DÜNYA HABERLERİ

ABD'den Venezuela'daki seçimlerle ilgili tehdit gibi uyarı: Bizim ve uluslararası toplumun sabrı tükeniyor
Beyaz Saray Ulusal Güvenlik İletişim Danışmanı John Kirby, Venezuela'daki seçim sonuçlarının demokratik standartları sağlamadığı konusunda ciddi endişelerinin olduğunu belirtti. Kirby, "Bizim ve uluslararası toplumun sabrı tükeniyor. Venezuela seçim otori..
52 yılda sadece 8 kişi kurtulabildi! Beyin yiyen amip hastalığını 3 günde yendi
Hindistan'da bir çocuk, beyin yiyen amip olarak bilinen hastalığa yakalandı. Hastanede tedavi altına alınan çocuk, ölüm oranının yüzde 97 olduğu ve 52 yılda sadece 8 kişinin kurtulabildiği hastalığa yakalandıktan 3 gün sonra iyileşmeye başladı. Çocuğun ha..
Tesla, ABD'deki 1,8 milyon aracını geri çağırıyor
ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla, yazılım sorunu nedeniyle ABD'de 1,8 milyonun üzerinde aracını geri çağıracak.
İsrail, Lübnan'ın başkenti Beyrut'u vurdu
Hizbullah tarafından düzenlenen ve 12 İsraillinin öldüğü Golan Tepeleri'ndeki saldırı sonrası İsrail'in tehdit ettiği Lübnan'dan dumanlar yükseldi. Başkent Beyrut'ta şiddetli bir patlama meydana geldi. Saldırı, Beyrut'un Dâhiye bölgesindeki işlek caddeler..
Beyrut saldırısı sonrası fotoğraf paylaşan Netanyahu, bakanlarına konuşma yasağı getirdi
İsrail'in, Lübnan'ın başkenti Beyrut'a saldırısı sonrası Netanyahu'nun ofisinden fotoğraflı paylaşım geldi. Fotoğrafta Netanyahu'nun kırmızı kablolu sabit telefonla konuştuğu ve İsrail Ulusal Güvenlik Konseyi Başkanı Hanegbi, askeri danışmanı Gofman ile b..
İsrail'in Beyrut'u vurması sonrası ABD'den dikkat çeken
İsrail'in Lübnan'a hava saldırısının ardından Beyaz Saray Basın Sözcüsü Karine Jean-Pierre açıklamada bulundu. Jean-Pierre, ABD'nin Hizbullah ile İsrail arasında bir savaşın kaçınılmaz olduğuna inanmadığını söyledi. Lübnan Dışişleri Bakanı Abdullah Buhabi..
Rusya'nın dev deniz tatbikatı başladı
Rusya Savunma Bakanlığı, Rus Donanmasının Kuzey, Pasifik, Baltık Filolarının operasyonel bölgelerinde, Hazar Filosunun sorumluluk alanında 300 gemi ve 20 bin personelle tatbikatlar başlattığını duyurdu.
İki aşiretin toprak kavgası ülkeyi felakete sürükledi! 35 kişi öldü, eğitime ara verildi, trafik akışı tamamen durdu
Pakistan'da iki aşiret arasında çıkan, roketatarlar ve füzeler de dahil olmak üzere ağır silahların kullanıldığı toprak kavgasında 35 kişi hayatını kaybetti, 166 kişi ise yaralandı. Tansiyonun yüksek olması nedeniyle tüm okullarda eğitime ara verilirken a..
Kuzey Kore'de sel felaketi! 5 bin kişi ordunun operasyonuyla kurtarıldı, Kim üst düzey yetkilileri hedef aldı
Kuzey Kore'yi vuran selde mahsur kalan 5 bin kişi ordunun helikopter destekli operasyonuyla kurtarılırken harekatı bizzat yöneten ülke lideri Kim Jong-Un yaşanan afet öncesinde gerekli tedbirleri almayan yetkilileri ise tembellik ve sorumsuzlukla suçladı...
Seçimi kazanan Maduro'yu
Arjantin Devlet Başkanı Javier Milei, Venezuela'da Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun yeniden kazandığı seçim sonuçlarını kabul etmeyerek açık bir dille darbe çağrısında bulundu. Maduro'yu "diktatör" olarak itham eden Milei "Arjantin, Silahlı Kuvvetlerin b..
140 kiloya ulaşan Kuzey Kore lideri için kırmızı alarm! Tedavisi için yurt dışından yeni ilaçlar aranıyor
Kuzey Koreli yetkililerin, liderleri Kim Jong-un'un obeziteye bağlı sağlık sorunlarını tedavi etmek için yurt dışından yeni ilaçlar aradığı iddia edildi. Güney Kore Ulusal İstihbarat Teşkilatı yetkilileri, Kim'in kilo almasıyla sağlık durumunun kötüleştiğ..
İsrail ile savaşın eşiğine gelen Hizbullah hassas güdümlü füzeleri konuşlandırmaya başladı
Lübnan'daki Hizbullah'ın, İsrail'e roketli saldırısında 12 İsrailliyi öldürmesi sonrası bölgede tansiyon her geçen dakika yükseliyor. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun, kanlı saldırı sonrası "Cevabımız güçlü olacak" sözleriyle tehdit ettiği Hizbulla..
New York'un en masalsı mekanı: Oscar Wilde NYC
New York'un en masalsı mekanı: Oscar Wilde NYC
İsrail Dışişleri Bakanı Katz: Hizbullah ve Lübnan'a karşı savaşa hazırlanıyoruz
İsrail'in işgali altındaki Golan Tepesi'ne düzenlenen roket saldırısında 10 İsrailli hayatını kaybederken, Tel Aviv yönetiminden çok sert bir açıklama geldi. İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz yaptığı açıklamada, "Hizbullah'ın bugünkü saldırısı tüm kırmı..
İsrail'in tehdit ettiği ülkede uçak seferleri durdu, İran'dan ise uyarı geldi: Öngörülemeyen sonuçlara yol açabilir
Lübnan'daki Hizbullah tarafından, Golan Tepesi'ne düzenlenen roket saldırısında 12 İsraillinin hayatını kaybetmesiyle ilgili bölgede tansiyon yükseliyor. İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'ın, "Hizbullah ve Lübnan'a karşı topyekun bir savaş anına hazırla..
Netanyahu yeni bir katliama hazırlanıyor! Kanlı mesaj bölgedekilere ulaştı
İsrail ordusu, Han Yunus şehrinin doğusunda daha önce "güvenli" bölge olarak açıkladığı bazı yerlere operasyon düzenleyeceğini duyurdu. SMS ve ses mesajlarıyla iletilen tahliye emri sonrası çoğu kadın ve çocuk yollara düştü.
İran'da aşırı sıcaklar nedeniyle tüm kamu kurumları tatil edildi
İran'da 50 derecelere ulaşan hava sıcaklıkları hayatı durma noktasına getirdi. Ülke genelinde yardım hizmetleri dışında tüm kamu kurumları ve bankalar yarın kapalı olacak.
İsrail savaş uçakları Gazze'deki sahra hastanesini bombaladı: 31 ölü
İsrail ordusu, Deyr Belah kentindeki Hadice Okulu'nda bulunan sahra hastanesine saldırı düzenledi. Saldırıda aralarında çocukların da bulunduğu 31 Filistinli öldü, onlarca kişi yaralandı.
Harris, Trump'la arasındaki farkı kapatmak üzere! İşte son anketten çıkan sonuçlar
ABD'de yapılan ankete göre eski Başkan Donald Trump, Kamala Harris'in 2 puan önünde yer aldı. Trump, kayıtlı 1000 seçmenin yüzde 49'unun desteğini aldı. Kamala Harris ise bu ayın başlarında yüzde 35 olan oy oranını büyük bir sıçramayla yüzde 47'ye kadar ç..
Golan Tepeleri'nde futbol sahasına roket saldırısı: 10 ölü, en az 30 yaralı
İsrail'in işgali altındaki Golan Tepeleri'nde bulunan bir futbol sahasına roket saldırısı düzenlendi. Saldırılarda 10 İsrailli ölürken, en az 30 kişi yaralandı. Hizbullah yaptığı açıklamada saldırıyı kendilerinin gerçekleştirdiği iddiasını yalanladı...
Fransa'da Olimpiyat Oyunları'nın açılışına saatler kala hızlı trenlere sabotaj
Fransa'da Olimpiyat Oyunları'nın açılışına saatler kala hızlı trenlere sabotaj düzenlendi. Sinyalizasyon sistemlerine düzenlenen saldırı sırasında çok sayıda kablo kesilirken bazıları ise yakıldı. Kentler arası ulaşım dururken halihazırda 800 bin yolcunun..
ABD'de Meksikalı kartele darbe: El Chapo'nun oğlu tutuklandı
Meksikalı uyuşturucu karteli Sinaloa'nın kurucuları "El Mayo" lakaplı Ismael Zambada ve "El Chapo" lakaplı Joaquin Guzman'ın oğlu Joaquin Guzman Lopez, ABD'nin Texas eyaletinde tutuklandı.
Olimpiyatlar başlamadan Fransa karıştı! Havalimanı bomba ihbarı nedeniyle boşaltıldı
2024 Paris Olimpiyatlarının açılış gününde İsviçre sınırlarında bulunan, Fransa ve İsviçre'nin ortak kullandığı Basel-Mulhouse Havalimanı'nda bomba ihbarı yapıldı. Polis ekiplerince boşaltılan havalimanı, güvenlik protokolünün ardından faaliyetlerine yeni..
İngiliz polisinden tepki çeken müdahale! Etkisiz hale getirdiği saldırganı feci şekilde dövdü
İngiltere Manchester Havalimanı'nda bir polis, yerde yatan kişinin yüzüne ve kafasına tekme attı. Diğer polisler ise elektroşok silahlarını çıkararak müdahale etti. O görüntüler tepkiye neden olurken Manchester Emniyetinden yapılan açıklamada, havalimanı ..
İsrail'in kuzeyinde alarm! Okullar güvenlik nedeniyle açılmayacak
İsrail Eğitim Bakanı Yoav Kisch, güvenlik sebebiyle İsrail'in kuzeyinde boşaltılan bölgelerdeki okulların gelecek eğitim sezonunda açılmayacağını belirtti. Kisch, Lübnan'a karşı büyük bir savaş başlatma kararından kaçış olmadığını söyledi...
Irak hükümetinden devlet kurumlarına talimat! PKK
Irak hükümeti, devlet kurumlarındaki resmi yazışmalarda terör örgütü PKK'nın "Yasaklı örgüt" şeklinde tanımlanması talimatı verdi. Başbakan Muhammed Şiya es-Sudani'nin terör örgütü PKK ile ilgili yeni talimatı Irak Meclisi'ne ulaştı. Atılan bu önemli adım..
Türkiye düşmanı açıklamalarıyla tanınıyordu! ABD Senatörü Bob Menendez istifa etti
ABD'de yolsuzluk ve rüşvet suçlamalarıyla yargılanarak jüri tarafından suçlu bulunan Demokrat Senatör Bob Menendez, görevinden istifa etti. ABD Senatosu'nda Türkiye aleyhindeki açıklamalarıyla hatırlanan Menendez'in, jüri tarafından suçlu bulunmasının ard..
ABD'de kedi sevmeyi özleyenlerin adresi
ABD'de kedi sevmeyi özleyenlerin adresi
Joe Biden adaylıktan çekildi! Harris'i destekleyecek
Joe Biden adaylıktan çekildi! Harris'i destekleyecek
Donald Trump'a suikast girişiminde bulunan saldırganın, saldırıdan önce Prenses Kate Middleton'ın fotoğraflarını telefonunda sakladığı ortaya çıktı
ABD'de eski Başkan Trump'a suikast girişiminde bulunan 20 yaşındaki Thomas Crooks, bir mitingde çatıdan ateş açarak Trump'ı kulağından yaraladı. FBI soruşturmasında, saldırganın telefonunda Prenses Kate'in fotoğrafları ve siyasi bilgiler bulundu. Olay "iç..
ABD'nin füze kararına karşı hamle! Rusya nükleer planını yine dillendirmeye başladı
ABD'nin Almanya'ya uzun menzilli seyir füzeleri yerleştirme kararına karşılık nasıl bir adım atacakları merak konusu olan Rusya'dan dünyayı tedirgin eden bir açıklama geldi. Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov, bazı bölgelere nükleer başlıklı ..
İtalya Başbakanı'nın boyuyla dalga geçen gazeteciye 5 bin euro tazminat cezası
İtalya'da mahkeme, Başbakan Giorgia Meloni'nin boyuyla alay eden gazeteci Giulia Cortese'ye 5 bin euro tazminat ödemesine hükmetti. Mahkeme ayrıca Cortese'ye bin 200 euro para cezası verdi.
ABD'de Biden, başkanlık yarışından mı çekiliyor? Tarih bile verdiler
ABD'de 5 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimleri öncesi çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Sağlık durumu ve ileri yaşı nedeniyle adaylığı tartışılan ABD Başkanı Joe Biden'ın bu hafta sonu, seçim kampanyasını sonlandırabileceği öne sürüldü. Demokrat parti içe..
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan'dan Hamas liderine mektup: Filistin halkını desteklemek insani bir görev
İran'ın yeni Cumhurbaşkanı Mesut Pezeşkiyan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'ye gönderdiği mektupta, Filistin direnişini desteklemeye devam edeceklerini belirtti. Pezeşkiyan mektubunda, "İmam Humeyni'nin ilkelerine bağlı kalarak ve liderimiz Ayetu..
ABD'nin Almanya'ya füze yerleştirme kararı Rusya'yı rahatsız etti: Soğuk Savaş'a doğru emin adımlarla ilerliyoruz
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, ABD'nin Almanya'ya uzun menzilli seyir füzeleri yerleştirme kararının Rusya'yı bastırma girişimi olduğunu savundu. Peskov, "Soğuk Savaş'a doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Tüm bunların hepsi daha önce yaşanmıştı." ifadeleri..
Tam da Nasrallah konuşma yapıyordu! İsrail savaş uçakları Beyrut semalarında ses hızını aştı
İsrail ordusuna ait savaş uçakları, Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Hasan Nasrallah konuşma yaptığı sırada Lübnan'ın başkenti Beyrut semalarında ses hızını aşarak sonik patlamaya neden oldu.
NATO zirvesinde tarih verildi! ABD, Hollanda ve Danimarka, Ukrayna'ya F-16'ları gönderecek
Washington'daki NATO Zirvesi'nde konuşan ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ve Savunma Bakanı Lloyd Austin, ABD, Hollanda ve Danimarka'nın yer aldığı koalisyonun Ukrayna'ya F-16 savaş uçakları transfer edeceğini ve uçakların bu yaz Ukrayna'ya ulaşmış ola..
İtalya okullarda cep telefonlarını yasaklıyor
İtalya Eğitim Bakanı Giuseppe Valditara, gelecek eğitim-öğretim yılından itibaren ortaokula kadar akıllı cep telefonlarının eğitim dahil herhangi bir amaçla sınıflarda kullanılmasını yasakladı. Valditara, bu kararın öğretmenlere otorite kazandırmak ve oku..
ABD, İsrail'e 227 kilogramlık bombaları tekrar göndermeye başladı
ABD'nin Biden yönetimi, İsrail'e 2 aydır göndermeyi durdurduğu 227 kilogramlık bombaları tekrar göndermeye başladı. Bombaların nakliye sürecinde olduğu ve kısa sürede İsrail'e ulaşmasının beklendiği belirtildi.
Japonya'nın ilk kadın başsavcısı göreve başladı
Japonya'nın başkenti Tokyo'da Unemoto Naomi, ülkenin ilk kadın başsavcısı olarak göreve başladı. Unemoto, suçların daha organize ve anonim hale geldiğini vurgulayarak adalet ve dürüstlüğe odaklanacağını belirtti.
Tartışmalı yasa her şeyi bitirdi! Gürcistan'ın AB katılım süreci durduruldu
Gürcistan'ın, "yabancı etkinin şeffaflığı" yasasını yürürlüğe koyması nedeniyle Avrupa Birliği katılım süreci durduruldu. Tartışmalı yasal düzenleme, fonlarının yüzde 20'sinden fazlasını yurt dışından alan Gürcistan'daki kuruluşların "yabancı bir gücün çı..
Hamas, işgalci İsrail askerlerini Gazze'de gafil avladı
İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze'deki insanlık dışı soykırımı devam ederken, işgal altındaki kentte Hamas direnişi de sürüyor. Hamas'a bağlı Kassam Tugayları, İsrail ordusuna ait askeri araçları ve tankları hedef aldı. Saldırılarda çok sayıda İsrail ask..
ABD'de United Airlines'a ait yolcu uçağının tekerleği koptu
ABD'de United Airlines'a ait Boeing 757-200 tipi bir yolcu uçağı, Los Angeles Uluslararası Havalimanı'ndan kalkış yaparken tekerleğinden birini kaybetti. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, uçak güvenli bir şekilde Denver'e iniş yaptı. Kopan tekerin pis..
Gazze'yi işgal eden İsrail askerleri hastaneleri doldurdu
Gazze'yi işgal eden İsrail askerleriyle ilgili İsrail Savunma Bakanlığı'ndan çarpıcı bir rapor ortaya atıldı. Raporda, 7 Ekim'den bu yana 9 bin 250 yaralı askerin, rehabilitasyon servisine kabul edildiği bildirildi. İşgalci askerlerden 3 bin 600'ünün, tra..
İsrail, Filistinlilerin sığındığı okula saldırdı: 25 ölü, 53 yaralı
İsrail ordusu, işgal altındaki Gazze'de bulunan Han Yunus kentinde bir okulu vurdu. Filistinlilerin sığındığı okula düzenlenen alçak saldırıda ilk belirlemelere göre 25 Filistinli hayatını kaybetti, 53 Filistinli de yaralandı.
İran'da 63 kişide dang humması vakası görüldü
İran'da 63 kişide dang humması vakası tespit edildi. Sağlık Bakan Yardımcısı, hastalığın Basra Körfezi ülkelerinden gelen kişilerde görüldüğünü belirtti.
Biden başkanlık yarışından çekiliyor mu? Parkinson doktoru, Beyaz Saray'ı 8 defa ziyaret etmiş
Yaşı ilerlediği için sağlık sıkıntıları artan ABD Başkanı Joe Biden'ın seçim yarışından çekilip çekilmeyeceği merak edilirken, Parkinson hastalığı uzmanı bir doktorun Beyaz Saray'ı 8 kez ziyaret ettiği ortaya çıktı. Ziyaretlerin amacı hakkında net bir bil..
Hizbullah'a destek vermeyi sürdürecek mi? İran'ın yeni Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan net konuştu
İran'da cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturan Mesud Pezeşkiyan, ülkesinin Lübnan'daki Hizbullah'a ve bölgedeki direniş hareketlerine güçlü şekilde destek vermeye devam edeceğini belirtti. Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah'a mektup gönderen Pezeşkiyan,..
Beyaz Saray'dan açıklama geldi! Joe Biden yarıştan çekiliyor mu?
Seçimler öncesi Donald Trump'la canlı yayındaki düelloda performansı tartışmalara yol açan ABD Başkanı Joe Biden'ın başkanlık yarışından çekileceği iddia edildi. Beyaz Saray Sözcüsü Karine Jean-Pierre konuya ilişkin gazetecilerin sorusuna, "Kesinlikle hay..
Esed rejimi güçleri Şam'daki bir köye kara saldırısı düzenledi! Ölü ve yaralılar var
Suriye'nin başkenti Şam'daki bir köyde, Beşşar Esed rejimi güçleriyle silahlı yerel gruplar arasında çatışma çıktı. Rejim güçlerinin kara saldırısı düzenlediği köyde en az 5 sivil yaşamını yitirdi, 7 sivil yaralandı.
Aşırı sağın seçim zaferi ülkeyi karıştırdı! Dükkanların camlarını kırıp sokakları ateşe verdiler
Fransa'daki erken genel seçimin ilk turundan aşırı sağcı Ulusal Birlik partisinin zaferle ayrılması ülkeyi karıştırdı. Ellerinde meşaleler ve pankartlarla sokağa inen yüzlerce gösterici, dükkanların camlarını kırıp sokaktaki çöp kutularını yaktı. Zaman za..
Çin'de roket denemesi kötü bitti
Çin'in Henan eyaletinde geliştirilmekte olan Tianlong-3 adlı roket deneme sırasında yanlışlıkla fırlatma rampasından ayrıldıktan kısa süre sonra düşerek patladı. Roketin yapısal bir arıza nedeniyle ayrılması sonucu herhangi bir can kaybı yaşanmadı...
Yeni Zelanda'da tartışmalı kedi avı yarışmasında 370 kedi öldürüldü
Yeni Zelanda'nın Kuzey Canterbury bölgesinde düzenlenen kedi avı yarışması kapsamında 370 yabani kedi öldürüldü. Etkinliğin organizatörü, yarışmanın başlangıçta domuz avı olarak planlandığını ancak artan kedi sayısı nedeniyle kedi avına dönüştüğünü belirt..
ABD Yüksek Mahkemesi'nden Trump kararı: Resmi eylemlerinde dokunulmazlığı var
ABD Yüksek Mahkemesi, eski Başkan Donald Trump'ın 6 Ocak Kongre baskınındaki rolü ve 2020 Başkanlık seçimlerine müdahale iddialarına karşı "Başkanlık dokunulmazlığı" olduğu yönündeki başvurusunu karara bağladı. Mahkeme, Trump'ın resmi eylemleri nedeniyle ..
ABD seçimlerini hangi aday önde götürüyor?
ABD seçimlerini hangi aday önde götürüyor?
Evlat edindikleri siyahi çocukları köle olarak kullandılar! Ahıra giren ekipler gördükleri manzaraya inanamadı
ABD'de yaşları 6 ile 16 arasında değişen 5 siyahi çocuğu evlat edinen beyaz çift, korkunç bir suçlamayla karşı karşıya. Köle olarak kullanıldığı öne sürülen çocuklar sosyal yardım kontrolü sırasında ahırın içindeki küçük bir odada kilitli halde bulundu. H..
Bu görüntüler bir filme ait değil! Plajdaki insanların üzerine aynı anda onlarca füze yağdı
Ukrayna ordusunun, Rusya'nın ilhak ettiği Kırım'daki Sivastopol kentinde bulunan plaja düzenlediği saldırıya ait görüntüler ortaya çıktı. 2'si çocuk toplam 4 kişinin hayatını kaybettiği, en az 150 kişinin de yaralandığı saldırıda, denize ve kumsala düşen ..
Las Vegas'ta apartmana silahlı saldırı: 5 ölü, 1 ağır yaralı
ABD'nin Las Vegas kentinde bir apartmanda iki farklı daireye düzenlenen silahlı saldırıda 5 kişi hayatını kaybetti, 13 yaşındaki bir kız çocuğu ağır yaralandı. Saldırının nedenine ilişkin açıklama yapılmadı.
Hunter Biden'ın avukatlık yetkisi elinden alındı
ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden'ın, yasa dışı silah edinme davasında suçlu bulunmasından ötürü avukatlık yetkisi elinden alındı. Mahkemeden yapılan açıklamada, "Davalı, bu konunun çözümlenmesine kadar Columbia Bölgesi'ndeki avukatlık mesleğinde..
Kızıldeniz'in ortasında dehşet! Husiler, dev Yunan gemisini saniyeler içerisinde batırdı
Yemen'deki İran destekli Husiler, Kızıldeniz'de Yunanistan'a ait gemiye saldırının görüntülerini paylaştı. Husiler, gelecekte daha fazla saldırı düzenleyeceklerini ifade ederek açık açık gözdağı verdi.
BM yetkililerinden İsrail'e silah tedarikini durdurma çağrısı: Suç ortaklarını tek tek sıraladılar
Aylardır Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarla binlerce Filistinliyi katleden İsrail'le ilgili Birleşmiş Milletler (BM) raportörlerinden dikkat çeken bir çağrı geldi. İsrail'e silah tedarik eden ülke ve şirketlere bunu acilen sonlandırmaları çağrısını ..
Refah Belediye Başkanı: 7 Ekim'den beri süren saldırılarda altyapının yüzde 70'ten fazlası yok oldu, insanlar kıtlıktan kirli su içiyor
İsrail'in aylardır bombardımanı altında olan Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kenti Belediye Başkanı Ahmed es-Sufi, İsrail'in 7 Ekim'den bu yana süren saldırılarında kentin tesisleri ve altyapısının yüzde 70'inden fazlasının yok olduğunu belirterek insa..
Dünya, Batı Kudüs'teki Netanyahu karşıtı gösteriyi konuşuyor! Sert müdahale karelere böyle yansıdı
Binyamin Netanyahu hükümetine karşı Batı Kudüs'teki İsrail meclisi önünde düzenlenen protestoya on binlerce kişi katıldı. İsrail Başbakanı Netanyahu'nun konutu önünde ateş yakan göstericilere atlı birlik ve TOMA ile müdahale edildi. İşte yaralananların ol..
Rusya'da DEAŞ'lı mahkumlar memurları rehin aldı
Rusya'da bir cezaevinde mahkumlar, 2 memuru rehin aldı. Şahısların terör örgütü DEAŞ ile bağlantılı olmakla suçlandıkları, olaya 5'ten fazla mahkumun karıştığı belirtildi. Düzenlenen operasyonla şahıslar öldürüldü, rehin alınan memurlar yaralanmadan kurta..
Rusya'da rehine krizi! DEAŞ'lı 6 mahkumun öldürüldüğü operasyonun görüntüleri ortaya çıktı
Rusya'da bir cezaevinde yaşanan rehine krizi ülkeyi ayağa kaldırdı. DEAŞ bağlantılı 6 mahkum duruşma öncesinde 2 gardiyanı rehin alırken zırhlı ekiplerin düzenlediği operasyonla şahıslar öldürüldü, rehin alınan memurlar yaralanmadan kurtarıldı. Öte yandan..
3 kardeş 70 yıl sonra DNA eşleşmesiyle kavuştu
İngiltere'de doğan 74, 76 ve 77 yaşlarındaki 3 kardeş yıllar sonra birbirlerine kavuştu. Bir otelde buluşan kardeşler duygusal anlar yaşadı.
Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü
Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Refah kentinde İsrail askerlerine karma pusu düzenledi. Saldırıyı doğrulayan İsrail ordusu, şu ana kadar 8 askerin hayatını kaybettiğini açıkladı.
G7 Liderler Zirvesi’nde ikinci gün
G7 Liderler Zirvesi’nde ikinci gün
ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden, yasa dışı silah edinmekten suçlu bulundu
ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden, yasa dışı silah edinmeyle ilgili açılan federal davada üç suçlamanın hepsinden suçlu bulundu. Mahkemenin Hunter'a 25 yıla kadar hapis cezası verme yetkisi bulunuyor.
Hamas, ABD Başkanı Biden'ın Gazze için ateşkes önerisine cevap verdi
Hamas, İsrail işgali altındaki Gazze için ABD Başkanı Joe Biden'ın duyurduğu ateşkes planına ilişkin cevabını arabulucu ülkelere ilettiğini duyurdu. Hamas, ateşkes planına dair arabulucu Mısır ve Katar'a ilettiği yanıtında, İsrail'in Gazze'ye yönelik sald..
Netanyahu zorda! 2 bakanın istifasından sonra Ulaştırma Bakanı'na da yolsuzluk soruşturması başlatıldı
İsrail'de Netanyahu hükümeti sürpriz gelişmelerle sarsılıyor. Savaş Kabinesi üyesi Benny Gantz ve Gadi Eisenkot'un görevlerinden istifa etmesinin ardından Ulaştırma Bakanı Miri Regev hakkında da yerel yetkililere ayrıcalık yaptığı iddiasıyla yolsuzluk ve ..
Malavi Devlet Başkan Yardımcısı'nı taşıyan askeri uçak kayboldu
Doğu Afrika ülke Malavi'de, Devlet Başkan Yardımcısı Saulos Chilima'yı taşıyan askeri uçak radarda kayboldu. Chilima ile beraber 9 kişinin daha bulunduğunu uçağı bulmak için çalışma başlatıldı.
BM Güvenlik Konseyi ABD'nin Gazze için önerdiği ateşkes tasarısını kabul etti
Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi'nde ABD'nin sunduğu Gazze Şeridi'nde kalıcı ateşkes ve rehinelerin serbest bırakılması için Hamas'a çağrıda bulunan karar tasarısı ilk kez kabul edildi. Karara tek çekimser kalan ülke Rusya oldu. Gelişme sonrası H..
Reisi'nin ölümünün ardından sandığa gidiyorlar! İşte İran'ın 6 Cumhurbaşkanı adayı
İran'da İbrahim Reisi'nin helikopter kazasında hayatını kaybetmesinin ardından 28 Haziran'da gerçekleştirilecek 14'üncü dönem cumhurbaşkanlığı seçimleri için adaylığı kabul edilen 6 isim belli oldu. Eski İran Cumhurbaşkanı Mahmut Ahmedinejad'ın adaylığı i..
Pakistan'da yol kenarında bombalı saldırı: 7 asker hayatını kaybetti
Pakistan'ın Hayber Pahtunhva eyaletinin Lakki Marvat bölgesinde yol kenarına yerleştirilen bir bombanın patlaması sonucu 7 asker yaşamını yitirdi.
Biden, Hamas'ı açık açık tehdit etti: Eğer ateşkesi kabul ederlerse daha güzel günler yaşanacak
ABD Başkanı Joe Biden açıkladığı İsrail ile Hamas'a yaptığı ateşkes teklifiyle ilgili Beyaz Saray'dan çarpıcı bir açıklama geldi. Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, "Eğer Hamas bu anlaşmaya 'evet' derse ateşkes sağlanacak, rehineler evle..
Seçime sayılı günler kala Maduro'dan suikast iddiası! Planın arkasındaki 3 ismi de paylaştı
Temmuz ayında sandığa gidecek Venezuela'da Devlet Başkanı Nicolas Maduro kendisine yönelik suikast planları yapıldığını iddia etti. Planın arkasındaki isimlerin muhalefet liderlerinden Leopoldo Lopez, Antonio Ledezma ve Julio Borges olduğunu belirten Madu..
Fransa'da aşırı sağcıların seçim zaferine tepki gösteren yüzlerce kişi sokağa indi
Aşırı sağcıların açık ara farkla birinci çıktığı Avrupa Parlamentosu seçimleri sonrası Cumhurbaşkanı Macron'un erken seçim ilan etmesi Fransa'yı ayağa kaldırdı. Başkent Paris'te yüzlerce aşırı sağ karşıtı gösterici sokağa inip "Gençlik ayağa kalk" sloganl..
Avrupa'da kırmızı alarm! Belçika Başbakanı Alexander de Croo istifa edecek
Fransa'da Cumhurbaşkanı Macron'un ulusal meclisi feshedip erken seçim kararı almasının ardından Belçika Başbakanı Alexander de Croo, partisi FlamanVld'nin başarısızlığı üzerine istifa edeceğini açıkladı.
İsrail, yine masum sivilleri vurdu: En az 93 kişi öldü, onlarca yaralı var
İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin ortasındaki Nusayrat Mülteci Kampı ile çeşitli bölgelere düzenlediği saldırılarda en az 93 kişi hayatını kaybederken onlarca kişi de yaralandı.
Biden yine bildiğiniz gibi! Sahnede olmayan sandalyeye oturmaya çalıştı
ABD Başkanı Joe Biden, Fransa'da Normandiya Çıkarması'nın 80. yıl dönümü için düzenlenen anma töreninde, yine skandala imza attı. Biden, Fransa Cumhurbaşkanı Macron'la sahnede selamlaşmasının ardından olmaya sandalyeye oturmaya çalıştı...
ABD Dışişleri Bakanlığı: Türkiye, F-16 satış kabul mektubunu imzaladı
Türkiye'nin ABD'den almayı planladığı F-16 savaş uçaklarıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Gün içinde ABD'nin Türkiye Büyükelçisi Jeffry Flake'in de sinyalini verdiği satış kabul mektubuna Türkiye'den onay imzası geldi. Gelişmeyi ise ABD Dışişleri Ba..
İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız
İsrail Ordusu Kuzey Komutanlığı Komutanı Tümgeneral Ori Gordin, Tel Aviv'in Lübnan'ın güneyindeki Hizbullah'a karşı saldırı için genel hazırlıklarını tamamladığını söyledi. Gordin, "Bir an bile durmayacağız. Görev tamamlanıncaya kadar güç ve zeka kullanar..
Lübnan sınırındaki çatışmalar sonrası İsrail 50 bin yedek askerini göreve çağırdı
Lübnan sınırında Hizbullah ile şiddetlenen çatışmalar sonrası İsrail'den çarpıcı bir hamle geldi. Tel Aviv yönetimi, 50 bin yedek askerin daha göreve çağrılmasına izin verdi. İsrail basını yedek asker kararının Lübnan ile ilgisi olmadığını belirtirken İsr..
ABD’de haftalık işsizlik maaşına başvuran sayısı belli oldu
ABD’de haftalık işsizlik maaşına başvuran sayısı belli oldu
Lukaşenko açık açık uyardı: Belarus'a yapılan saldırı Üçüncü Dünya Savaşı olur
Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko, ABD'nin ülkelerini Ukrayna ile ç..
Temmuz ayında suikast girişiminden son anda kurtulan Cumhuriyetçilerin başk..
Netanyahu kendini malum sona hazırlamış! Uluslararası Ceza Mahkemesi'nin kararı çıkmadan kınadılar
İsrail Dışişleri Bakanlığı, Uluslararası Ceza Mahkemesi'nin Başbakan Binyam..
Kanada'da ırkçı saldırı: Türk ailenin restoranı kundaklandı
Kanada Quebec bölgesinde bulunan sahibinin Türk olduğu pizza restoranı kund..
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Fenerbahçe 5 4 0 1 13 2 13 +11
2 Galatasaray 4 4 0 0 14 3 12 +11
3 Başakşehir FK 4 3 0 1 11 5 10 +6
4 Beşiktaş 4 3 0 1 9 3 10 +6
5 Eyüpspor 5 2 0 3 8 4 9 +4
6 Konyaspor 5 2 2 1 6 7 7 -1
7 Sivasspor 5 2 2 1 5 6 7 -1
8 Antalyaspor 5 2 2 1 9 12 7 -3
9 Göztepe 4 1 0 3 5 3 6 +2
10 Samsunspor 4 2 2 0 4 3 6 +1
11 Kasımpaşa 5 1 2 2 6 8 5 -2
12 Çaykur Rizespor 5 1 3 1 3 13 4 -10
13 Trabzonspor 3 0 0 3 1 1 3 0
14 Gaziantep FK 3 1 2 0 3 4 3 -1
15 Alanyaspor 5 0 2 3 4 9 3 -5
16 Bodrum FK 5 1 4 0 4 9 3 -5
17 Kayserispor 3 0 1 2 3 4 2 -1
18 Hatayspor 5 0 3 2 4 9 2 -5
19 Adana Demirspor 5 0 4 1 5 12 1 -7
Takım O G M B A Y P AV
1 İstanbulspor 5 4 1 0 11 4 12 +7
2 Iğdır FK 5 3 1 1 10 3 10 +7
3 Pendikspor 5 3 2 0 10 8 9 +2
4 Kocaelispor 5 3 2 0 6 7 9 -1
5 Manisa FK 5 2 1 2 8 6 8 +2
6 Gençlerbirliği 5 2 1 2 5 4 8 +1
7 Amed SK 5 2 1 2 4 1 8 +3
8 Bandırmaspor 5 2 2 1 7 7 7 0
9 Ümraniyespor 5 2 2 1 7 8 7 -1
10 Sakaryaspor 5 1 0 4 6 4 7 +2
11 Keçiörengücü 5 1 1 3 5 5 6 0
12 MKE Ankaragücü 5 2 3 0 6 6 6 0
13 Erzurumspor FK 5 2 3 0 6 5 6 +1
14 Şanlıurfaspor 5 2 3 0 6 10 6 -4
15 Çorum FK 5 1 1 3 7 6 6 +1
16 Fatih Karagümrük 5 1 1 3 7 8 6 -1
17 Boluspor 5 1 2 2 5 6 5 -1
18 Adanaspor 5 1 2 2 7 12 5 -5
19 Esenler Erokspor 4 1 3 0 5 7 3 -2
20 Yeni Malatyaspor 4 0 4 0 0 11 3 -11
Takım O G M B A Y P AV
1 GMG Kastamonuspor 3 3 0 0 7 3 9 +4
2 Altınordu 3 2 0 1 4 0 7 +4
3 24Erzincanspor 3 2 0 1 4 0 7 +4
4 Adana 1954 Futbol Kulübü 3 2 0 1 3 1 7 +2
5 Batman Petrolspor 3 2 1 0 3 1 6 +2
6 Sarıyer 3 1 0 2 4 1 5 +3
7 İskenderunspor A.Ş. 3 1 1 1 2 2 4 0
8 Kırklarelispor 3 1 1 1 2 2 4 0
9 Tuzlaspor 3 1 1 1 2 2 4 0
10 1461 Trabzon FK 3 1 1 1 2 2 4 0
11 Altay 3 1 1 1 1 2 4 -1
12 İnegölspor 3 1 1 1 1 2 4 -1
13 Fethiyespor 3 1 2 0 4 6 3 -2
14 Kepezspor FAŞ 3 0 1 2 1 2 2 -1
15 Sincan Belediyesi Ankaraspor 3 0 2 1 1 3 1 -2
16 Karaköprü Belediyespor 3 0 2 1 2 5 1 -3
17 Isparta 32 Spor 3 0 2 1 1 5 1 -4
18 Hes İlaç Afyonspor 3 0 3 0 1 6 0 -5
Takım O G M B A Y P AV
1 Bursaspor 2 2 0 0 5 0 6 +5
2 Belediye Kütahyaspor 2 2 0 0 3 0 6 +3
3 Bornova 1877 2 1 0 1 4 0 4 +4
4 Karşıyaka 2 1 0 1 3 0 4 +3
5 Silifke Belediye Spor 2 1 0 1 2 1 4 +1
6 Artvin Hopaspor 2 1 0 1 1 0 4 +1
7 Muş Spor Kulübü 2 1 0 1 1 0 4 +1
8 Düzcespor 2 1 1 0 2 2 3 0
9 Anadolu Üniversitesi 2 1 1 0 1 1 3 0
10 Kahramanmaraşspor 2 1 1 0 1 1 3 0
11 23 Elazığ Futbol Kulübü 2 0 0 2 0 0 2 0
12 Kırşehir Futbol SK 2 0 1 1 0 2 1 -2
13 Kuşadasıspor 2 0 2 0 0 2 0 -2
14 Ergene Velimeşe 2 0 2 0 1 4 0 -3
15 Tokat Bld Plevnespor 2 0 2 0 0 4 0 -4
16 Bulvarspor 2 0 2 0 0 7 0 -7
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 17/09/2024 Galatasaray vs Gaziantep FK
 18/09/2024 Samsunspor vs Başakşehir FK
 19/09/2024 Trabzonspor vs Kayserispor
 20/09/2024 Hatayspor vs Bodrum FK
 21/09/2024 Konyaspor vs Sivasspor
 21/09/2024 Fenerbahçe vs Galatasaray
 22/09/2024 Çaykur Rizespor vs Samsunspor
 22/09/2024 Kasımpaşa vs Antalyaspor
 22/09/2024 Adana Demirspor vs Alanyaspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 20/09/2024 Erzurumspor FK vs Esenler Erokspor
 20/09/2024 Manisa FK vs Yeni Malatyaspor
 21/09/2024 Pendikspor vs Gençlerbirliği
 21/09/2024 Amed SK vs Boluspor
 21/09/2024 MKE Ankaragücü vs Sakaryaspor
 22/09/2024 Keçiörengücü vs Iğdır FK
 22/09/2024 Ümraniyespor vs Adanaspor
 22/09/2024 Çorum FK vs Kocaelispor
 22/09/2024 İstanbulspor vs Bandırmaspor
 23/09/2024 Şanlıurfaspor vs Fatih Karagümrük
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/09/2024 Kepezspor FAŞ vs Afyonspor Kulübü
 21/09/2024 Sincan Belediyesi Ankaraspor vs 1461 Trabzon FK
 21/09/2024 İnegölspor vs İskenderunspor A.Ş.
 22/09/2024 GMG Kastamonuspor vs Karaköprü Belediyespor
 22/09/2024 Kırklarelispor vs Altınordu
 22/09/2024 Tuzlaspor vs Altay
 22/09/2024 Fethiyespor vs Batman Petrolspor
 22/09/2024 Isparta 32 Spor vs Sarıyer
 22/09/2024 24Erzincanspor vs Adana 01 Futbol Kulübü
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/09/2024 Bornova 1877 vs Artvin Hopaspor
 22/09/2024 Kahramanmaraşspor vs Kuşadasıspor
 22/09/2024 Muş Spor Kulübü vs Belediye Kütahyaspor
 22/09/2024 Tokat Bld Plevnespor vs Kırşehir Futbol SK
 22/09/2024 Anadolu Üniversitesi vs Silifke Belediye Spor
 22/09/2024 Düzcespor vs Bulvarspor
 22/09/2024 Ergene Velimeşe vs Bursaspor
 22/09/2024 Karşıyaka vs 23 Elazığ Futbol Kulübü
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI