28-09-2021 16:05:12

Atalay Ardahan Üniversitesi Rektörünü Savunarak Rakamlarla Açıklama Yaptı

Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, bir süredir Ardahan Üniversitesi ve Rektör'ü üzerindin başlatılan bir algı oluşturma çabalarına ''YALAN, KÖPÜK MİSALİDİR
Atalay Ardahan Üniversitesi Rektörünü Savunarak Rakamlarla Açıklama Yaptı

Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, bir süredir Ardahan Üniversitesi ve Rektör'ü üzerindin başlatılan bir algı oluşturma çabalarına ''YALAN, KÖPÜK MİSALİDİR..'' başlığıyla ''Uzun bir süredir sadece kendi süflî emellerine ‘uygun’ görmedikleri için Rektör Bey’in şahsına olan kin ve öfkelerini yalan ve iftira zarfında, sarhoş kusmuğu misali, ulu orta her tarafa hayasızca yaymayı ‘gazetecilik’ addeden ‘hesaplı’ bir taifenin'' olduğunu belirterek ''Unutmayalım ki, şahsî emellerini memlekete tercih edecek kadar haysiyetten sıyrılmışlarla memleketi uğruna feday-ı can edebilecek kadar gözü karaların kavgası Güneş’in Batı’dan doğacağı dakikaya kadar devam edecektir.'' açıklamasıyla net bir yanıt verdi.

Atalay'ın açıklaması şöyle:
YALAN, KÖPÜK MİSALİDİR

Değerli Ardahanlılar!
Uzun bir süredir sadece kendi süflî emellerine ‘uygun’ görmedikleri için Rektör Bey’in şahsına olan kin ve öfkelerini yalan ve iftira zarfında, sarhoş kusmuğu misali, ulu orta her tarafa hayasızca yaymayı ‘gazetecilik’ addeden ‘hesaplı’ bir taifenin 10 MAAŞ YALANI ile başlattıkları kampanya  bu sefer gözbebeğimiz Ardahan Üniversitesi’ne yapılan kayıt sayısı üzerinden sürdürülüyor.

Bu yalanı hiçbir tahkikât ihtiyacı duymadan paylaşanlara da teessüflerimi iletiyorum.

Bu vesile ile,
Hakikât’in tarafında DURMAK gibi bir mükellefiyete inanan özellikle her Ardahanlıyı hatasını bir özür ile düzeltmek erdeminden yoksun bu taifenin, her güzelliğe kör, her iyiliğe sağır ve her hakikâte dilsiz bu güruhun, yalanı sığınak, iftirayı umut edinmiş bu sırtlan kümesinin kahpece yalanlarıyla Memleket aleyhine inşa ettikleri algıya karşı aşağıdaki Hakikâti mümkün ve meşru her araçla yaymak suretiyle mücadeleye davet ediyorum.

Unutmayalım ki, şahsî emellerini memlekete tercih edecek kadar haysiyetten sıyrılmışlarla memleketi uğruna feday-ı can edebilecek kadar gözü karaların kavgası Güneş’in Batı’dan doğacağı dakikaya kadar devam edecektir.
Bu kavgada bir an için tek milim geri durana yazıklar olsun.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI