12 43 37 51 +6
9 Ankara Demirspor 36 15 16 5 43 46 50 -3
10 Diyarbekir Spor 36 12 15 9 39 41 45 -2
11 Kırklarelispor 36 11 14 11 33 41 44 -8
12 Altınordu 36 10 13 13 45 39 43 +6
13 Hes İlaç Afyonspor 36 10 14 12 25 38 42 -13
14 Serik Belediyespor 36 10 16 10 29 45 40 -16
15 Nazilli Belediyespor 36 11 16 9 38 57 39 -19
16 Zonguldak Kömürspor 36 11 17 8 41 57 38 -16
17 Kırşehir Futbol SK 36 5 23 8 38 76 23 -38
18 Bursaspor 36 6 22 8 28 64 23 -36
19 Adıyaman FK 36 4 25 7 28 63 19 -35
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 28 22 2 4 67 18 70 +49
2 Aliağa Futbol A.Ş. 28 19 0 9 60 18 66 +42
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 28 15 6 7 40 25 52 +15
4 52 Orduspor FK 28 14 7 7 40 28 49 +12
5 İnegöl Kafkas GK 28 13 7 8 37 30 47 +7
6 Edirnespor 28 13 10 5 45 28 44 +17
7 Mardin 1969 Spor 28 12 11 5 40 34 41 +6
8 K.Çekmece Sinopspor 28 10 10 8 41 31 38 +10
9 Karabük İdmanyurdu Spor 28 10 13 5 27 44 35 -17
10 Artvin Hopaspor 28 9 12 7 33 29 34 +4
11 Talasgücü Belediyespor 28 10 14 4 34 45 34 -11
12 Kırıkkalegücü FK 28 8 15 5 31 42 29 -11
13 Gümüşhanespor 28 4 14 10 25 49 22 -24
14 Malatya Arguvanspor 28 3 21 4 21 57 13 -36
15 Tarsus İdman Yurdu 28 2 22 4 20 83 10 -63
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 09/08/2024 Alanyaspor vs Eyüpspor
 09/08/2024 Antalyaspor vs Göztepe
 09/08/2024 Bodrum FK vs Gaziantep FK
 09/08/2024 Çaykur Rizespor vs Başakşehir FK
 09/08/2024 Fenerbahçe vs Adana Demirspor
 09/08/2024 Galatasaray vs Hatayspor
 09/08/2024 Kasımpaşa vs Konyaspor
 09/08/2024 Samsunspor vs Beşiktaş
 09/08/2024 Sivasspor vs Trabzonspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 11/05/2024 Kocaelispor 0 - 2 Sakaryaspor
 11/05/2024 Erzurumspor FK 0 - 4 Eyüpspor
 11/05/2024 Boluspor 2 - 1 Çorum FK
 11/05/2024 Göztepe 1 - 1 Bodrum FK
 11/05/2024 Adanaspor 1 - 0 Bandırmaspor
 11/05/2024 Tuzlaspor 1 - 1 Gençlerbirliği
 11/05/2024 Şanlıurfaspor 2 - 0 Manisa FK
 10/05/2024 Giresunspor 1 - 2 Ümraniyespor
 10/05/2024 Keçiörengücü 1 - 1 Altay
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 27/04/2024 Malatya Arguvanspor 3 - 4 Talasgücü Belediyespor
 27/04/2024 Gümüşhanespor 2 - 4 Kepezspor FAŞ
 27/04/2024 Artvin Hopaspor 0 - 1 52 Orduspor FK
 27/04/2024 Mardin 1969 Spor 4 - 2 İnegöl Kafkas GK
 27/04/2024 Tarsus İdman Yurdu 1 - 1 Karabük İdmanyurdu Spor
 27/04/2024 Ayvalıkgücü Belediyespor 1 - 0 Edirnespor
 27/04/2024 Aliağa Futbol A.Ş. 6 - 3 Kırıkkalegücü FK
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI