21-03-2020 01:32:37

Ardahanlılar uyarıları dikkate alarak zamanlarını evlerinde geçiriyorlar.

Ardahanlı vatandaşlar Zamanının çoğunu evde geçiriyor. Çin´in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve Covid-19 adı verilen hastalığa yol açan korona virüs (corona virüsü)´nün ülkemizde de görülmesi üzerine Ardahanlı vatandaşlar, yetkililerin uyarılarını dikkate alarak zamanlarının büyük bölümünü evlerinde geçiriyor
Ardahanlılar uyarıları dikkate alarak zamanlarını evlerinde geçiriyorlar.

Ardahanlı vatandaşlar Zamanının çoğunu evde geçiriyor. Çin´in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve Covid-19 adı verilen hastalığa yol açan korona virüs (corona virüsü)´nün ülkemizde de görülmesi üzerine Ardahanlı vatandaşlar, yetkililerin uyarılarını dikkate alarak zamanlarının büyük bölümünü evlerinde geçiriyor.


Sağlık Bakanlığı ve İçişleri bakanlığının önerilerini dikkate alan Ardahanlılar, işyerlerinin geçici süreliğine kapatılması, vakitlerini evlerinde geçirmeleri, kalpten selamlaşmaları uyarılarına uymayı tercih etti.

Korona virüsün görülmemesi, yayılmaması, virüse fırsat verilmemesi için bütün kurallara uyarak sürecin zararsız atlatılmasına önemli oranda katkı sunuyor.


Eğlence dinlenme mekânlarını kapattıkları gibi “mümkün mertebe evlerinizden çıkmayın” uyarını kulak ardı etmiyorlar.

Kentin en kalabalık ve işlek caddeleri bile adeta boşaldı ve az sayıda vatandaşın varlığı görüldü. Zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmayan Ardahanlılar devletin aldığı kurallara uyduklarını ve uymaya devam edeceklerini ifade ettiler. 

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI