17-03-2022 17:56:18 Son Güncelleme: 17-03-2022 18:02:18

Göle Ak Parti İlçe Başkanı Sinan Karatay Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Göle Ak Parti İlçe Başkanı Sinan Karatay, Göle Basını ile Uygulama Otelinde kahvaltıda bir araya gelerek Göleli Gazetecilerle dünü, bu günü ve gelecek düşüncelerini paylaştı
Göle Ak Parti İlçe Başkanı Sinan Karatay Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Göle Ak Parti İlçe Başkanı Sinan Karatay, Göle Basını ile Uygulama Otelinde kahvaltıda bir araya gelerek Göleli Gazetecilerle dünü, bu günü ve gelecek düşüncelerini paylaştı.

Başkan Sinan Karatay ve yönetimi, Göleli Gazetecilerden toplumsal sorunları ve çözüm önerileri, eleştiri, özeleştiri, sosyal belediyecilik, yoksullukla ilgili sosyal dayanışma, halkın temsilcilerin Göle kararlarında söz hakkı, sokak hayvanların durumu ve çözüm odaklı önerileri ile okullar, üretime dayalı insanlarımıza istihdam alanların açılması gibi bir çok konu hakkında bilgilendirme ve önerilerin tartışıldığı kahvaltı sohbeti yaklaşık üç saat sürdü.

Başkan Karatay, Gazetecilerin sorularını yanıt verirken; insanımızın haber alma ve bilgilenme hakkını halkımıza taşıyan Göle Basınıyla bir araya gelerek böyle sohbetler yapmamanın eksikliğini dile getirirken Gazetecilere katılımları için teşekkür etti.

GÖLE'NİN PARTİSİ OLMAK..

Gazetecilerin sorularını özveriyle yanıtlayan Başkan Karatay, birbirimizi eleştirmenin ötesinde hepimizin ortak partisi ''Göle Partisi'' olmak zorundadır. Bu tür toplantılarla bir araya gelip ilçemiz için ne yapabiliriz sorusuna çözüm odaklı çözümler üretmeliyiz. Eleştiri birbirimizi tamamlayan eksik ve hatalarımızı gösteren amaca hizmet etmelidir. Kürsüye çıktığımızda hepimiz sözümüzü söyleyebiliriz, birbirimizi eleştirebiliriz. Söz konusu hizmet, yatırım ve Göle hakları olunca bizim A-B partili değil Göle partisi olmak zorunluğumuz vardır.
Yatırımları, Göle hakları ile hizmet ve Göle öğrencilerine kattığı emeğiyle sık sık Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay'a teşekkür eden Karatay, Arkadaşlarına ve  Belediyelerin asli görevlerini yerine getirdiklerini söyleyerek Başkan İlhan Gültekin'e teşekkür etti.

Göle insanına özgü hoş görü, esprili ve saygının olduğu sohbete Göle Basından Metin Kasımoğlu, Kurbanı Demir, Ömer Turan ve Şanlıbey Alabay ile İlçe Yönetimden; Günday Hışır, İlyas Keskin ve Birol Cabak katıldı.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI