24-05-2024 17:41:15

Dünya Şampiyonu Güreşçiler Ardahan’da öğrencilerle buluştu

Dünya Şampiyonu Güreşçiler Ramazan Demir ve Recep Kara Ardahan’da öğrencilerle buluşarak deneyim ve tecrübelerini anlattılar
Dünya Şampiyonu Güreşçiler Ardahan’da öğrencilerle buluştu

Dünya Güreş Günü'nde, Ardahan'da anlamlı bir etkinlik gerçekleşti. Dünya Şampiyonu güreşçi ve Ardahan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Demir, 4 Defa Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivan Dünya Şampiyonu Recep Kara, Ardahan Üniversitesi Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonu'nda öğrencilerle bir araya gelerek deneyimlerini ve başarı hikayelerini paylaştılar.

Yoğun katılımın olduğu etkinlikte, Demir ve Kara güreşe olan tutkularını, bu spora nasıl başladıklarını, karşılaştıkları zorlukları ve bu zorlukları nasıl aştıklarını anlatarak, gençlere spora teşvik ve sporun önemi hakkında da mesajlar verdiler.

Etkinlik, öğrenciler tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Söyleşi sonrası öğrenciler, Demir ve Kara'ya bol bol soru sorma ve fotoğraf çektirme imkanı buldular. İki güreşçin de meraklarını giderecek cevaplar aldılar. Dünya Güreş Günü'nde düzenlenen bu anlamlı söyleşi, Ardahan'daki güreş severler ve sporseverler için unutulmaz bir gün oldu.

 

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI