ERZURUM HABERLERİ

Turistik Doğu Ekspresi Erzurum'da 3 Saatlik Mola Verdi
Son yıllarda rağbet gören ve biletleri aylar öncesinden tükenen Turistlik Doğu Ekspresi, bu yılki ilk seferinin Erzurum durağında 3 saatlik mola verdi. Erzurum Garı'nda yapılan karşılama programıyla yolcular şehrin tarihi ve turistik mekanlarını gezebildi..
Erzurum'da kavga sonucu çocuk bıçaklandı
Erzurum'un Merkez Yakutiye ilçesinde bir çocuk, kavga ettiği kişi tarafından bıçakla yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan çocuğun hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.
Erzurum'da 57 yıl önce yangında şehit olan 65 asker mezarları başında anıldı
Erzurum'un Yakutiye ilçesinde, 57 yıl önce 247. Piyade Alayı Koğuşu'nda çıkan yangında şehit olan 65 asker, mezarları başında anıldı.
Erzurumspor U15 Futbolcusu Ahmet Muhammet Aslan, U15 Milli Takım Aday Kadrosuna Davet Edildi
Erzurumspor FK U15 Takımı futbolcusu Ahmet Muhammet Aslan, U15 Milli Takım aday kadrosuna davet edildi. Erzurumspor FK U15 Takımı Teknik Direktörü Savaş Çoban, Aslan'ın milli takım aday kadrosunda yer almasından gurur duyduklarını belirtti. Erzurum doğuml..
ERKON nedir, amacı nedir? ERKON'un hizmetleri neler?
Erzurum Konfederasyonu (ERKON), dünya genelinde yaşayan Erzurumlulara hizmet için kurulan sivil toplum kuruluşudur. Peki, ERKON nedir? ERKON'un hizmetleri nelerdir? ERKON hangi illerde faaliyet gösteriyor? ERKON hakkında merak edilenleri makalemizde bulab..
Erzurum'da Yol Kenarında Bir Erkek Cesedi Bulundu
Erzurum'un Aziziye ilçesinde yol kenarında bir erkek cesedi bulundu. Polis ekipleri, cesedin bir tırın çarpması sonucu hayatını kaybettiğini belirledi.
Erzurum'da tırın çarptığı yaya hayatını kaybetti
Erzurum'un Aziziye ilçesinde bir tırın çarptığı Nurullah Soysal hayatını kaybetti. Tır sürücüsü ise Bingöl girişinde gözaltına alındı.
Erzurum'da TIR Kazası: Sürücü, Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan Kişiyi Çarptı ve Ölümüne Neden Oldu
Erzurum'da Nurullah Soysal'a (52) yolun karşısına geçerken TIR'ıyla çarpıp ölümüne neden olan Mehmet C. (31), Bingöl'ün Karlıova ilçesinde yakalandı. Mehmet C., polis ekiplerine kaldırıma çarptığını sandığı için durmayıp, yoluna devam ettiğini söyledi...
Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde görevli doçent, odasında ölü bulundu
Erzurum'da Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde görevli Doç. Dr. Rıdvan Küçükali, odasında öğrencisi tarafından ölü bulundu. Küçükali'nin kalp krizi geçirmiş olabileceği belirtiliyor.
Doğu Anadolu'da Soğuk Hava ve Kar Etkisi
Erzurum, Kars ve Ardahan'da soğuk hava ve kar etkisini gösteriyor. Erzurum'da kaldırım ve yollarda buzlanma oluşurken, Kars'ta sürücüler ilerlemekte güçlük çekiyor. Ardahan'da ise etraf beyaza büründü ve yüksek kesimlerde tipi görülüyor...
Bakan Tekin Erzurumlu öğrencileri ağırladı
Bakan Tekin Erzurumlu öğrencileri ağırladı
Erzurum'da çıkan yangında ev ve ahır kullanılamaz hale geldi
Erzurum'un Yakutiye ilçesinde çıkan yangında bir ev ile ahır kullanılamaz hale geldi, 2 evde hasar oluştu, yaklaşık 2 bin ot balyası da yandı. Yangına itfaiye, sağlık, AFAD ve jandarma ekipleri müdahale etti.
Erzurum'da Gazze'ye Yardım Çarşısı'ndan 800 Bin Lira Bağış
Erzurum'da Valilik koordinesinde kurulan 'Gazze'ye Yardım Çarşısı'ndan elde edilen 800 bin liralık gelir, Filistin'e bağışlandı. Valilik ve kaymakamlık personeli, sivil toplum kuruluşları ile gönüllülerce hazırlanıp satışa sunulan çeşitli ürünlerden elde ..
MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın: Yerel seçimlerde ikbal kaygısı olmayacak
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili olarak bir değerlendirmede bulundu. Aydın, seçimlerde milletin çizdiği istikamette yürüyenlerin ikbal kaygısı olmayacağını belirtti...
Erzurum'da çatıdan düşen kar kütleleri araca hasar verdi
Erzurum'un Merkez Yakutiye ilçesinde bir apartmanın çatısından düşen kar kütleleri, park halindeki bir araca hasar verdi. Araçta kimsenin olmadığı belirtildi.
Milli Eğitim Bakanlığı'nın 'Cumhuriyete Doğru' Tiyatro Oyunu Erzurum'da Sahnelendi
Milli Eğitim Bakanlığı'nın Cumhuriyet'in 100. yılı kapsamında hazırladığı 'Cumhuriyete Doğru' tiyatro oyunu, Erzurum'da sahne aldı. Oyunda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Türk Milleti'nin desteğiyle Milli Mücadele'yi başlatmaları anlat..
Erzurum'da 13,6 Ton Krom Madeni ve Değerli Taş Operasyonu
Erzurum'un Aşkale ilçesinde yapılan operasyonda 13,6 ton krom madeni ve 235 kilogram kemererit isimli değerli taş ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.
Doğu Anadolu'da Soğuk Hava Etkisi Devam Ediyor
Erzurum, Kars ve Ardahan'da gece hava sıcaklığının sıfırın altında olduğu ve buzlanma ile kırağın meydana geldiği bildirildi. Belediye ekipleri buz ve kar temizleme çalışmalarına devam ediyor.
Erzurum'da Olumsuz Hava Şartları Nedeniyle Eğitime 1 Gün Ara Verildi
Erzurum il merkezinde yaşanan olumsuz hava şartları sebebiyle Aziziye, Palandöken ve Yakutiye ilçelerine bağlı ilk ve orta dereceli okullar ile özel eğitim kurumlarında eğitime 1 gün süreyle ara verildi. Ayrıca hamile, engelli veya kronik rahatsızlığı bul..
Kar yağışının etkili olduğu Erzurum'da 3 ilçede okullar tatil edildi
Erzurum'da etkili olan kar yağışı nedeniyle 3 merkez ilçe olan Palandöken, Yakutiye ve Aziziye'de bugün okullar tatil edildi.
Ardahan Erzurum ve Kars ta sabah saatlerinde başlayan kar, etrafı kısa sürede beyaza bürüdü
Erzurum ve Ardahan il merkezi ile Kars'ın yüksek kesimlerinde kar etkili oluyor.
Meteoroloji Bölgede Fırtına ve Yağışlı Hava İçin Vatandaşları Uyardı
Meteoroloji Erzurum 12. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre bölgede fırtına ve yağışlı hava bekleniyor. Yağışların yer yer kuvvetli olması ve rüzgarın kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Vatandaşların çatı uçması, ..
DEVA Partisi Horasan İlçe Başkanı ve Yönetimi AK Parti'ye katıldı
DEVA Partisi Horasan İlçe Başkanı Kenan Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti'ye katıldı. Katılım programına AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz, AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehme..
Erzurum Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Faruk Çelik, Bakanlığa Daire Başkanı Olarak Atandı
Erzurum Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Faruk Çelik'in Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü Plan Program Daire Başkanı olarak atanması Ağrı'da sevinçle karşılandı.
Erzurum'da Gazze'ye Yardım Çarşısı ve Kadına Yönelik Şiddete Karşı Etkinlik Düzenlendi
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Saim Özakalın, Erzurum Valiliği'nin koordinasyonunda, Yakutiye ve Palandöken Kaymakamlıkları tarafından MNG AVM'de düzenlenen, ..
Erzurum ve Erzincan'da, AK Parti belediye başkan adayları için temayül yoklaması
AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, "İnşallah İstanbul, Ankara başta olmak üzere Türkiye'de yine milletimizin teveccühüyle yerel seçimlerde de iyi bir sonuç alacağımıza inanıyoruz.
Erzurum Valiliği Hayır Çarşısı'ndan Elde Edilen Gelir Gazze'ye Gönderilecek
Erzurum Valiliği tarafından açılan Hayır Çarşısı'nda satılan ürünlerden elde edilen gelir, Gazze halkına destek amacıyla gönderilecek. Çeşitli ürünlerin satışa sunulduğu çarşıya çok sayıda kişi katılarak Filistinlilere yardımda bulundu...
Erzurum'da bıçaklı saldırıya uğrayan genç ağır yaralandı
Erzurum'un Yakutiye ilçesinde çıkan kavgada, bıçaklı saldırıya uğrayan genç ağır yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Erzurum'da yaylacıların zorlu yolculuğu
Erzurum'da yaylacılar, Tekman ve Aşkale ilçelerindeki besiciler ilçe merkezine dönüş yolculuğuna başladı. Ekrem Yiğit, hayvanlarını yürüyerek Erzurum'a götürmek zorunda kaldı. Aşkale ilçesinde ise çiftçiler, yayladan dönüş yaparak hayvanlarını ilçedeki ah..
Doğu kesimlerde kuvvetli yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu kesimlerde kuvvetli yağış beklendiğini belirterek vatandaşları yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyardı.
Erzurum'da DEVA Partisi'nden istifa eden 800 kişi AK Parti'ye katıldı
Erzurum'un Horasan ve Karayazı ilçelerinde DEVA Partisi'nden istifa eden 800 kişi, AK Parti'ye katıldı. AK Parti Erzurum İl Binası'nda düzenlenen katılım töreninde, DEVA Partisi'nden istifa edenlere AK Parti rozetleri takıldı.
Doğu Anadolu'da Öğretmenler Günü kutlandı
Erzurum, Tunceli, Ağrı, Ardahan ve Kars'ta 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.
Hava sıcaklığının kışın eksi 20'yi bulduğu Erzurum'da şimdiden 600 mezar yeri kazıldı
Erzurum'da kış aylarında donan toprak nedeniyle zorlaşan mezar kazma işlemleri şimdiden başlarken, Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürlüğü iş makinesi desteğiyle 600 mezar yeri açtı. Onlarca personelin görev yaptığı çalışmalarda karla kaplı mezar..
Doğu Anadolu'da Kar Yağışı ve Soğuk Hava Etkili Oluyor
Erzurum, Ardahan, Ağrı, Tunceli ve Kars'ta iki gündür aralıklarla yağan karın ardından soğuk hava etkili oluyor. Yollarda buzlanma ve kara mücadele çalışmaları devam ediyor.
Doğu Anadolu'da Kar ve Soğuk Hava Etkili Oldu
Erzurum, Kars ve Ardahan'da sonbaharda etkili olan kar ve soğuk hava 'kara kış'ı aratmadı. Karayolları, Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyeleri, sorumluluk bölgelerinde karla mücadele çalışması başlattı.
Erzurum'da Kar Yağışı: Palandöken Beyaza Büründü
Erzurum'da gece yarısı etkili olan kar yağışıyla birlikte kentin yüksek kesimleriyle Palandöken beyaza büründü. Kar yağışıyla birlikte araçlarına binerek Palandöken'e giden vatandaşlar, kar topu oynayarak karın keyfini çıkardı. Kentte, kar yağışı nedeniyl..
Erzurum’da meydana gelen iki ayrı kazada 2 ölü, 7 yaralı
Erzurum’da meydana gelen iki ayrı kazada; Ilıca Yolu’nda refüje çarpan hafif ticari araç devrildi 1 kişi öldü. Tortum ilçesinde ise nohut yüklü tır devrildi sürücü hayatını kaybetti
AFAD ve Meteoroloji'den Erzurum için yağış ve fırtına uyarısı
AFAD ve Meteoroloji, Erzurum ve çevresinde yaşanacak olan yağış, şiddetli rüzgar ve fırtına için uyarıda bulundu. Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerektiği belirtildi.
Doğu Anadolu'da Kar Yağışı Etkili Oldu
Doğu Anadolu'da etkili olan soğuk havanın ardından başlayan yağmur, gece saatlerinde yerini kara bıraktı. Erzurum'da Palandöken Dağı, beyaz örtüyle kaplandı. Kar yağışı Ağrı ve Ardahan ile Posof ilçesinde de etkili oldu.
Erzurum'da 14 yaşındaki sürücünün çarptığı çocuk hayatını kaybetti
Erzurum'un Yakutiye ilçesinde babasından izinsiz aldığı otomobille gezintiye çıkan 14 yaşındaki sürücünün otomobille çarptığı çocuk ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybederken, sürücü de gözaltına alındı...
Erzurum'da Atatürk'e hakaret eden dönerci tutuklandı
Erzurum'da Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için skandal ifadeler kullanan Üçler Döner'in sahibi Mustafa Atmaca tutuklandı.
İşte Türkiye'nin en başarılı belediye başkanı
“BAŞARI ERZURUM’UN BAŞARISIDIR”
Havadan aşılamaya Erzurum'dan start verildi
Havadan aşılamaya Erzurum'dan start verildi
Erzurum'da Uyuşturucu Ticareti Operasyonu: 14 Gözaltı
Erzurum'da uyuşturucu ticareti yaptıkları belirtilen torbacılara yönelik operasyonlarda 14 kişi gözaltına alındı. Operasyon sonucunda uyuşturucu madde, para ve silahlar ele geçirildi.
Erzurum Garı'ndaki TCDD Müzesi Öğrencileri Ağırladı
Erzurum Garı'nda bulunan TCDD Müzesi'ni ziyaret eden bir grup öğrenci, Türkiye'deki demiryollarının gelişim hikayesini ve teknolojideki yenilikleri yerinde görme fırsatı buldu. Müzede sergilenen antika niteliğindeki araç gereçler ve tarihi eserler öğrenci..
Gazilerden Başkan Uçar'a ziyaret
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şubesi, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar'ı ziyaret etti.
Erzurum'da Minikler Yıldızlar ve Gençler Avrupa Şampiyonası Sporcuları MHP İl Başkanı'nı Ziyaret Etti
Minikler Yıldızlar ve Gençler Avrupa Şampiyonasında Erzurum ve Türkiye'yi temsil eden sporcular, MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül'ü ziyaret etti. Başkan Yurdagül, sporcuların elde ettikleri başarılarla gurur duyduklarını belirtti.
Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılı kutlamaları Erzurum'da yapıldı
Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılı kutlamaları çerçevesinde sporcular Erzurum'da buz üzerinde kutlama yaptı. Buz Pateni Federasyonu yönetimi, milli sporcular ve kulüp sporcuları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı Palandöken ilçesinde bulunan buz pateni sahasın..
Erzurum'da 500 kişi baş bar gösterisi yaptı
Cumhuriyet'in temellerinin atıldığı Erzurum'da 500 kişi el ele vererek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümü kapsamında "baş bar" gösterisi yaptı.
Doğu Anadolu'da Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü kutlamaları
Erzurum, Ardahan, Iğdır, Ağrı, Erzincan, Kars ve Tunceli'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümü törenlerle kutlandı.
Erzurum'da Öğrenciler Tarlada Patates Hasadı Yaptı
Erzurum'da ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri, Pasinler Ovası'ndaki tarlada uygulamalı derste patates hasadı yaptı. Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, beraberindeki Meclis Başkanı Yavuz Güney, Pasinler Patates Üreticileri Birliğ..
Yusuf Tekin'in ardından İsmail Bağrıyanık da Milli Eğitim Genel Müdürlüğü'ne atandı
Yusuf Tekin'in Milli Eğitim Bakanı olmasının ardından Erzurum Milli Eğitim camiasından İsmail Bağrıyanık da Milli Eğitim Genel Müdürlüğü Ölçme Değerlendirme ve Yerleştirme Daire Başkanı olarak atandı.
ETÜ 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılında Oryantasyon Programı Düzenledi
Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ), 1. sınıfa başlayan öğrencilerin uyum süreçlerini hızlandırmak amacıyla oryantasyon programları düzenledi. Program kapsamında öğrencilere Erzurum'un tarihi, kültürel ve turistik mekanları gezdirildi.
SOLOTÜRK, Erzurum semalarında gösteri uçuşu yaptı
Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi SOLOTÜRK, Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla Erzurum semalarında gösteri uçuşu gerçekleştirdi. Yarbay Emre Mert ve Binbaşı Murat Bakıcı'nın yer aldığı SOLOTÜRK ekibi, şehrin muhtelif yerlerinde toplanan vatandaşları ..
Erzurum'da Kaçak Sigara Operasyonu: 725 Paket Ele Geçirildi
Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda 725 paket kaçak sigara ele geçirildi. Operasyonda ayrıca tütün, elektronik sigara ve makaron gibi malzemeler de bulundu...
Bakan Tekin öğrencilerle Filistin için saygı duruşunda
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen ve öğrencilerle İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarında başta çocuklar olmak üzere hayatını kaybedenler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.
Necip Fazıl, vefatının 40. yılında Erzurum'da anıldı
Necip Fazıl, vefatının 40. yılında Erzurum'da anıldı
Kardeş odaların gündemi: Kalkınma Yolu Projesi
Kardeş odaların gündemi: Kalkınma Yolu Projesi Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), Rize Ticaret ve Sanayi Odası ile Ortak Meclis Toplantısı ve 'Basra Körfezi'nden Türkiye'ye Kalkınma Yolu Projesi' Bilgilendirme ve Ortak Basın Açıklaması programı düzen..
Korkmaz,
Erzurum Muhtarlar Derneği Başkanı Cemal Korkmaz, 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.
Erzurum'da Cumhuriyet Sempozyumu Başladı
Erzurum'da düzenlenen '100. Yılında Cumhuriyet 2. Uluslararası Sosyal Bilimler Sempozyumu' başladı. Sempozyumda, Cumhuriyet dönemi Türk müziğinden seçkiler konseri de verildi.
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ahmet Gümen, Hayvan Hareketlerini Kontrol Altına Almak İçin Yol Kontrol Noktaları Açacak
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ahmet Gümen, hayvan hareketlerini kontrol altına almak için yol kontrol noktaları açacaklarını belirtti. İlk olarak Erzurum'da açılan kontrol noktasının ardından Elazığ, Adana, Mersin ve diğer bölgelerde de açılacağını söyl..
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Muhtarları Misafir Etti
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Muhtarlar Günü vesilesiyle Erzurum'daki muhtarları ağırladı. Başkan Sekmen, muhtarların toplumun temsilcileri olduğunu ve yerel yönetimin hamisi olduklarını belirtti.
Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi Hakimi Pınar Demir Yılmazel, Bilirkişilik Bölge Kurulu Başkanı oldu
Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi Hakimi Pınar Demir Yılmazel, Bilirkişilik Bölge Kurulu Başkanı olarak atandı. Yılmazel, uzun yıllardır Erzurum'da görev yapmaktadır ve mesleki kariyeri ile sosyal sorumluluk projelerindeki gönüllü hizmetleriyle tanınmaktadır..
Erzurum'da 7 ayrı iş yerinden hırsızlık yapan şahıs tutuklandı
Erzurum'un Yakutiye ilçesinde, 7 ayrı iş yerinden hırsızlık yaptığı belirlenen şüpheli şahıs, polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
EBB Şehir Tiyatrosu yeni sezona “perde” dedi
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 2023-2024 tiyatro sezonunu “Geç Kalanlar” adlı oyunla açtı
Dilencilere zabıta baskını
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentte vatandaşların dini ve insani duygularını istismar ederek dilencilik yapan kişilere yönelik operasyon düzenledi.
Erzurum Emniyeti Eylül 2023 Döneminde 161 Bin Kişi ve 18 Bin Araç Üzerinde Sorgulama Yaptı
Erzurum Emniyet Müdürlüğü, Eylül 2023 döneminde yapılan denetimler ve faaliyetler hakkında açıklama yaptı. Polis, 161 bin 538 kişi ve 18 bin 262 araç üzerinde sorgulama yaparken, çeşitli suçlardan dolayı cezai işlem uyguladı ve uyuşturucu madde ele geçird..
Erzurum'da motosiklet kazası: Sürücü hayatını kaybetti
Erzurum'un İspir ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında sürücü hayatını kaybetti. Motosiklet bariyerlere çarptıktan sonra savrulan sürücü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı, ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Erzurum'da 382 şüpheli yakalandı
Erzurum'da yapılan operasyon ve denetimlerde çeşitli suçlardan aranan 382 şüpheli yakalandı. Ayrıca trafik denetimlerinde 283 sürücüye ceza kesildi ve birçok suç eşyası ele geçirildi.
TEB 13'üncü Bölge Erzurum Eczacı Odası Başkanı Tekrar Seçildi
TEB 13'üncü Bölge Erzurum Eczacı Odası'nın olağan seçimli genel kurulunda mevcut başkan A. Caner Güven, tek listeyle girdiği seçimde bir kez daha başkan seçildi. Yeni yönetim de belirlendi.
Gençlerin pompalı tüfek merakı kötü bitti! 18 yaşındaki genç öldü, baba fenalık geçirdi
Erzurum'da bir işyerinde av tüfeğiyle uğraşan bir kişi, tetiğe dokunması sonucu arkadaşını boynundan kazara vurdu. Boynundan yaralanan genç olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerine gelen baba oğlunun vurulduğunu görünce fenalaştı.
Erzurum'da Arkadaşını Kazara Öldüren Şahıs Tutuklandı
Erzurum'da bir iş yerinde meydana gelen olayda, Muhammet Emin Sanamer'in arkadaşı Mehmet Akif Kara tarafından kazara öldürülmesi sonucu Kara tutuklandı.
Erzurum polisinden FETÖ operasyonu: 4 gözaltı
Erzurum polisi tarafından Fetullahçı Terör Örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler arasında 2'si aktif öğretmen olan kadınlar da bulunuyor.
Doldur- boşalt yaparken arkadaşını öldürdü! 21 yaşındaki katil tutuklandı
Erzurum’da, çalıştıkları iş yerinde doldur- boşalt yaparken arkadaşı Muhammet Emin Sanamer’in (18) ölümüne neden olan Mehmet Akif Kara (21), tutuklandı.
Palandökeni Dolu vurdu
Erzurum'da Palandöken Dağı'nın zirvesinde beklenen kar yağışı yerine dolu yağışı gerçekleşti.
Ay-yıldızlı Çınar Tosun sahibinin gözdesi
Erzurum'un Oltu ilçesinde bulunan ay-yıldız figürlü simental cinsi tosun, sahibi tarafından özel ilgi görüyor. Besici Halis Cengiz, torunu tarafından fark edilen figürü görünce heyecanlandı ve tosunun ismini Çınar koyduğunu belirtti.
Erzurum'da Ağustos Ayında 129 Bin 791 Araç Trafiğe Kaydedildi
TÜİK'in açıkladığı verilere göre, Türkiye genelinde Ağustos ayında 235 bin 317 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı. Erzurum'da ise trafiğe kayıtlı araç sayısı 129 bin 791 olarak belirlendi. Erzurum, Türkiye sıralamasında 49. basamakta yer aldı...
Erzurum'da Maket Sanatçısı Lokman Kalaycı'nın Ahşap Fener Mumluklarına Yoğun İlgi
Erzurum'un Uzundere ilçesinde yaşayan maket sanatçısı Lokman Kalaycı, doğadan topladığı atık cam ve ahşap parçalarından yaptığı çalışmalarla büyük ilgi görüyor. Özellikle ahşap fener mumluklarına olan talep nedeniyle siparişlere yetişmekte zorlanan Kalayc..
Erzurum'da Yerinden Sökülen Devasa Tabela Faciadan Dönüldü
Erzurum'un en işlek ve kalabalık caddesinde bir binanın cephesinde rüzgarın etkisiyle hızla yerinden sökülmeye başlayan devasa tabela, vatandaşların erken fark etmesi sayesinde faciadan dönüldü. İtfaiye ekipleri tarafından tabela yeniden monte edildi...
Erzurum'da Rehine Krizi: Şahıs Yakalandı
Erzurum'un Palandöken ilçesinde bir şahıs, iki çocuğunu ve eşini rehin aldıktan sonra polisin operasyonuyla yakalandı. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Ulusal Su Elçileri Federasyonu, plastik çöp toplama yürüyüşünü Erzurum'da sürdürdü
Uluslararası Su Elçileri Federasyonu (USEF) tarafından düzenlenen 'İnsanı Dönüştür Projesi' kapsamında gerçekleştirilen plastik çöp toplama yürüyüşü, Erzurum'da devam etti. Ekip, topladıkları plastikleri çöp konteynırlarına boşalttı ve yürüyüş Kazım Karab..
Kampüste kavga: 10 gözaltı, 4 yaralı
Erzurum Atatürk Üniversitesi kampüsünde iki öğrenci grubu arasında kavga çı..
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Erzurum Vakıflar Bölge Müdürlüğü 7 ilde iftar sofraları açıyor
Erzurum Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Erzurum, Ağrı, Ardahan, Bayburt, Erzincan..
AK Partili Belediye Başkan Adayına saldırı
AK Partili Belediye Başkan Adayına saldırı
Erzurum'da Şaşırtıcı Kar Sürprizi: Kent Merkezine İnen İki Tilk
Erzurum'un Palandöken ilçesinde yaşayan bir vatandaş, sabah uyandığında kar..
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 32 28 1 3 73 20 87 +53
2 Fenerbahçe 32 27 1 4 85 28 85 +57
3 Trabzonspor 32 16 12 4 54 42 52 +12
4 Beşiktaş 32 14 12 6 42 38 48 +4
5 Çaykur Rizespor 32 14 12 6 43 47 48 -4
6 Başakşehir FK 32 13 12 7 42 38 46 +4
7 Kasımpaşa 32 13 12 7 55 57 46 -2
8 Sivasspor 32 11 10 11 38 43 44 -5
9 Antalyaspor 32 10 10 12 36 37 42 -1
10 Alanyaspor 32 10 10 12 41 46 42 -5
11 Adana Demirspor 32 9 10 13 48 43 40 +5
12 Samsunspor 32 10 14 8 36 42 38 -6
13 MKE Ankaragücü 32 8 11 13 40 41 37 -1
14 Kayserispor 32 10 12 10 36 45 37 -9
15 Konyaspor 32 8 12 12 34 45 36 -11
16 Hatayspor 32 7 13 12 36 44 33 -8
17 Gaziantep FK 32 8 17 7 35 50 31 -15
18 Fatih Karagümrük 32 7 16 9 35 41 30 -6
19 Pendikspor 32 7 16 9 36 64 30 -28
20 İstanbulspor 32 4 21 7 25 59 16 -34
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 30 22 6 2 70 27 68 +43
2 Göztepe 30 18 6 6 51 19 60 +32
3 Çorum FK 30 15 8 7 50 31 52 +19
4 Kocaelispor 30 15 8 7 45 34 52 +11
5 Sakaryaspor 30 14 7 9 43 30 51 +13
6 Bodrumspor 30 13 7 10 37 20 49 +17
7 Bandırmaspor 30 12 8 10 45 26 46 +19
8 Boluspor 30 13 10 7 28 32 46 -4
9 Gençlerbirliği 30 11 8 11 35 30 44 +5
10 Erzurumspor FK 30 11 8 11 28 25 41 +3
11 Keçiörengücü 30 9 12 9 27 36 36 -9
12 Şanlıurfaspor 30 8 12 10 27 31 34 -4
13 Ümraniyespor 30 9 14 7 33 42 34 -9
14 Manisa FK 30 7 11 12 36 37 33 -1
15 Tuzlaspor 30 8 14 8 31 45 32 -14
16 Adanaspor 30 9 16 5 24 42 32 -18
17 Altay 30 5 22 3 14 68 15 -54
18 Giresunspor 30 2 24 4 13 62 7 -49
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 33 23 5 5 74 28 74 +46
2 Bucaspor 1928 33 20 4 9 50 22 69 +28
3 Van Spor FK 32 21 5 6 53 32 69 +21
4 1461 Trabzon FK 33 19 6 8 62 33 65 +29
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 33 16 7 10 47 27 58 +20
6 Ankaraspor 33 15 7 11 41 30 56 +11
7 Karacabey Belediye Spor 33 12 10 11 37 31 47 +6
8 Beyoğlu Yeniçarşıspor 33 13 13 7 42 34 46 +8
9 Ankara Demirspor 33 13 15 5 35 37 44 -2
10 Kırklarelispor 34 11 13 10 29 35 43 -6
11 Diyarbekir Spor 33 11 13 9 35 35 42 0
12 Altınordu 33 9 13 11 38 34 38 +4
13 Hes İlaç Afyonspor 33 9 13 11 21 34 38 -13
14 Nazilli Belediyespor 34 11 15 8 37 54 38 -17
15 Serik Belediyespor 33 9 14 10 28 37 37 -9
16 Zonguldak Kömürspor 33 9 16 8 35 53 32 -18
17 Kırşehir Futbol SK 33 5 21 7 29 65 22 -36
18 Bursaspor 33 5 20 8 24 59 20 -35
19 Adıyaman FK 33 3 24 6 22 59 15 -37
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 26 21 1 4 61 13 67 +48
2 Aliağa Futbol A.Ş. 27 18 0 9 54 15 63 +39
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 26 13 6 7 36 23 46 +13
4 52 Orduspor FK 26 13 7 6 36 25 45 +11
5 İnegöl Kafkas GK 26 12 6 8 32 25 44 +7
6 Edirnespor 26 13 9 4 44 26 43 +18
7 K.Çekmece Sinopspor 27 10 10 7 38 28 37 +10
8 Mardin 1969 Spor 26 11 11 4 35 31 37 +4
9 Artvin Hopaspor 26 9 10 7 32 26 34 +6
10 Karabük İdmanyurdu Spor 26 10 12 4 24 38 34 -14
11 Talasgücü Belediyespor 26 8 14 4 28 41 28 -13
12 Kırıkkalegücü FK 26 7 14 5 25 35 26 -10
13 Gümüşhanespor 26 4 12 10 22 42 22 -20
14 Malatya Arguvanspor 26 2 20 4 13 51 10 -38
15 Tarsus İdman Yurdu 26 2 21 3 18 79 9 -61
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Beşiktaş vs MKE Ankaragücü
 20/04/2024 İstanbulspor vs Fatih Karagümrük
 20/04/2024 Konyaspor vs Alanyaspor
 20/04/2024 Kayserispor vs Trabzonspor
 20/04/2024 Samsunspor vs Adana Demirspor
 21/04/2024 Başakşehir FK vs Çaykur Rizespor
 21/04/2024 Antalyaspor vs Hatayspor
 21/04/2024 Galatasaray vs Pendikspor
 21/04/2024 Gaziantep FK vs Kasımpaşa
 22/04/2024 Sivasspor vs Fenerbahçe
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Altay vs Manisa FK
 20/04/2024 Bandırmaspor vs Tuzlaspor
 20/04/2024 Giresunspor vs Göztepe
 20/04/2024 Eyüpspor vs Boluspor
 21/04/2024 Bodrum FK vs Şanlıurfaspor
 21/04/2024 Çorum FK vs Adanaspor
 21/04/2024 Gençlerbirliği vs Erzurumspor FK
 21/04/2024 Sakaryaspor vs Keçiörengücü
 22/04/2024 Ümraniyespor vs Kocaelispor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 17/04/2024 Van Spor FK vs Ankaraspor
 21/04/2024 Adıyaman FK vs 1461 Trabzon FK
 21/04/2024 Altınordu vs Yeni Mersin İdman Yurdu
 21/04/2024 Ankara Demirspor vs Diyarbekir Spor
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs Van Spor FK
 21/04/2024 Bucaspor 1928 vs Esenler Erokspor
 21/04/2024 Bursaspor vs Hes İlaç Afyonspor
 21/04/2024 Kırşehir Futbol SK vs Kırklarelispor
 21/04/2024 Nazilli Belediyespor vs Karacabey Belediye Spor
 21/04/2024 Adıyaman FK - 1461 Trabzon FK 1461 Trabzon FK ligdeki son 7 maçında hiç kaybetmedi  1461 Trabzon FK yenilmez
 21/04/2024 Altınordu - Yeni Mersin İdman Yurdu Altınordu ligde evindeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Altınordu yenilmez
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor - Van Spor FK Van Spor FK ligdeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Van Spor FK yenilmez
 21/04/2024 Bucaspor 1928 - Esenler Erokspor Bucaspor 1928 ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 21/04/2024 Serik Belediyespor - Zonguldak Kömürspor Zonguldak Kömürspor ligde deplasmandaki son 7 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Edirnespor vs Mardin 1969 Spor
 21/04/2024 İnegöl Kafkas GK vs Tarsus İdman Yurdu
 21/04/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Malatya Arguvanspor
 21/04/2024 Kepezspor FAŞ vs Ayvalıkgücü Belediyespor
 21/04/2024 Kırıkkalegücü FK vs Gümüşhanespor
 21/04/2024 Talasgücü Belediyespor vs Artvin Hopaspor
 21/04/2024 52 Orduspor FK vs K.Çekmece Sinopspor
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI