14-10-2020 20:13:45

CHP nin Damal Kalesi Yıkıldı İşte Kadınların Dayanışması

Ardahan'ın Alevi Kültürüyle yoğrulmuş ve 'CHP'den başkası kazanamaz' denilen ilçesi Damal'da Kadın İlçe Başkanı ile işe başlayan AK Parti her geçen gün güçleniyor
CHP nin Damal Kalesi Yıkıldı İşte Kadınların Dayanışması

Ardahan'ın Alevi Kültürüyle yoğrulmuş ve 'CHP'den başkası kazanamaz' denilen ilçesi Damal'da Kadın İlçe Başkanı ile işe başlayan AK Parti her geçen gün güçleniyor.

CHP'den başka partinin belediyesin de iktidar olamadığı Damal'da çalışmalarına ara vermeden devam eden Adalet ve Kalkınma Partisi Kadın İlçe Başkanı Nevriye Derdiyok kendisi gibi birçok Damallı kadını partisine üye yapmakla kalmadı, bölgede ilk kez bir kadın kolları kongresi yapmayı da başardı.

  CHP'li Belediyenin başında olduğu ilçede CHP başta olmak üzere diğer partilerin esemesinin okunmamaya başladığı görülen Ardahan'ın Alevi ilçesi Damal'da gözle görülen bu gelişmenin muhafazakâr ağırlıklı AK Parti'nin bu ilçede de etkisini göstereceğine işaret olarak değerlendirilirken Damal CHP İlçe Yönetiminde hiç kadın olmadığı da ileri sürüldü.

5 İLÇE, 1 BELDE DE 2 KADIN İLÇE BAŞKANI AK PARTİ'DE...

Damal gibi Posof İlçe Başkanının da kadın olduğu AK Parti'nin kadınlara verdiği önemin bir kez daha görüldüğü Ardahan'ın Alevi ilçesi Damal AK Parti Kadın Kolları Kongresine AK Parti İl Başkanı Hakan Aydın'da katıldı

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI