12-09-2025 11:34:26

Bahçeli: Terörsüz Türkiye’ye Meclis’in yüksek katkısı var

MHP Genel Başkanı Bahçeli, “PKK feshedilmiş ve silahlar bırakılmıştır. Şimdi beraberce yaşayabilmenin şartlarının neler olması gerektiği aşamasına gelinmiştir” dedi.
Bahçeli: Terörsüz Türkiye’ye Meclis’in yüksek katkısı var
MHP Genel Başkanı Bahçeli, “PKK feshedilmiş ve silahlar bırakılmıştır. Şimdi beraberce yaşayabilmenin şartlarının neler olması gerektiği aşamasına gelinmiştir” dedi.
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bir gazeteye yaptığı açıklamalarda gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Türkiye’nin artık “terörsüz bir döneme” geçtiğini belirten Bahçeli, bu sürece TBMM’nin yüksek katkı sağladığını ifade etti.
 
Bahçeli, “PKK feshedilmiş ve silahlar bırakılmıştır, şimdi beraberce yaşayabilmenin şartlarının neler olması gerektiği aşamasına gelinmiştir” sözleriyle sürece dikkat çekti. Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun verimli şekilde çalıştığını ve terörsüz Türkiye’nin bir devlet politikası olduğunu kaydetti.
 
Terör örgütü PKK’nın tüm bileşenlerinin İmralı’dan gelen çağrıya uymak zorunda olduğunu vurgulayan Bahçeli, CHP’nin İstanbul’daki krizine de değindi. “Mahkeme kararını tanımıyoruz diye bir olay olamaz, hukuka saygı duymak gerekir” dedi.
 
Cumhur İttifakı’nın birlik ve beraberlik içinde yoluna devam ettiğini söyleyen Bahçeli, 2028 seçimlerine ilişkin mesaj da verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın görevine devam etmesinden yana olduklarını belirten Bahçeli, “Tekrar aday olursa MHP’nin tam desteğini alacaktır” ifadelerini kullandı.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI