23-11-2023 08:05:53

El-Kassam Tugayları, Gazze'de ilerleyen İsrail askerlerine saldırdığı anların görüntülerini yayınladı

İsrail ordusunun abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları devam ederken, Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze'deki İsrail askeri araçlarını hedef aldığı görüntüleri paylaştı. Görüntülerde Kassam üyelerinin, İsrail askerlerine kurdukları pusular ve askeri araçları imha ettiği anlar kameraya yansıdı.
El-Kassam Tugayları, Gazze'de ilerleyen İsrail askerlerine saldırdığı anların görüntülerini yayınladı

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, işgal altındaki Gazze Şeridi'nde, İsrail askerleri ve zırhlı araçlara düzenledikleri saldırılara ait yeni görüntüler paylaştı. Görüntülerde, bir ev içinden saldırı yapan Kassam üyelerinin, zırhlı araçlarından çıkmış İsrail askerlerini vurduğu anlar dikkat çekti.

TANKLARI BİRER BİRER VURDULAR

Kassam Tugayları'nın Telegram hesabından yayınlanan videoda, Kassam üyelerinin İsrail'e ait çok sayıda tank ve zırhlı araçları imha ettiği görüntüler yer aldı.

İSRAİL ASKERLERİNİ PUSUYA DÜŞÜRDÜLER

Görüntülerde harabe bir evin içinden, ilerideki İsrail piyadelerine hedef alan Kassam üyelerinin, silahlarını ateşleyerek işgalci askerleri vurduğu anlar da kameraya yansıdı.

İSRAİL'DEN HENÜZ BİR AÇIKLAMA YOK

Öte yandan Kassam Tugayları'nın Gazze'deki İsrail tanklarını imhasına ilişkin Tel Aviv yönetimi tarafından henüz bir açıklama

  •   Etiket
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI