23-01-2023 13:18:49 Son Güncelleme: 23-01-2023 13:36:49

Çıldırlı Mimar Pelin Kaya Malta'da Hunharca Öldürüldü

Malta'da Jeremie Camilleri’nin alkol ve uyuşturucu etkisindeyken önce aracıyla çarptığı sonrasında ise taşla başını ezerek öldürdüğü 30 yaşındaki Ardahan Çıldırlı Pelin Kaya, İstanbul Esenyurt’ta son yolculuğuna uğurlandı
Çıldırlı Mimar Pelin Kaya Malta'da Hunharca Öldürüldü

Malta'da Jeremie Camilleri’nin alkol ve uyuşturucu etkisindeyken önce aracıyla çarptığı sonrasında ise taşla başını ezerek öldürdüğü 30 yaşındaki Ardahan Çıldırlı Pelin Kaya, İstanbul Esenyurt’ta son yolculuğuna uğurlandı.


Kızının çiçekler içindeki tabutuna sarılarak gözyaşı döken acılı anne Çiçek Kaya, akşam arayıp doğum gününü sordu sabah kara haberi aldım. Ben yandım çocuklar” dedi.


Malta'nın Gzira kentinde Testeferrata Caddesi'nde 18 Ocak Çarşamba gecesi 01.00 sıralarında Jeremie Camilleri'nin idaresindeki araç, akaryakıt istasyonuna çarptıktan sonra bir restorana girdi. Duramayan araç, restoranda arkadaşlarıyla doğum gününü kutlayan 30 yaşındaki iç mimar Ardahan Çıldırlı olduüğu öğrenilen Pelin Kaya'ya çarptı. Alkollü ve uyuşturucu kullandığı belirlenen sürücü sonrasında ise çarptığı Pelin Kaya'nın başına taşla vurarak genç kadını feci şekilde öldürdü. Malta ve Fransa vatandaşı olan Jeremie Camilleri'nin daha önce hırsızlık yapmaktan gözaltına alındığı ve serbest bırakıldığı öğrenildi. Cani, Camilleri, 19 Ocak'ta çıkarıldığı mahkemede kasten öldürmeden tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi. Şüphelinin 30 Ocak'ta yeniden hakim karşısına çıkacağı öğrenildi.
 

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI