DÜNYA HABERLERİ

Fransa'da Olimpiyat Oyunları'nın açılışına saatler kala hızlı trenlere sabotaj
Fransa'da Olimpiyat Oyunları'nın açılışına saatler kala hızlı trenlere sabotaj düzenlendi. Sinyalizasyon sistemlerine düzenlenen saldırı sırasında çok sayıda kablo kesilirken bazıları ise yakıldı. Kentler arası ulaşım dururken halihazırda 800 bin yolcunun..
ABD'de Meksikalı kartele darbe: El Chapo'nun oğlu tutuklandı
Meksikalı uyuşturucu karteli Sinaloa'nın kurucuları "El Mayo" lakaplı Ismael Zambada ve "El Chapo" lakaplı Joaquin Guzman'ın oğlu Joaquin Guzman Lopez, ABD'nin Texas eyaletinde tutuklandı.
Olimpiyatlar başlamadan Fransa karıştı! Havalimanı bomba ihbarı nedeniyle boşaltıldı
2024 Paris Olimpiyatlarının açılış gününde İsviçre sınırlarında bulunan, Fransa ve İsviçre'nin ortak kullandığı Basel-Mulhouse Havalimanı'nda bomba ihbarı yapıldı. Polis ekiplerince boşaltılan havalimanı, güvenlik protokolünün ardından faaliyetlerine yeni..
İngiliz polisinden tepki çeken müdahale! Etkisiz hale getirdiği saldırganı feci şekilde dövdü
İngiltere Manchester Havalimanı'nda bir polis, yerde yatan kişinin yüzüne ve kafasına tekme attı. Diğer polisler ise elektroşok silahlarını çıkararak müdahale etti. O görüntüler tepkiye neden olurken Manchester Emniyetinden yapılan açıklamada, havalimanı ..
İsrail'in kuzeyinde alarm! Okullar güvenlik nedeniyle açılmayacak
İsrail Eğitim Bakanı Yoav Kisch, güvenlik sebebiyle İsrail'in kuzeyinde boşaltılan bölgelerdeki okulların gelecek eğitim sezonunda açılmayacağını belirtti. Kisch, Lübnan'a karşı büyük bir savaş başlatma kararından kaçış olmadığını söyledi...
Irak hükümetinden devlet kurumlarına talimat! PKK
Irak hükümeti, devlet kurumlarındaki resmi yazışmalarda terör örgütü PKK'nın "Yasaklı örgüt" şeklinde tanımlanması talimatı verdi. Başbakan Muhammed Şiya es-Sudani'nin terör örgütü PKK ile ilgili yeni talimatı Irak Meclisi'ne ulaştı. Atılan bu önemli adım..
Türkiye düşmanı açıklamalarıyla tanınıyordu! ABD Senatörü Bob Menendez istifa etti
ABD'de yolsuzluk ve rüşvet suçlamalarıyla yargılanarak jüri tarafından suçlu bulunan Demokrat Senatör Bob Menendez, görevinden istifa etti. ABD Senatosu'nda Türkiye aleyhindeki açıklamalarıyla hatırlanan Menendez'in, jüri tarafından suçlu bulunmasının ard..
ABD'de kedi sevmeyi özleyenlerin adresi
ABD'de kedi sevmeyi özleyenlerin adresi
Joe Biden adaylıktan çekildi! Harris'i destekleyecek
Joe Biden adaylıktan çekildi! Harris'i destekleyecek
Donald Trump'a suikast girişiminde bulunan saldırganın, saldırıdan önce Prenses Kate Middleton'ın fotoğraflarını telefonunda sakladığı ortaya çıktı
ABD'de eski Başkan Trump'a suikast girişiminde bulunan 20 yaşındaki Thomas Crooks, bir mitingde çatıdan ateş açarak Trump'ı kulağından yaraladı. FBI soruşturmasında, saldırganın telefonunda Prenses Kate'in fotoğrafları ve siyasi bilgiler bulundu. Olay "iç..
ABD'nin füze kararına karşı hamle! Rusya nükleer planını yine dillendirmeye başladı
ABD'nin Almanya'ya uzun menzilli seyir füzeleri yerleştirme kararına karşılık nasıl bir adım atacakları merak konusu olan Rusya'dan dünyayı tedirgin eden bir açıklama geldi. Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov, bazı bölgelere nükleer başlıklı ..
İtalya Başbakanı'nın boyuyla dalga geçen gazeteciye 5 bin euro tazminat cezası
İtalya'da mahkeme, Başbakan Giorgia Meloni'nin boyuyla alay eden gazeteci Giulia Cortese'ye 5 bin euro tazminat ödemesine hükmetti. Mahkeme ayrıca Cortese'ye bin 200 euro para cezası verdi.
ABD'de Biden, başkanlık yarışından mı çekiliyor? Tarih bile verdiler
ABD'de 5 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimleri öncesi çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Sağlık durumu ve ileri yaşı nedeniyle adaylığı tartışılan ABD Başkanı Joe Biden'ın bu hafta sonu, seçim kampanyasını sonlandırabileceği öne sürüldü. Demokrat parti içe..
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan'dan Hamas liderine mektup: Filistin halkını desteklemek insani bir görev
İran'ın yeni Cumhurbaşkanı Mesut Pezeşkiyan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'ye gönderdiği mektupta, Filistin direnişini desteklemeye devam edeceklerini belirtti. Pezeşkiyan mektubunda, "İmam Humeyni'nin ilkelerine bağlı kalarak ve liderimiz Ayetu..
ABD'nin Almanya'ya füze yerleştirme kararı Rusya'yı rahatsız etti: Soğuk Savaş'a doğru emin adımlarla ilerliyoruz
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, ABD'nin Almanya'ya uzun menzilli seyir füzeleri yerleştirme kararının Rusya'yı bastırma girişimi olduğunu savundu. Peskov, "Soğuk Savaş'a doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Tüm bunların hepsi daha önce yaşanmıştı." ifadeleri..
Tam da Nasrallah konuşma yapıyordu! İsrail savaş uçakları Beyrut semalarında ses hızını aştı
İsrail ordusuna ait savaş uçakları, Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Hasan Nasrallah konuşma yaptığı sırada Lübnan'ın başkenti Beyrut semalarında ses hızını aşarak sonik patlamaya neden oldu.
NATO zirvesinde tarih verildi! ABD, Hollanda ve Danimarka, Ukrayna'ya F-16'ları gönderecek
Washington'daki NATO Zirvesi'nde konuşan ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ve Savunma Bakanı Lloyd Austin, ABD, Hollanda ve Danimarka'nın yer aldığı koalisyonun Ukrayna'ya F-16 savaş uçakları transfer edeceğini ve uçakların bu yaz Ukrayna'ya ulaşmış ola..
İtalya okullarda cep telefonlarını yasaklıyor
İtalya Eğitim Bakanı Giuseppe Valditara, gelecek eğitim-öğretim yılından itibaren ortaokula kadar akıllı cep telefonlarının eğitim dahil herhangi bir amaçla sınıflarda kullanılmasını yasakladı. Valditara, bu kararın öğretmenlere otorite kazandırmak ve oku..
ABD, İsrail'e 227 kilogramlık bombaları tekrar göndermeye başladı
ABD'nin Biden yönetimi, İsrail'e 2 aydır göndermeyi durdurduğu 227 kilogramlık bombaları tekrar göndermeye başladı. Bombaların nakliye sürecinde olduğu ve kısa sürede İsrail'e ulaşmasının beklendiği belirtildi.
Japonya'nın ilk kadın başsavcısı göreve başladı
Japonya'nın başkenti Tokyo'da Unemoto Naomi, ülkenin ilk kadın başsavcısı olarak göreve başladı. Unemoto, suçların daha organize ve anonim hale geldiğini vurgulayarak adalet ve dürüstlüğe odaklanacağını belirtti.
Tartışmalı yasa her şeyi bitirdi! Gürcistan'ın AB katılım süreci durduruldu
Gürcistan'ın, "yabancı etkinin şeffaflığı" yasasını yürürlüğe koyması nedeniyle Avrupa Birliği katılım süreci durduruldu. Tartışmalı yasal düzenleme, fonlarının yüzde 20'sinden fazlasını yurt dışından alan Gürcistan'daki kuruluşların "yabancı bir gücün çı..
Hamas, işgalci İsrail askerlerini Gazze'de gafil avladı
İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze'deki insanlık dışı soykırımı devam ederken, işgal altındaki kentte Hamas direnişi de sürüyor. Hamas'a bağlı Kassam Tugayları, İsrail ordusuna ait askeri araçları ve tankları hedef aldı. Saldırılarda çok sayıda İsrail ask..
ABD'de United Airlines'a ait yolcu uçağının tekerleği koptu
ABD'de United Airlines'a ait Boeing 757-200 tipi bir yolcu uçağı, Los Angeles Uluslararası Havalimanı'ndan kalkış yaparken tekerleğinden birini kaybetti. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, uçak güvenli bir şekilde Denver'e iniş yaptı. Kopan tekerin pis..
Gazze'yi işgal eden İsrail askerleri hastaneleri doldurdu
Gazze'yi işgal eden İsrail askerleriyle ilgili İsrail Savunma Bakanlığı'ndan çarpıcı bir rapor ortaya atıldı. Raporda, 7 Ekim'den bu yana 9 bin 250 yaralı askerin, rehabilitasyon servisine kabul edildiği bildirildi. İşgalci askerlerden 3 bin 600'ünün, tra..
İsrail, Filistinlilerin sığındığı okula saldırdı: 25 ölü, 53 yaralı
İsrail ordusu, işgal altındaki Gazze'de bulunan Han Yunus kentinde bir okulu vurdu. Filistinlilerin sığındığı okula düzenlenen alçak saldırıda ilk belirlemelere göre 25 Filistinli hayatını kaybetti, 53 Filistinli de yaralandı.
İran'da 63 kişide dang humması vakası görüldü
İran'da 63 kişide dang humması vakası tespit edildi. Sağlık Bakan Yardımcısı, hastalığın Basra Körfezi ülkelerinden gelen kişilerde görüldüğünü belirtti.
Biden başkanlık yarışından çekiliyor mu? Parkinson doktoru, Beyaz Saray'ı 8 defa ziyaret etmiş
Yaşı ilerlediği için sağlık sıkıntıları artan ABD Başkanı Joe Biden'ın seçim yarışından çekilip çekilmeyeceği merak edilirken, Parkinson hastalığı uzmanı bir doktorun Beyaz Saray'ı 8 kez ziyaret ettiği ortaya çıktı. Ziyaretlerin amacı hakkında net bir bil..
Hizbullah'a destek vermeyi sürdürecek mi? İran'ın yeni Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan net konuştu
İran'da cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturan Mesud Pezeşkiyan, ülkesinin Lübnan'daki Hizbullah'a ve bölgedeki direniş hareketlerine güçlü şekilde destek vermeye devam edeceğini belirtti. Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah'a mektup gönderen Pezeşkiyan,..
Beyaz Saray'dan açıklama geldi! Joe Biden yarıştan çekiliyor mu?
Seçimler öncesi Donald Trump'la canlı yayındaki düelloda performansı tartışmalara yol açan ABD Başkanı Joe Biden'ın başkanlık yarışından çekileceği iddia edildi. Beyaz Saray Sözcüsü Karine Jean-Pierre konuya ilişkin gazetecilerin sorusuna, "Kesinlikle hay..
Esed rejimi güçleri Şam'daki bir köye kara saldırısı düzenledi! Ölü ve yaralılar var
Suriye'nin başkenti Şam'daki bir köyde, Beşşar Esed rejimi güçleriyle silahlı yerel gruplar arasında çatışma çıktı. Rejim güçlerinin kara saldırısı düzenlediği köyde en az 5 sivil yaşamını yitirdi, 7 sivil yaralandı.
Aşırı sağın seçim zaferi ülkeyi karıştırdı! Dükkanların camlarını kırıp sokakları ateşe verdiler
Fransa'daki erken genel seçimin ilk turundan aşırı sağcı Ulusal Birlik partisinin zaferle ayrılması ülkeyi karıştırdı. Ellerinde meşaleler ve pankartlarla sokağa inen yüzlerce gösterici, dükkanların camlarını kırıp sokaktaki çöp kutularını yaktı. Zaman za..
Çin'de roket denemesi kötü bitti
Çin'in Henan eyaletinde geliştirilmekte olan Tianlong-3 adlı roket deneme sırasında yanlışlıkla fırlatma rampasından ayrıldıktan kısa süre sonra düşerek patladı. Roketin yapısal bir arıza nedeniyle ayrılması sonucu herhangi bir can kaybı yaşanmadı...
Yeni Zelanda'da tartışmalı kedi avı yarışmasında 370 kedi öldürüldü
Yeni Zelanda'nın Kuzey Canterbury bölgesinde düzenlenen kedi avı yarışması kapsamında 370 yabani kedi öldürüldü. Etkinliğin organizatörü, yarışmanın başlangıçta domuz avı olarak planlandığını ancak artan kedi sayısı nedeniyle kedi avına dönüştüğünü belirt..
ABD Yüksek Mahkemesi'nden Trump kararı: Resmi eylemlerinde dokunulmazlığı var
ABD Yüksek Mahkemesi, eski Başkan Donald Trump'ın 6 Ocak Kongre baskınındaki rolü ve 2020 Başkanlık seçimlerine müdahale iddialarına karşı "Başkanlık dokunulmazlığı" olduğu yönündeki başvurusunu karara bağladı. Mahkeme, Trump'ın resmi eylemleri nedeniyle ..
ABD seçimlerini hangi aday önde götürüyor?
ABD seçimlerini hangi aday önde götürüyor?
Evlat edindikleri siyahi çocukları köle olarak kullandılar! Ahıra giren ekipler gördükleri manzaraya inanamadı
ABD'de yaşları 6 ile 16 arasında değişen 5 siyahi çocuğu evlat edinen beyaz çift, korkunç bir suçlamayla karşı karşıya. Köle olarak kullanıldığı öne sürülen çocuklar sosyal yardım kontrolü sırasında ahırın içindeki küçük bir odada kilitli halde bulundu. H..
Bu görüntüler bir filme ait değil! Plajdaki insanların üzerine aynı anda onlarca füze yağdı
Ukrayna ordusunun, Rusya'nın ilhak ettiği Kırım'daki Sivastopol kentinde bulunan plaja düzenlediği saldırıya ait görüntüler ortaya çıktı. 2'si çocuk toplam 4 kişinin hayatını kaybettiği, en az 150 kişinin de yaralandığı saldırıda, denize ve kumsala düşen ..
Las Vegas'ta apartmana silahlı saldırı: 5 ölü, 1 ağır yaralı
ABD'nin Las Vegas kentinde bir apartmanda iki farklı daireye düzenlenen silahlı saldırıda 5 kişi hayatını kaybetti, 13 yaşındaki bir kız çocuğu ağır yaralandı. Saldırının nedenine ilişkin açıklama yapılmadı.
Hunter Biden'ın avukatlık yetkisi elinden alındı
ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden'ın, yasa dışı silah edinme davasında suçlu bulunmasından ötürü avukatlık yetkisi elinden alındı. Mahkemeden yapılan açıklamada, "Davalı, bu konunun çözümlenmesine kadar Columbia Bölgesi'ndeki avukatlık mesleğinde..
Kızıldeniz'in ortasında dehşet! Husiler, dev Yunan gemisini saniyeler içerisinde batırdı
Yemen'deki İran destekli Husiler, Kızıldeniz'de Yunanistan'a ait gemiye saldırının görüntülerini paylaştı. Husiler, gelecekte daha fazla saldırı düzenleyeceklerini ifade ederek açık açık gözdağı verdi.
BM yetkililerinden İsrail'e silah tedarikini durdurma çağrısı: Suç ortaklarını tek tek sıraladılar
Aylardır Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarla binlerce Filistinliyi katleden İsrail'le ilgili Birleşmiş Milletler (BM) raportörlerinden dikkat çeken bir çağrı geldi. İsrail'e silah tedarik eden ülke ve şirketlere bunu acilen sonlandırmaları çağrısını ..
Refah Belediye Başkanı: 7 Ekim'den beri süren saldırılarda altyapının yüzde 70'ten fazlası yok oldu, insanlar kıtlıktan kirli su içiyor
İsrail'in aylardır bombardımanı altında olan Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kenti Belediye Başkanı Ahmed es-Sufi, İsrail'in 7 Ekim'den bu yana süren saldırılarında kentin tesisleri ve altyapısının yüzde 70'inden fazlasının yok olduğunu belirterek insa..
Dünya, Batı Kudüs'teki Netanyahu karşıtı gösteriyi konuşuyor! Sert müdahale karelere böyle yansıdı
Binyamin Netanyahu hükümetine karşı Batı Kudüs'teki İsrail meclisi önünde düzenlenen protestoya on binlerce kişi katıldı. İsrail Başbakanı Netanyahu'nun konutu önünde ateş yakan göstericilere atlı birlik ve TOMA ile müdahale edildi. İşte yaralananların ol..
Rusya'da DEAŞ'lı mahkumlar memurları rehin aldı
Rusya'da bir cezaevinde mahkumlar, 2 memuru rehin aldı. Şahısların terör örgütü DEAŞ ile bağlantılı olmakla suçlandıkları, olaya 5'ten fazla mahkumun karıştığı belirtildi. Düzenlenen operasyonla şahıslar öldürüldü, rehin alınan memurlar yaralanmadan kurta..
Rusya'da rehine krizi! DEAŞ'lı 6 mahkumun öldürüldüğü operasyonun görüntüleri ortaya çıktı
Rusya'da bir cezaevinde yaşanan rehine krizi ülkeyi ayağa kaldırdı. DEAŞ bağlantılı 6 mahkum duruşma öncesinde 2 gardiyanı rehin alırken zırhlı ekiplerin düzenlediği operasyonla şahıslar öldürüldü, rehin alınan memurlar yaralanmadan kurtarıldı. Öte yandan..
3 kardeş 70 yıl sonra DNA eşleşmesiyle kavuştu
İngiltere'de doğan 74, 76 ve 77 yaşlarındaki 3 kardeş yıllar sonra birbirlerine kavuştu. Bir otelde buluşan kardeşler duygusal anlar yaşadı.
Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü
Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Refah kentinde İsrail askerlerine karma pusu düzenledi. Saldırıyı doğrulayan İsrail ordusu, şu ana kadar 8 askerin hayatını kaybettiğini açıkladı.
G7 Liderler Zirvesi’nde ikinci gün
G7 Liderler Zirvesi’nde ikinci gün
ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden, yasa dışı silah edinmekten suçlu bulundu
ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden, yasa dışı silah edinmeyle ilgili açılan federal davada üç suçlamanın hepsinden suçlu bulundu. Mahkemenin Hunter'a 25 yıla kadar hapis cezası verme yetkisi bulunuyor.
Hamas, ABD Başkanı Biden'ın Gazze için ateşkes önerisine cevap verdi
Hamas, İsrail işgali altındaki Gazze için ABD Başkanı Joe Biden'ın duyurduğu ateşkes planına ilişkin cevabını arabulucu ülkelere ilettiğini duyurdu. Hamas, ateşkes planına dair arabulucu Mısır ve Katar'a ilettiği yanıtında, İsrail'in Gazze'ye yönelik sald..
Netanyahu zorda! 2 bakanın istifasından sonra Ulaştırma Bakanı'na da yolsuzluk soruşturması başlatıldı
İsrail'de Netanyahu hükümeti sürpriz gelişmelerle sarsılıyor. Savaş Kabinesi üyesi Benny Gantz ve Gadi Eisenkot'un görevlerinden istifa etmesinin ardından Ulaştırma Bakanı Miri Regev hakkında da yerel yetkililere ayrıcalık yaptığı iddiasıyla yolsuzluk ve ..
Malavi Devlet Başkan Yardımcısı'nı taşıyan askeri uçak kayboldu
Doğu Afrika ülke Malavi'de, Devlet Başkan Yardımcısı Saulos Chilima'yı taşıyan askeri uçak radarda kayboldu. Chilima ile beraber 9 kişinin daha bulunduğunu uçağı bulmak için çalışma başlatıldı.
BM Güvenlik Konseyi ABD'nin Gazze için önerdiği ateşkes tasarısını kabul etti
Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi'nde ABD'nin sunduğu Gazze Şeridi'nde kalıcı ateşkes ve rehinelerin serbest bırakılması için Hamas'a çağrıda bulunan karar tasarısı ilk kez kabul edildi. Karara tek çekimser kalan ülke Rusya oldu. Gelişme sonrası H..
Reisi'nin ölümünün ardından sandığa gidiyorlar! İşte İran'ın 6 Cumhurbaşkanı adayı
İran'da İbrahim Reisi'nin helikopter kazasında hayatını kaybetmesinin ardından 28 Haziran'da gerçekleştirilecek 14'üncü dönem cumhurbaşkanlığı seçimleri için adaylığı kabul edilen 6 isim belli oldu. Eski İran Cumhurbaşkanı Mahmut Ahmedinejad'ın adaylığı i..
Pakistan'da yol kenarında bombalı saldırı: 7 asker hayatını kaybetti
Pakistan'ın Hayber Pahtunhva eyaletinin Lakki Marvat bölgesinde yol kenarına yerleştirilen bir bombanın patlaması sonucu 7 asker yaşamını yitirdi.
Biden, Hamas'ı açık açık tehdit etti: Eğer ateşkesi kabul ederlerse daha güzel günler yaşanacak
ABD Başkanı Joe Biden açıkladığı İsrail ile Hamas'a yaptığı ateşkes teklifiyle ilgili Beyaz Saray'dan çarpıcı bir açıklama geldi. Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, "Eğer Hamas bu anlaşmaya 'evet' derse ateşkes sağlanacak, rehineler evle..
Seçime sayılı günler kala Maduro'dan suikast iddiası! Planın arkasındaki 3 ismi de paylaştı
Temmuz ayında sandığa gidecek Venezuela'da Devlet Başkanı Nicolas Maduro kendisine yönelik suikast planları yapıldığını iddia etti. Planın arkasındaki isimlerin muhalefet liderlerinden Leopoldo Lopez, Antonio Ledezma ve Julio Borges olduğunu belirten Madu..
Fransa'da aşırı sağcıların seçim zaferine tepki gösteren yüzlerce kişi sokağa indi
Aşırı sağcıların açık ara farkla birinci çıktığı Avrupa Parlamentosu seçimleri sonrası Cumhurbaşkanı Macron'un erken seçim ilan etmesi Fransa'yı ayağa kaldırdı. Başkent Paris'te yüzlerce aşırı sağ karşıtı gösterici sokağa inip "Gençlik ayağa kalk" sloganl..
Avrupa'da kırmızı alarm! Belçika Başbakanı Alexander de Croo istifa edecek
Fransa'da Cumhurbaşkanı Macron'un ulusal meclisi feshedip erken seçim kararı almasının ardından Belçika Başbakanı Alexander de Croo, partisi FlamanVld'nin başarısızlığı üzerine istifa edeceğini açıkladı.
İsrail, yine masum sivilleri vurdu: En az 93 kişi öldü, onlarca yaralı var
İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin ortasındaki Nusayrat Mülteci Kampı ile çeşitli bölgelere düzenlediği saldırılarda en az 93 kişi hayatını kaybederken onlarca kişi de yaralandı.
Biden yine bildiğiniz gibi! Sahnede olmayan sandalyeye oturmaya çalıştı
ABD Başkanı Joe Biden, Fransa'da Normandiya Çıkarması'nın 80. yıl dönümü için düzenlenen anma töreninde, yine skandala imza attı. Biden, Fransa Cumhurbaşkanı Macron'la sahnede selamlaşmasının ardından olmaya sandalyeye oturmaya çalıştı...
ABD Dışişleri Bakanlığı: Türkiye, F-16 satış kabul mektubunu imzaladı
Türkiye'nin ABD'den almayı planladığı F-16 savaş uçaklarıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Gün içinde ABD'nin Türkiye Büyükelçisi Jeffry Flake'in de sinyalini verdiği satış kabul mektubuna Türkiye'den onay imzası geldi. Gelişmeyi ise ABD Dışişleri Ba..
İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız
İsrail Ordusu Kuzey Komutanlığı Komutanı Tümgeneral Ori Gordin, Tel Aviv'in Lübnan'ın güneyindeki Hizbullah'a karşı saldırı için genel hazırlıklarını tamamladığını söyledi. Gordin, "Bir an bile durmayacağız. Görev tamamlanıncaya kadar güç ve zeka kullanar..
Lübnan sınırındaki çatışmalar sonrası İsrail 50 bin yedek askerini göreve çağırdı
Lübnan sınırında Hizbullah ile şiddetlenen çatışmalar sonrası İsrail'den çarpıcı bir hamle geldi. Tel Aviv yönetimi, 50 bin yedek askerin daha göreve çağrılmasına izin verdi. İsrail basını yedek asker kararının Lübnan ile ilgisi olmadığını belirtirken İsr..
İsrail mülteci kampındaki eve saldırdı: 5 Filistinli can verdi
İsrail savaş uçakları, Gazze Şeridi'ndeki El-Bureyc Mülteci Kampı'nda bir eve hava saldırısı düzenledi. Saldırı sonucunda 5 Filistinli hayatını kaybetti, onlarca kişi de yaralandı. İsrail, dün de El-Bureyc ve El-Megazi mülteci kamplarına saldırı düzenlemi..
Boeing, NASA astronotlarını ilk kez uzaya yolladı
Boeing, NASA'nın iki astronotunu taşıyan Starliner mekiğini, yaşanan son dakika sorunları yüzünden iki kez ertelemenin ardından ilk kez uzaya yolladı. Florida eyaletindeki Cape Canaveral'dan uzaya fırlatılan Starliner'ın ilk mürettebatlı uçuşu başladı...
Japon otomobil markaları güvenlik testi hilesini itiraf etti! Hükümet sevkiyatları durdurdu
Japonya'nın Honda, Toyota, Mazda, Yamaha ve Suzuki gibi ünlü otomobil markaları, ürettikleri araçlarda hileli güvenlik testi yaptıklarını itiraf etti. Japon hükümeti, araçların sevkiyatlarının durdurulmasını talep ederken konuyla ilgili ilk özür Toyota'da..
Milyar dolarlık katliam anlaşması! İsrail, ABD'den F-35 savaş uçağı alacak
İsrail, 3 milyar dolar tutarında 25 adet F-35 satın almak için ABD ile anlaşma imzaladı. İsrail'in alacağı uçakların parası, ABD'nin Tel Aviv yönetimine yaptığı askeri yardımdan karşılanacak. Anlaşma kapsamında uçakların 2028'den itibaren İsrail'e teslima..
İspanya, İrlanda ve Norveç'in ardından Slovenya da Filistin devletini resmen tanıdı
İsrail'in Filistin'e yönelik soykırıma varan saldırılarına Avrupa'dan tepki yükselmeye devam ediyor. İspanya, Norveç ve İrlanda'nın ardından Slovenya da Filistin'i resmen devlet olarak tanıdı. Karar parlamentoda onaylandı.
Hamas, İsrail ile ateşkes için şartlarını sıraladı
Hamas, ABD Başkanı Joe Biden'ın duyurduğu, İsrail ile 3 aşamadan oluşan ateşkes önerisine şartlarını sıraladı. Hamas Siyasi Büro Üyesi Usame el-Hamdan, arabulucu taraflara, "İsrail'in kalıcı ateşkes ve Gazze'den çekilme konusunda net bir cevap vermesi" şa..
Biden, ABD-Meksika sınırını yasa dışı göçmen girişlerine geçici olarak kapattı
ABD Başkanı Joe Biden, ABD-Meksika sınırını yasa dışı göçmen girişlerine geçici olarak kapatan başkanlık kararnamesini imzalayarak son yıllarda en çok tartışılan konuların başında gelen sınır güvenliğiyle ilgili bugüne kadarki en önemli adımı attı. Amerik..
Eski ABD Başkanı Donald Trump TikTok'a katıldı
Eski ABD Başkanı Donald Trump, başkanlığı döneminde yasaklamaya çalıştığı TikTok'a katıldı. Trump'ın hesabı kısa sürede milyonlarca takipçiye ulaştı. TikTok'un sahibinin Çinli olması nedeniyle ABD Kongresinde yasaklanması tartışılan sosyal medya platformu..
Maldivler, İsraillilerin ülkeye girişini yasakladı
Maldivler hükümeti, İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları nedeniyle İsraillilerin ülkeye girişini yasaklama kararı aldı.
Portekiz'de gösteri uçuşunda iki uçak çarpıştı: 1 pilot hayatını kaybetti
Portekiz'de Beja Havaalanı'nda düzenlenen bir hava gösterisi sırasında iki uçak havada çarpıştı. Kazada bir pilot hayatını kaybederken, diğer uçak ise başarılı bir şekilde iniş yapmayı başardı.
Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız
ABD Başkanı Biden, İsrail'in Hamas'a 3 aşamalı yeni bir ateşkes teklifi sunduğunu açıklarken, gelişme dünya kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Hamas'tan söz konusu teklife ilişkin yapılan açıklamada "ABD Başkanı Biden'ın paylaştığı son ateşkes teklifini ol..
Afganistan'da tekne alabora oldu: 20 ölü
Afganistan'da bir teknenin alabora olması sonucu, aralarında çocuk ve kadınların da olduğu 20 kişi hayatını kaybetti.
İsrail Maliye Bakanı Batı Şeria'yı tehdit etti: Gazze gibi harabeye çeviririz
İsrail'in aşırı sağcı Maliye Bakanı Bezalel Smotrich, dünyanın tepkisine karşın İsrail'in devam eden saldırılarını meşrulaştırarak Filistin'in devlet kurması halinde Batı Şeria'yla ilgili "Yerleşim birimlerine yönelik terör devam ederse, yaşadığınız bölge..
Netanyahu ile röportaj yapan Fransız kanalı ülkeyi karıştırdı! Yüzlerce kişi kanal binası önünde toplandı
Fransa'da TF1 grubuna ait Fransız kanalı LCI'nin Gazze'yi kan gölüne çeviren İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile röportaj yapmasına tepki gösteren yüzlerce kişi kanal binasının önünde toplandı. "İsrail katlediyor, TF1 suç ortaklığı yapıyor" sloganları..
Eski ABD Başkanı Trump,
Eski ABD Başkanı Donald Trump, yetişkin film yıldızı Stormy Daniels'e 2016 başkanlık seçimleri sırasında yasa dışı "sus payı" ödenmesiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamındaki davada 34 suçlamanın tamamından suçlu bulundu. Böylelikle Trump, belgelerde ..
2016 başkanlık seçimleri sırasında yetişkin film yıldızı Stormy Daniels'e "sus payı" ödenmesiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamındaki davada 34 suçlamanın tamamından suçlu bulunan eski ABD Başkanı Trump kararla ilgili açıklama yaptı. Trump "Alınan kar..
İtalya'da tatbikat faciayla bitti! 3 polis uçurumdan düşerek hayatını kaybetti
İtalya'nın kuzeyindeki Alp Dağları'nda gerçekleştirilen arama kurtarma tatbikatında 3 polis uçurumdan düşerek hayatını kaybetti.
İsrail'den Suriye'ye hava saldırısı: 1 ölü, 10 yaralı
İsrail'in Suriye'nin Banyas ilçesine hava saldırısı düzenlediği iddia edildi. Saldırı sonucunda 1 çocuk hayatını kaybetti, 10 sivil de yaralandı. Saldırıyla ilgili Suriye haber ajansı bilgi geçerken İsrail'den herhangi bir açıklama yapılmadı...
İran ikinci ön inceleme raporunu yayımladı: Reisi'nin öldüğü helikopter kazasında sabotaj bulgusu yok
İran Genelkurmay Başkanlığı, Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazasıyla ilgili ikinci ön inceleme raporunu yayımladı. Rapora göre kazada sabotaj veya elektronik harp müdahalesi bulgusuna rastlanmadı. İlk yayınlanan ön incelem..
Macron'dan Filistin sözü: Gerekli reformlar yapılırsa tanırız
Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile yaptığı telefon görüşmesinde "Gerekli reformları yapması" halinde Fransa'nın Filistin'i tanıyabileceğini söyledi.
Fransa'da Olimpiyat Oyunları'nın açılışına saatler kala hızlı trenlere sabotaj
Fransa'da Olimpiyat Oyunları'nın açılışına saatler kala hızlı trenlere sabo..
ABD'de Meksikalı kartele darbe: El Chapo'nun oğlu tutuklandı
Meksikalı uyuşturucu karteli Sinaloa'nın kurucuları "El Mayo" lakaplı Ismae..
Olimpiyatlar başlamadan Fransa karıştı! Havalimanı bomba ihbarı nedeniyle boşaltıldı
2024 Paris Olimpiyatlarının açılış gününde İsviçre sınırlarında bulunan, Fr..
İngiliz polisinden tepki çeken müdahale! Etkisiz hale getirdiği saldırganı feci şekilde dövdü
İngiltere Manchester Havalimanı'nda bir polis, yerde yatan kişinin yüzüne v..
İsrail'in kuzeyinde alarm! Okullar güvenlik nedeniyle açılmayacak
İsrail Eğitim Bakanı Yoav Kisch, güvenlik sebebiyle İsrail'in kuzeyinde boş..
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 38 33 2 3 92 26 102 +66
2 Fenerbahçe 38 31 1 6 99 31 99 +68
3 Trabzonspor 38 21 13 4 69 50 67 +19
4 Başakşehir FK 38 18 13 7 57 43 61 +14
5 Kasımpaşa 38 16 14 8 62 65 56 -3
6 Beşiktaş 38 16 14 8 52 47 56 +5
7 Sivasspor 38 14 12 12 47 54 54 -7
8 Alanyaspor 38 12 10 16 53 50 52 +3
9 Çaykur Rizespor 38 14 16 8 48 58 50 -10
10 Antalyaspor 38 12 13 13 44 49 49 -5
11 Gaziantep FK 38 12 18 8 50 57 44 -7
12 Adana Demirspor 38 10 14 14 54 61 44 -7
13 Samsunspor 38 11 17 10 42 52 43 -10
14 Kayserispor 38 11 15 12 44 57 42 -13
15 Hatayspor 38 9 15 14 45 52 41 -7
16 Konyaspor 38 9 15 14 40 53 41 -13
17 MKE Ankaragücü 38 8 14 16 46 52 40 -6
18 Fatih Karagümrük 38 10 18 10 49 52 40 -3
19 Pendikspor 38 9 19 10 42 73 37 -31
20 İstanbulspor 38 4 27 7 27 80 16 -53
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 34 24 7 3 77 31 75 +46
2 Göztepe 34 21 6 7 60 20 70 +40
3 Sakaryaspor 34 17 8 9 50 35 60 +15
4 Bodrumspor 34 15 7 12 43 22 57 +21
5 Çorum FK 34 16 10 8 55 36 56 +19
6 Kocaelispor 34 16 11 7 48 41 55 +7
7 Boluspor 34 15 11 8 33 35 53 -2
8 Gençlerbirliği 34 13 9 12 39 33 51 +6
9 Bandırmaspor 34 13 10 11 49 32 50 +17
10 Erzurumspor FK 34 12 11 11 30 34 44 -4
11 Ümraniyespor 34 12 15 7 40 47 43 -7
12 Manisa FK 34 9 12 13 40 40 40 0
13 Keçiörengücü 34 10 14 10 34 43 40 -9
14 Adanaspor 34 11 17 6 28 45 39 -17
15 Şanlıurfaspor 34 9 14 11 32 37 38 -5
16 Tuzlaspor 34 9 14 11 35 47 38 -12
17 Altay 34 5 25 4 16 76 10 -60
18 Giresunspor 34 2 28 4 16 71 7 -55
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 36 26 5 5 83 29 83 +54
2 Van Spor FK 36 24 6 6 63 37 75 +26
3 Bucaspor 1928 36 21 5 10 54 25 73 +29
4 1461 Trabzon FK 36 21 6 9 71 39 72 +32
5 Ankaraspor 36 15 8 13 45 35 58 +10
6 Yeni Mersin İdman Yurdu 36 16 10 10 50 36 58 +14
7 Beyoğlu Yeniçarşıspor 36 15 14 7 47 38 52 +9
8 Karacabey Belediye Spor 36 13 11 12 43 37 51 +6
9 Ankara Demirspor 36 15 16 5 43 46 50 -3
10 Diyarbekir Spor 36 12 15 9 39 41 45 -2
11 Kırklarelispor 36 11 14 11 33 41 44 -8
12 Altınordu 36 10 13 13 45 39 43 +6
13 Hes İlaç Afyonspor 36 10 14 12 25 38 42 -13
14 Serik Belediyespor 36 10 16 10 29 45 40 -16
15 Nazilli Belediyespor 36 11 16 9 38 57 39 -19
16 Zonguldak Kömürspor 36 11 17 8 41 57 38 -16
17 Kırşehir Futbol SK 36 5 23 8 38 76 23 -38
18 Bursaspor 36 6 22 8 28 64 23 -36
19 Adıyaman FK 36 4 25 7 28 63 19 -35
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 28 22 2 4 67 18 70 +49
2 Aliağa Futbol A.Ş. 28 19 0 9 60 18 66 +42
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 28 15 6 7 40 25 52 +15
4 52 Orduspor FK 28 14 7 7 40 28 49 +12
5 İnegöl Kafkas GK 28 13 7 8 37 30 47 +7
6 Edirnespor 28 13 10 5 45 28 44 +17
7 Mardin 1969 Spor 28 12 11 5 40 34 41 +6
8 K.Çekmece Sinopspor 28 10 10 8 41 31 38 +10
9 Karabük İdmanyurdu Spor 28 10 13 5 27 44 35 -17
10 Artvin Hopaspor 28 9 12 7 33 29 34 +4
11 Talasgücü Belediyespor 28 10 14 4 34 45 34 -11
12 Kırıkkalegücü FK 28 8 15 5 31 42 29 -11
13 Gümüşhanespor 28 4 14 10 25 49 22 -24
14 Malatya Arguvanspor 28 3 21 4 21 57 13 -36
15 Tarsus İdman Yurdu 28 2 22 4 20 83 10 -63
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 09/08/2024 Alanyaspor vs Eyüpspor
 09/08/2024 Antalyaspor vs Göztepe
 09/08/2024 Bodrum FK vs Gaziantep FK
 09/08/2024 Çaykur Rizespor vs Başakşehir FK
 09/08/2024 Fenerbahçe vs Adana Demirspor
 09/08/2024 Galatasaray vs Hatayspor
 09/08/2024 Kasımpaşa vs Konyaspor
 09/08/2024 Samsunspor vs Beşiktaş
 09/08/2024 Sivasspor vs Trabzonspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 11/05/2024 Kocaelispor 0 - 2 Sakaryaspor
 11/05/2024 Erzurumspor FK 0 - 4 Eyüpspor
 11/05/2024 Boluspor 2 - 1 Çorum FK
 11/05/2024 Göztepe 1 - 1 Bodrum FK
 11/05/2024 Adanaspor 1 - 0 Bandırmaspor
 11/05/2024 Tuzlaspor 1 - 1 Gençlerbirliği
 11/05/2024 Şanlıurfaspor 2 - 0 Manisa FK
 10/05/2024 Giresunspor 1 - 2 Ümraniyespor
 10/05/2024 Keçiörengücü 1 - 1 Altay
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 27/04/2024 Malatya Arguvanspor 3 - 4 Talasgücü Belediyespor
 27/04/2024 Gümüşhanespor 2 - 4 Kepezspor FAŞ
 27/04/2024 Artvin Hopaspor 0 - 1 52 Orduspor FK
 27/04/2024 Mardin 1969 Spor 4 - 2 İnegöl Kafkas GK
 27/04/2024 Tarsus İdman Yurdu 1 - 1 Karabük İdmanyurdu Spor
 27/04/2024 Ayvalıkgücü Belediyespor 1 - 0 Edirnespor
 27/04/2024 Aliağa Futbol A.Ş. 6 - 3 Kırıkkalegücü FK
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI