10-04-2022 13:00:00 Son Güncelleme: 10-04-2022 17:24:29

Erzurum Valisi Memiş'ten 10 Nisan Polis Haftası mesajı

Erzurum Valisi Okay Memiş, 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı
Erzurum Valisi Memiş'ten 10 Nisan Polis Haftası mesajı

Vali Memiş, mesajında, Türk Polis Teşkilatının bugüne kadar ülkede huzur ve güvenliği sağlamayı, vatandaşların can ve mal güvenliği ile devletin bölünmez bütünlüğünü hedef alan, içten ve dıştan gelen her türlü tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi vazife edindiğini belirtti.

Gücünü kanunlardan, desteğini halktan alan, geçmişi şanla ve şerefle dolu Türk Polis Teşkilatının 177. yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Memiş, şunları kaydetti:

"Zaman ve mekan mefhumu gözetmeksizin gece ve gündüz fedakarca görev yapan Polis Teşkilatımız, yasalarla kendisine verilen görevleri başarı ile yerine getirmenin yanında, yurttaşlarımızın her zaman yardımına koşmuş, muhtaçların elinden tutmuş, devletimizin yardım ve merhamet elinin vatandaşlarımıza uzatılmasında her zaman önemli bir rol üstlenmiştir. Polis teşkilatımız, görevlerini yerine getirirken hukukun üstlüğünü, insan haklarına saygıyı ve demokratik toplum düzeninin gerekliliklerini ilke edinerek, milletimizin gönlünde hak ettiği yeri almış bulunmaktadır."

Türk Milletinin emniyet teşkilatına her zaman güvendiğini, her türlü desteği vererek yanında yer aldığını vurgulayan Memiş, "Türk Polis Teşkilatımızın 177. yıl dönümünü içtenlikle kutluyor, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlayan, milletimizin huzur ve asayişini temin eden, suç işlenmesini önleyen, suçluları adalete teslim etmek için canla başla çalışan emniyet mensuplarımızın '10 Nisan Polis Haftasını' kutluyorum." ifadelerini kullandı.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI