26-01-2024 13:12:49 Son Güncelleme: 26-01-2024 18:36:49

CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu yerel ve Gazeteciler le kahvaltıda bir araya geldi.

CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, Ardahan'da görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi
CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu yerel ve Gazeteciler le kahvaltıda bir araya geldi.

Gazetecilere değerlendirmelerde bulunan Milletvekili İncesu, “Bizim önceliğimiz memleketimiz ve insanlarımızdır, memleketimizin sorunlarının çözümüdür. İlimizin kalkınması, gelişmesi, modern bir şehir olması için çalışıyoruz” dedi.

Ardahan’ın sorunlarını TBMM Genel Kurulunda gündeme getirdiğini kaydeden Milletvekili İncesu şöyle konuştu; “Her fırsatta Ardahan’a geliyorum. İnsanlarımızla bir araya gelerek istişare ediyoruz. Sorunları yerinde görerek, vatandaşlarımızı dinliyoruz. Memleketin sorunları söz konusunda olduğundan AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç ile birlikte fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bizim önceliğimiz memleketimiz ve insanlarımızdır, memleketimizin sorunlarının çözümüdür. Ardahan, memleketimizin sorunlarının çözümü. İlimizin kalkınması, gelişmesi, modern bir şehir olması için çalışıyoruz. Memleketime yakışır olmak adına, kendi gördüğüm, halkımızdan aldığım tüm sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu başta olmak üzere her alanda gündeme getirdim, her yerde takipçisi oldum. Yüce Meclis'te hemşehrilerimizle, hem memleketimiz Ardahan'ın hem de ülkemizin önde gelen STK temsilcileriyle bir araya geldim. Avrupa Birliği Komisyonunda, ülkemizi temsil ettim. Onlarla iş birliği içinde Ardahan’ın geleceğini konuştuk. Yollarımızı, ormanlarımızı, doğalgazımızı, tünellerimizi, tren yollarımızı, eğitimimizi, turizmimizi kısacası eksik olan, yarım bırakılan, üstüne düşülmeyen ne varsa tüm hepsiyle hem hal olduk. En uç köylerimizde pişi yedik, en güzel festivallerimizde halay çektik. Gençlerimize elimizden geldiğince eğitim bursu sağladık, yurt, ulaşım gibi sorunları çözdük. Çıldır Gölü ile ilgili turizm hamlesi konusunda Doğu ekspres treninin Çıldır’a kadar gelmesi ve Yalnızçam Kayak Merkezi ile ilgili çalışmalarda son aşamaya geldik. Göle İlçesi Altunbulak Köyünde yapılacak olan Altın-Bakır madeni ocak işletmesi çalışmalarını yakından takip ediyorum. Buradan elde edilecek yeraltı zenginliklerinin bölgemiz ve ülkemiz ekonomisine katkısını elbette değerli görüyoruz fakat siyanürlü ve dinamitle patlatma yöntemlerini kullanarak arama işlemlerini asla kabul etmiyoruz. Hemşehrilerimizin, sağlık sorunları için tüm gücümüzü kullandık. Çünkü; her zaman ben değil biz olarak düşündüm, benim başıma, evladımın başına gelse diye düşündüm. Yarınlarımız çok daha iyi olacak. Bunun için tüm gücümle çalışacağım. Telefonlarım gece gündüz her zaman açık. Halkımız bizlere istedikleri anda ulaşabilirler” diye konuştu.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI