21-02-2023 20:00:19

Deprem haberini alan Survivor yarışmacıları gözyaşlarına boğuldu

Türkiye, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin ardından dün Hatay merkezli depremlerle sarsıldı. Ülkemizden binlerce kilometre uzakta olan 'Survivor 2023' yarışmacılarının depremi öğrendiği anlar ise sosyal medyada gündem oldu. Yeni bölümü bu akşam yayınlanması beklenen Survivor'da yarışmacılar gözyaşlarına hakim olamadı.
Deprem haberini alan Survivor yarışmacıları gözyaşlarına boğuldu

‘Yüzyılın felaketi’, 6 Şubat Pazartesi günü 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki depremle geldi. Merkez üssü Kahramanmaraş olan, 10 ilimizde yıkıma yol açan depremlerde yaşanan binlerce can kaybı ülkemizi yasa boğdu.

Haberin Devamı

Dün akşam ise saat 20.04'te Hatay’ın Defne ilçesinde 6.4, saat 20.07'de Hatay'ın Samandağ ilçesinde 5.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRAcun Ilıcalı, Survivor Yunanistan'a bağlandı! 'Sevgimizi göstermek için bir felakete gerek yok'Haberi Görüntüle

YARIŞMACILAR DEPREMİ ÖĞRENDİ

İki haftalık aranın ardından dün akşam TV8'de yeni bölümü ekrana gelen 'Survivor 2023' yarışmasının sonunda yarışmacıların depremi öğrendiği anlar sosyal medyada yayınlandı.

“ZOR BİR DÖNEM YAŞIYORUZ”

Çekimleri Dominik'te gerçekleşen Survivor 2023'te, uzun halinin bu akşam yayınlanacağı öğrenilen yeni görüntülerde; ada konseyinde bir araya gelen yarışmacılar, depremi öğrenince gözyaşlarına boğuldu.

Ülkemizde yaşanan deprem felaketinden bahseden yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, "Zor bir dönemi yaşıyoruz" açıklamasını yaptı.

  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI