15-03-2024 14:08:15

Galler Prensesi'nin paylaştığı fotoğraf photoshop çıktı! Ameliyatla ilgili tartışmalar alevlendi

Galler Prensesi Kate Middleton'ın geçirdiği ameliyat sonrası farklı iddialar ortaya atılırken prenses, çocuklarıyla birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak operasyon sonrası ilk kez kamuoyunun karşısına çıktı. Ancak fotoğrafın düzenlendiği anlaşılınca Kate'den açıklama geldi. Açıklamada herkes gibi fotoğrafları düzenlediğini belirten prenses karışıklık için özür diledi. Bu durum, zihinlerdeki karışıklığın daha da artmasına neden oldu.
Galler Prensesi'nin paylaştığı fotoğraf photoshop çıktı! Ameliyatla ilgili tartışmalar alevlendi

Kate Middleton'ın 16 Ocak'ta girdiği ameliyatla ilgili ayrıntılar merak edilirken Saray'dan yapılan açıklama kamuoyunu tatmin etmedi. Galler Prensesi'nin paylaştığı bir fotoğraf ise tartışmaları farklı bir boyuta taşıdı.

FOTOĞRAF PHOTOSHOP ÇIKTI

10 Mart'ta Prenses Kate Middleton Instagram'da çocuklarıyla bir arada bulunduğu bir fotoğraf paylaştı. Kate, fotoğrafta, gülümseyen 3 çocuğuyla bir sandalyede otururken altına da İngiltere'deki annelere Mutlu Anneler Günü dileyerek son ameliyatıyla ilgili dilekler için halka teşekkür etti.

Ameliyattan sonra prensesin ilk resmi fotoğrafının, sağlığıyla ilgili ortaya atılan farklı iddiaları ortadan kaldırmak için paylaşıldığı düşünülürken fotoğrafın düzenlendiği ortaya çıkınca yeni bir tartışma başladı.

Kate, fotoğraf tartışmasını sosyal medya üzerinden "Birçok amatör fotoğrafçı gibi, ara sıra düzenleme deniyorum" ifadelerini kullanarak "Karışıklık için özür dilemek istedim." dedi.

SAĞLIK DURUMU NASIL?

42 yaşındaki prensesin ameliyat sonrası sağlık durumuyla ilgili soru işaretleri sürerken bir kraliyet kaynağı Kate'in iyi durumda olduğu bilgisini verdi.

Kaynak, ameliyatın nedeniyle ilgili bilgi vermeyerek prensesin bunu özel tutmak istediğine dikkat çekti. Yakın aileden bile konuyla ilgili bilgi sahibi olmayanların olduğunu vurgulayan kraliyet kaynağı prensesin kendini daha iyi hissettiğinde açıklama yapabileceğini öne sürdü.

NE OLMUŞTU?

Kensington Sarayı, Kate'in planlanmış bir mide ameliyatı geçirdiğini ve Paskalya'dan sonra kamuoyundan uzak kalacağını duyurdu. Prensesin hastaneden taburcu olduktan sonra hızla iyileştiği belirtilirken açıklamayı yetersiz bulanlar farklı komplo teorilerini ortaya attı. En son İspanyol medyası prensesin komada

  •   Etiket
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI