31-07-2022 21:33:29

Ece Seçkin sahnede neye uğradığını şaşırdı: Kolumu kaldırmasaydım gözüm çıkmıştı!

Geçtiğimiz yıl pilot Çağrı Terlemez ile hayatını birleştiren Ece Seçkin, şimdilerde mutlu bir evlilik sürdürüyor. Yaz sezonunun açılmasıyla birlikte konserden konsere koşan Seçkin, dün akşam Bursa’da sahne aldı. Sevilen şarkılarını kendisini dinlemeye gelenler için seslendiren ünlü şarkıcı, sahnede telefonlu saldırıya uğradı.
Ece Seçkin sahnede neye uğradığını şaşırdı: Kolumu kaldırmasaydım gözüm çıkmıştı!

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin, geçtiğimiz haftalarda uzman psikolog Gökhan Çınar’ın YouTube’da yayınlanan 'Katarsis' programına konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulunan Ece Seçkin, çocukluğunu, büyüme hikayesini, kırılma noktalarını ve daha önce hiç anlatmadığı gerçek yaşam öyküsünü ilk kez programda anlattı.

"PRENSES GİBİ BÜYÜTÜLDÜM!"

Programa çocukluğunu anlatarak başlayan güzel pop yıldızı Ece Seçkin, Gökhan Çınar’a şunları aktardı; "Olabildiğince duyguları saklamadan, samimiyetle gelmek istedim buraya. Bütün samimiyetimle ve hiç olmadığım şeffaflığımla buradayım. Kusursuz olmak ile alakalı bütün maskelerim ve pelerinlerimi stüdyonun kapısına bıraktım. Gerçek Ece ile karşındayım. Ben eğlenceli ve komik biriyim. Bütün çocukluğu ve hayatı müzik ile yoğrulmuş biriyim. Bir ailenin tek kızı, aynı zamanda prenses gibi yetiştirilmiş biriyim."

"ŞİMDİLERDE ÇOK İYİ HİSSEDİYORUM"

Yakın dönemde yaşadığı alerjik durumu anlatan Ece Seçkin, o günleri şu sözlerle ifade etti; "Şu an çok iyi hissediyorum ancak bundan iki ay öncesine kadar çok kötü hissediyordum. Duygularımı çok fazla bastırdım diye düşünüyorum. O bir boşluğumda bundan tam iki ay önce çıktı. O zamana kadar neyi bastırdıysam kustum. Hem kendime hem aileme hem iş arkadaşlarıma yansıtmadığım, çaktırmamaya çalışarak yaşadığım tüm korku ve kaygılar iki ay önce tamamen çıktı benden. Hem ruhen hem de beni fiziksel olarak parçalayarak çıkarttım bunları. Şimdilerde çok iyi hissediyorum. O dönem kendimi kötü hissetmeye başladığımda anksiyete atakları ve takıntıların arttığı bir sürece girdim."

'Bunu hep yapmak istemiştim'Ece Seçkin'in Kadıköy sokaklarında derbi coşkusuHaberi Görüntüle

"BENİ EVDEN ÇIKAMAYACAK DURUMA SOKTU"

"Normalinde başak burcuyum, çok titiz ve düzenliyimdir. Bunların artık kontrolden çıkması ve vücudumun buna alerjik bir reaksiyon vermesi beni evden sokağa çıkaramayacak hale soktu. Kendimi aynada görünce inanamadım. O an benim kıyametim koptu dedim. Yaşadığım acı vücuduma yansıdı. Aynaya baktığımda vücuduma resmen kırbaç vurulmuş gibiydi. Vücudumda bir şeylerin patladığını hissediyordum. Korkunç bir kaşıntı ve batma hissi vardı. İki üç atak geçirdim. Hepsinin sonu hastanede bitti. Doktorum beni görüp bu nasıl bir alerji atağı diyerek şaşırdı. Küçük dilin birazdan seni boğacak deyip hemen kortizon verdi. Çok harika doktorlarım var ama bir süre bunu kimse çözemedi. Bana bu stres kaynaklı diyorlar."

"KORKU VE KAYGILARIMI PAYLAŞMAM"

Kendisi ile ilgili Gökhan Çınar’a çok özel itiraflarda bulunan Ece Seçkin, konuşmalarını şu şekilde sürdürdü:

Çok kolay dertleşmem. Arkadaşlarım bir durgunluk sezerler ama bunu çok konduramazlar. Çünkü hep ortamın enerji anlamında patlayanı, güldüreni, her şeye uyum sağlayanı ve hareketlisi olarak bunu devam ettiririm. Teslim olmaya kadar kimse bir şey anlayamaz. O patlamayı yaşadığımda insanlar genellikle hiç bahsetmedin diye şaşırırlar. Özel bir nedeni yok bunun. Kendimi veya duygularımı saklama ihtiyacında değilim. Kusursuzluk algısı doğru bir düşünce değil ama bu bende vardır. İnsanlara çok fazla açarsam kendimi, korkularımı ve kaygılarımı bir gün gelir hiç beklemediğim insanlar beni o korkularla vurur içgüdüsü ile bunu yapıyorum.

SAHNEDE HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI

Öte yandan önceki gün konser için Bursa'ya giden Ece Seçkin sahnede şoke eden bir olay yaşayarak çileden çıktı. Konseri durduran Seçkin çok sinirlendi ve "Ne oluyor? Buna değer mi bu kadar adam burada eğleniyoruz sahneye telefon fırlatıp kulağımı delmenize değer mi? İki tane TikTok videosu için" diyerek isyan etti.

"SAĞ KOLUMU KALDIRMASAYDIM GÖZÜM ÇIKMIŞTI"

Ece Seçkin daha sonra ise moraran boynunu paylaşarak "Bu kadar çok eğlendiği için sahneye telefonunu fırlatan arkadaşım mesajım sana; değer mi? Sahneye fırlatılan telefonla ilk kim video çekti bilmiyorum ama TikTok uğruna gerçekten berbat bir akım başlatılmış. Konserde zaten onca polis, zabıta ve kişisel önlemlerimizle korunuyoruz. Ama hiç kimse sizin 10 metreden hızla fırlattığınız telefonlarınızdan hızlı değil diye düşünüyorum. Eğer bu akşam o refleksle sağ kolumu kaldırmasaydım gözüm çıkmıştı" dedi.

Bakın neymiş!Ece Seçkin'in Karadağ tatilinin sebebi belli oldu!
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI