02-07-2020 13:16:05 Son Güncelleme: 19-07-2020 22:43:05

Göle Eski Demirkapı Köyüne Covid-19 Karantinası

Ardahan Göle ilçesine bağlı Eskidemirkapı Köyünde 14 gün süreyle Karantina tedbiri uygulanması kararı alındığı açıklandı
Göle Eski Demirkapı Köyüne Covid-19 Karantinası

Ardahan Göle ilçesine bağlı Eskidemirkapı Köyünde 14 gün süreyle Karantina tedbiri uygulanması kararı alındığı açıklandı.

Göle Kaymakamı Cevat Gün yaptığı açıklama şöyle:

Değerli Göle’liler


İlçemiz Eskidemirkapı Köyünde yaygın hale gelen Koronavirüs Salgını nedeniyle 14 gün süreyle Karantina tedbiri uygulanması kararı alınmıştır. Halihazırda 5 farklı hanede 9 pozitif vaka tespit edilen köyümüzde salgının yayılmaması için alınan tedbirlere harfiyyen riayet edilmesi önem arz etmektedir.

İlçemiz genelinde pozitif vaka sayısı 26 ya yükselmiş olup bu sayı sadece tespiti yapılan vaka sayısıdır. Dolayısıyla gerçek vaka sayısının çok daha fazla olduğu tahmin edilmektedir. Bu nedenle, hem kendimiz, hem sevdiklerimiz hem de ülkemiz ve milletimiz için işimiz yoksa dışarı çıkmamaya, zaruret varsa sokağa çıkarken muhakkak maske takmaya, 1,5 metre sosyal mesafe kuralına ve temizliğe her zamankinden daha fazla önem verelim.

İlçemiz bu salgınla gerçek anlamda yüzleşmeye yeni başlamıştır. Hepimizin duyarlılığı, dikkati ve kurallara göstereceği özen sayesinde en az hasarla bu süreci atlatacağımıza inanıyorum.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI