24-05-2023 19:43:20

CHP Milletvekili Özgür Erdem İncesu,Çıldır ve Damal da Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istedi

CHP’den 28. Dönem Ardahan Milletvekili seçilen ve mazbatasını alan Özgür Erdem İncesu, sahada seçmenle buluşarak Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istiyor
CHP Milletvekili Özgür Erdem İncesu,Çıldır ve Damal da Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istedi

CHP’den 28. Dönem Ardahan Milletvekili seçilen ve mazbatasını alan Özgür Erdem İncesu, 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim çalışmaları için sahada seçmenle buluşarak Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istiyor.

14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilen seçimlerde Millet İttifakının adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ardahan’da yüzde 56.15 oy almıştı. CHP Ardahan teşkilatları, 28 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde bu oranı daha da yukarıya taşımak için sahada çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

CHP Milletvekili Özgür Erdem İncesu, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, İl Başkanı Yalçın Taştan ve partililer 2. tur seçim çalışmaları kapsamında Damal İlçesini ziyaret etti. Damal’da depremzedeler yararına düzenlenen kermese katılan İncesu ve beraberindekiler, daha sonra Çıldır ilçesini ziyaret ettiler.

Çıldır’da esnaf ziyaretleri yaparak, vatandaşlarla buluşan CHP heyeti, milletvekili seçimlerinde verilen destekten dolayı teşekkür ederek, 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçiminde de Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istediler.  

 

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI