03-07-2022 23:00:00

Bireysel silahlanmaya dikkat çekildi... "Başka çocuklar ölmesin diye mücadele ediyoruz"

Türkiye’de son yıllarda artan silahlı şiddet ve maganda terörüne karşı yurttaşlar bir araya geldi. Sultangazide yapılan etkinlikte dev ekrana Bireysel Silahlanmaya Hayır" yazısı yansıtıldı. Bireysel Silahlanmaya Hayır Platformu Başkanı Gazeteci Bülent Çavuşun ve ADL GYO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Güngörün başlattığı proje yoğun ilgiyle karşılandı.
Bireysel silahlanmaya dikkat çekildi...

Sultangazi İlçesinde 15 Temmuz Demokrasi Ve Şehitler Meydanı'nda bulunan Adl Park AVM'nin  dev dijital ekranında Bireysel Silahlanmaya Hayır Platformu tarafında ''Çocuklar ölmesin, anneler ağlamasın'' yazısıyla ilk defa yer aldı. ADL GYO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Güngör ve Bireysel Silahlanmaya Hayır Platformu Başkanı Gazeteci Bülent Çavuş ortak başlattıkları sosyal proje ''Bireysel Silahlanmaya Hayır'' Adl Park AVM'nin  dev dijital ekranında vatandaşlar tarafında yoğun ilgi gördü.Sultangazi’de maganda kurşunu ile vurulduktan sonra, 2 yıl 11 Gün boyunca sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybeden lise öğrencisi Ahmet Emre Çavuş için "Bireysel silahlanmaya hayır" için her gün değişik sosyal projeleri hayata geçiren Ahmet Emre Çavuş'un Babası Gazeteci Bülent Çavuş, sosyal proje kapsamında başlattığı kampanyalara her gün bir yenisin ekliyor. Siyaset ve sanat dünyasında "Bireysel silahlanmaya hayır" videosu çekip yayınlayan Çavuş, geçtiğimiz yıl vatandaşlar üzerinde  "Bireysel silahlanmaya hayır" yazan elli bin maske yaptırıp dağıttı. Esnaflar kalem ve çakmak dağıtan acılı baba bu sefer de Türkiyede ilk defa dev dijital ekranında ''Çocuklar ölmesin, anneler ağlamasın'' yayınladı. 

Bireysel Silahlanmaya Hayır Platformu Başkanı Gazeteci Bülent Çavuş ''Ülkemizde Her gün Maganda kurşun ile insanlar ölüyor yasalar caydırıcı değil bu sorunun çözüm yeri TBMM biz 17 yaşında evladımız verdik toprağa tek hedefim var birileri sesimiz duysun diye yeni Emre’ler Ölmesin çocuklar mezara değil Okula gitsin diye eşim ile beraber 4 yıldır mücadele veriyoruz kendi imkanlarımız içinde sosyal projeler üretiyoruz artık yeter Anneler ağlamasın üzerinde “Bireysel silahlanmaya hayır” yazan  maske ,kalem,çakmak dağıtık son olarak  bizler gibi silaha karşı olan iş insanı sayın Adil Güngör tarafında yapılan Sultangazi'nin en merkezinde Adl Park AVM'nin dev dijital ekranında insanlar görsün diye  '' Çocuklar ölmesin, anneler ağlamasın '' yayınlanmaya başladı. Sizlerin Aracılığı ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve 39 ilçe belediye başkanına çağrı yapmak istiyorum lütfen sizlerde bu sosyal projeler destek olun lütfen Başka çocuklar ölmesin diye mücadele ediyoruz'' dedi.  

 
  •   Etiket
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI