20-11-2023 18:01:57

Endonezya Hastanesi'ni kuşatan İsrail ordusu, dışarı kaçanları vurmaya başladı! Çok sayıda can kaybı var

Gazze'ye yönelik ağır bombardımana 46 gündür devam eden İsrail kana doymuyor. Gazze'nin kuzeyindeki Endonezya Hastanesi'ne sığınan yüzlerce insanı hedef alan İsrail ordusu, dışarı çıkan Filistinlileri vurmaya başladı. Hastane çevresinde onlarca cansız bedenin biriktiği aktarıldı.
Endonezya Hastanesi'ni kuşatan İsrail ordusu, dışarı kaçanları vurmaya başladı! Çok sayıda can kaybı var

Hamas'ın 7 Ekim sabahı başlattığı Aksa Tufanı operasyonuna karşılık veren İsrail, Gazze'yi kan gölüne çevirdi. 13 binden fazla Filistinliyi katleden ve bölgeye yönelik ağır bombardımanına devam eden İsrail ordusu, bu kez de Gazze'nin kuzeyindeki Endonezya Hastanesi'ni hedef aldı. Binaya sığınan yüzlerce sivili gözüne kestiren dışarı kaçanları gözünü kırpmadan vuran İsrail'in saldırıları sonrası hastane çevresinde çok sayıda cansız bedenin biriktiği görüldü.

ENDONEZYA HASTANESİ KUŞATMA ALTINDA

İsrail ordusuna ait tanklar sabahın erken saatlerinden itibaren Gazze'deki Endonezya Hastanesi önüne konuşlanmıştı. Bölgeden gelen son haberlerde İsrail askerlerinin hastaneden kaçmaya çalışanları vurmaya başladığı ve çok sayıda Filistinlinin hayatını kaybettiği aktarıldı.

DIŞARI KAÇANLARI VURMAYA BAŞLADILAR

Gazze'deki İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "İsrail ordusunun, Gazze'nin kuzeyindeki Endonezya Hastanesi'ne sığınanları hastaneden çıktıkları sırada hedef alması sonucu ölen ve yaralananlar oldu" ifadeleri yer aldı.

"HASTANE ÇOK SAYIDA CANSIZ BEDEN VAR"

Endonezya Hastanesi'ndeki son duruma ilişkin bilgiler veren bölgedeki basın mensupları, görüntüleri "kaotik" olarak nitelendirdi. Hastane içinde büyük bir panik durumu olduğunu aktaran gazeteciler, "Hastane çevresinde çok sayıda cansız beden var" açıklamasında bulundu.

BOMBARDIMANDAN KAÇAN YÜZLERCE KİŞİ HASTANEYE SIĞINMIŞTI

Hastanenin İsrail güçleri tarafından kuşatıldığını ve dışarı çıkan herkesin hedef alındığını belirten askeri kaynaklar, servis edilen görüntülerde de hastanenin tavanlarında ve diğer alanlarda büyük hasar olduğunun görüldüğünü aktardı. İsrail'in Gazze bombardımanından kaçmak isteyen yüzlerce kişi Endonezya Hastanesi'ne sığınmıştı.da ana binalarını vurdu.

  •   Etiket
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI