Ardahan Belediyesi, il genelindeki altyapı ve ulaşım kalitesini artırmak amacıyla başlattığı yol yapım ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.
Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) seçimleri yaklaşırken, iş dünyasında hareketlilik doruğa ulaştı. Başkanlık yarışının iddialı isimlerinden Sebahattin Gündoğdu, güçlü ekibini kamuoyuna tanıtarak adaylığını resmen duyurdu.
Coğrafi işaret tescilli Ardahan çiçek balında, 2026 üretim sezonunun son hasadı gerçekleştirildi.
AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Hoçvan bölgesinde İl Özel İdaresi tarafından yürütülen yol yapım ve iyileştirme çalışmalarını yerinde inceledi.
Ardahan İl Sağlık Müdürü Dr. İsak Askeroğlu, MHP Ardahan İl Başkanı Sevim Köseliören’in sağlık süreciyle ilgili kamuoyunda yer alan gerçeğe aykırı iddialara ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, Köseliören’in hastanede tedaviyi reddederek kendi i..
Ardahan’ın tanınmış esnaflarından, kum ocağı işletmecisi ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ardahan İl Başkanı Sevim Köseliören, geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldırıldı.
Ardahan Valisi Ömer Hilmi Yamlı, köy ziyaretleri kapsamında merkeze bağlı Beşiktaş, Dağcı ve Hacıali köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi, talepleri yerinde dinledi.
Ardahan, köklü ticaret ve ahlak geleneği Ahilik kültürünün 39’uncusuna ev sahipliği yaptı. Kentte düzenlenen resmi törenlerle esnaf ve zanaatkârların birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu bir kez daha vurgulandı.
Ardahan genelinde 2026-2027 eğitim öğretim yılının açılışı dolayısıyla okullarda çeşitli programlar düzenlendi. Yeni dönemin ilk zilinin çalmasıyla birlikte öğrencilerin heyecanı gözlerinden okundu.
Ardahan’da toplu taşıma hizmetlerinin özel dolmuş hatları üzerinden yürütülmesi ve dezavantajlı gruplar için herhangi bir indirim veya ücretsiz seyahat imkanının bulunmaması, vatandaşların ve öğrencilerin tepkisine neden oldu.
Ardahan Valisi Ömer Hilmi Yamlı, 2026-2027 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Yamlı mesajında, yeni eğitim yılının heyecanını paylaştıklarını ve il genelinde eğitim kalitesini artırmak için kararlılıkla çalıştıklarını b..
Ardahan’ın Beşiktaş köyünde, Beşiktaş Kulübü'nün simgesi olan kartal heykelinin açılışı coşkulu bir törenle gerçekleştirildi.
Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) Başkanı Serdal Adalı, bir dizi temaslarda bulunmak ve bölgedeki siyah-beyazlı taraftarlarla bir araya gelmek üzere Ardahan’a geldi. Ziyaretleri kapsamında Ardahan Belediyesi'ni de ziyaret eden Adalı, belediye yönetiminden k..
Ardahan Üniversitesi Rektörlüğü, öğrencilerin merakla takip ettiği barınma, yurt ve ulaşım hizmetleri hakkında resmi bir duyuru yayımladı. Rektör Prof. Dr. Öztürk Emiroğlu imzalı açıklamada, yurtların ve ulaşım hizmetlerinin üniversitenin yetki alanında o..
Siyah-beyazlı camianın heyecanla beklediği buluşma için geri sayım başladı. Beşiktaş JK Başkanı Serdal Adalı, Ardahan merkeze bağlı Beşiktaş köyünde yaptırılan görkemli Kartal heykelinin resmi açılışını gerçekleştirmek üzere kente geldi...
Ardahan Üniversitesi ile Posof Belediyesi arasında, Posof Meslek Yüksekokulu’nda öğrenim gören öğrencilerin barınma ihtiyaçlarına yönelik yürütülen görüşmeler sonuçlandı.
AK Parti Ardahan İl Başkanı Hasan Şenel’in başkanlığında, ilçe başkanlarının tam kadro katılımıyla kapsamlı bir istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel’in Ardahan programı, yıllardır eşinin ölümüyle ilgili adalet aradığını belirten Arzu Turgut Uçar’ın sert protestosuna sahne oldu. Kalabalığın arasından seslenen Uçar, Ekrem İmamoğlu’nu suçlayarak yetkililere çağrıda bul..
2026-2027 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla Ardahan’da kapsamlı bir istişare toplantısı düzenlendi.
Ardahan’ın Halilefendi Mahallesi'nde meydana gelen olayda, ani bir rahatsızlık sonucu kayalıklardan düşen 3 çocuk babası T.B. hayatını kaybetti.
YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, Ardahan ve Kars saha programları kapsamında Çamlıçatak Köyü'nü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
ATSO Başkanı Çetin Demirci ve yönetimi, AK Parti Ardahan İl Başkanlığına atanan Hasan Şenel’i ziyaret ederek başarı dileklerini iletti. Şehrin kalkınması için ortak çalışma vurgusu yapıldı.
AK Parti Genel Merkezi tarafından Malatya’dan sorumlu koordinatör milletvekili olarak görevlendirilen Ardahan Milletvekili Kaan Koç, saha çalışmalarındaki başarısıyla takdir topluyor.
Ardahan Valiliği öncülüğünde, merkez ilçe ve köylere hizmet akışını güçlendirmek amacıyla kapsamlı bir muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi.
Saffet Kaya, Ardahan 23 Dönem Milletvekili, Keçiören Belediyesi, KAI Dernekler Federasyonu, Dr. Erdoğan Yıldırım, Deniz Yük, Aşıklar Şöleni, Ardahan Haberleri.
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen 2026 yılı "Su Kaynaklarının Balıklandırılması Projesi" kapsamında, Ardahan'da Kura Nehri sazan yavrularıyla buluşturuldu.
AK Parti Ardahan İl Kadın Kolları, İl Başkanı Gülten Özdemir’in liderliğinde haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Teşkilat merkezinde düzenlenen toplantıda, partinin yereldeki kadın kolları faaliyetleri masaya yatırıldı ve önümüzdek..
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ardahan İl Başkanı Sevim Köseliören ve beraberindeki teşkilat mensupları, MHP Rize 15. Olağan İl Kongresi'ne katılım sağladı.
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın başkanlığında, 81 ilin katılımıyla "Yurt Güvenliği" konulu Video Konferans Sistemi (VKS) toplantısı düzenlendi.
İbrahim Çeçen Vakfı’nın Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars illerini kapsayan TRA2 Bölgesi’nde hayata geçirdiği Kadınların Güçlenmesine Yönelik Sosyal Fayda Hibe Programı'nda başvuru süresi uzatıldı.
Kentte son günlerde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları, yaşamın her alanını etkilediği gibi doğal kaynakları da tehdit etmeye başladı. T
Türkiye genelindeki muhtarların özlük, sosyal ve ekonomik haklarının geliştirilmesi amacıyla yürütülen uzun soluklu çalışmalar sonuç verdi. Yaklaşık üç yıl süren hukuki ve teşkilatlanma mücadelesinin ardından Tüm Muhtarlar Sendikası resmen kuruldu. Sendik..
Ardahan 23. Dönem Milletvekili Saffet Kaya, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nu makamında ziyaret etti. Gerçekleşen görüşmede Ardahan’ın sağlık alanındaki ihtiyaçları ve sağlık hizmetlerinin geliştirilmesine yönelik konular ele alındı...
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ardahan İl ve ilçe teşkilatlarından oluşan heyet, Ardahan Milletvekili Saffet Kaya’yı ziyaret ederek Ardahan’ın sorunları, ilçelerin ihtiyaçları ve bölgenin geleceğine ilişkin kapsamlı değerlendirmelerde bulundu...
AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret ederek Ardahan’ın stratejik ulaşım projelerini ve köy altyapı taleplerini bakanlık gündemine taşıdı.
Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel, ülke genelinde sürdürdüğü saha çalışmaları kapsamında 10 Eylül Perşembe günü Ardahan’ı ziyaret edecek.
Ardahan Valisi Ömer Hilmi Yamlı’nın başkanlığında, 2026-2027 eğitim öğretim yılı hazırlıkları ve akademik başarıyı artırma hedefiyle eğitim kurumu müdürleri değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Türkiye Kaykay Federasyonu’nun 2026 yılı faaliyet programı kapsamında Nevşehir’de düzenlenen Tekerlekli Paten Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası, Ardahanlı sporcuların madalya yağmuruna sahne oldu.
Ardahan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Candar Yılmaz ile Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Asım Özer, kentteki kurum müdürlerini ziyaret ederek esnafın talep ve beklentilerini görüştü.
Göle Belediye Başkanı Gökhan Budak, Ak Parti Göle İlçe Başkanı Sinan Karatay ve ilçe teşkilatı, AK Parti Ardahan İl Başkanı Hasan Şenel’i makamında ziyaret etti.
Ardahan Belediyesi, şehir içi ulaşımı daha modern, konforlu ve güvenli hale getirmek için yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.
Kentte sabah saatlerinde etkisini artıran sağanak ve dolu yağışı, günlük yaşamı ve tarım faaliyetlerini olumsuz etkiledi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ardahan İl Başkanı Sevim Köseliören, il ve ilçe teşkilat yönetimleriyle birlikte AK Parti Ardahan İl Başkanlığına bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin’in teşrifleriyle Giresun'da gerçekleştirilen "Türkiye Yüzyılı Buluşmaları" programına katıldı. Bölgedeki temaslarını sürdüren Koç, programın ardından Giresun’un Çanakçı ilç..
YENİ Parti Ardahan Milletvekili Özgür Edem İncesu, YENİ Parti'li il belediye başkanlarının katılımıyla Bilecik’te düzenlenen 1’inci Belediye Başkanları Toplantısı'na katıldı.
Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, yasa dışı bahis ve banka kartlarının kötüye kullanımına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Iğdır merkezli Tekirdağ ve Ardahan'da eş zamanlı operasyon düzenlendi.
Ardahan Valisi Ömer Hilmi Yamlı, il genelinde devam eden kamu yatırımlarını, yerel hizmetleri ve kırsal kalkınma hamlelerini değerlendirmek amacıyla İl Genel Meclis Başkanlığına çalışma ziyaretinde bulundu.
Kent merkezinde öğle saatlerinde etkili olan ani sağanak yağış, kısa sürede yerini fındık büyüklüğünde dolu yağışına bıraktı.
Ardahan Valisi Ömer Hilmi Yamlı, AK Parti teşkilat heyetini makamında konuk etti. Gerçekleştirilen ziyarette kentte yürütülen çalışmalar ele alındı.
AK Parti’nin ülke genelindeki teşkilat yenilenme süreci kapsamında Ardahan İl Başkanlığı görevine getirilen Hasan Şenel’e tebrik ziyaretleri devam ediyor. AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, beraberindeki heyetle birlikte İl Başkanı Şenel’i makamında ..
Kentin tarihi dokusunu yansıtan önemli sivil mimari örneklerinden biri olan Vali Hurşit Bey Konağı, yapım tarihine ilişkin net verilerden yoksun olmasıyla dikkat çekiyor.
Doğal güzellikleri, saklı kalmış tarihi yapıları ve eşsiz yaylalarıyla Doğu Anadolu'nun incisi Ardahan, son yıllarda alternatif turizm rotalarının başında yer alıyor.
Türkiye’nin zengin coğrafi yapısı, iklim çeşitliliği ve asırlık mutfak geleneklerini tek bir çatı altında toplamak amacıyla hazırlanan "Türkiye Lezzet Atlası", ülkenin dört bir yanından simge ürünleri ve ikonik lezzetleri bir araya getirdi...
AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, İl Başkanı Hasan Şenel, Merkez İlçe Başkanı Aytaç Ulutaş ve Kadın Kolları Başkanı Gülten Özdemir, Ardahan İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Jandarma Kıdemli Albay Hakan Ragıp Yüceer’i makamında ziyaret etti...
Doğu Anadolu’nun en önemli kış geleneklerinden biri olan geleneksel erişte sezonu, Ardahan ve Kars’ta resmi olarak başladı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ardahan İl Başkanı Sevim Köseliören ve beraberindeki parti teşkilatı üyeleri, Ardahan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Candar Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
Ardahan’dan İstanbul’a gitmek üzere yola çıkan bir yolcu otobüsü, Erzurum’un Dumlu bölgesinde seyir halindeyken motor bölümünden hararet yaparak dumanlar içinde kaldı. Dumlu Jandarma Karakolu ekiplerinin zamanında ve hızlı müdahalesi, olası bir facianın e..
Ardahan’da 2026-2027 eğitim öğretim yılının huzur ve güven ortamında başlaması amacıyla okul güvenliği toplantısı düzenlendi.
Ardahan’ın Hoçvan Hasköy köyünde kısa süre içinde yaşanan büyükbaş hayvan hırsızlıkları köylüleri isyan noktasına getirdi. Geçen hafta 7 büyükbaş hayvanın çalındığı bölgede, dün gece de geçimini zor şartlarda sağlayan bir vatandaşın 10 ineği birden çalınd..
Ardahan İl Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren Nafiye Yıldız Yatılı Kız Kur'an Kursu ve Erkek Hafızlık Yatılı Kur'an Kursu yeni dönemi için kayıt süreçlerini başlattı.
Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Demirci, basın mensuplarıyla gerçekleştirdiği toplantıda yaklaşan seçim sürecine dair önemli açıklamalarda bulundu. Demirci, esnaf ve tüccardan gelen talepler doğrultusunda ATSO Başkanlığ..
Türkiye’nin en önemli hayvancılık merkezlerinden biri olan Ardahan’da, hasat sezonunun başlamasıyla birlikte çiftçilerin yoğun mesaisi hız kazandı. Geniş çayır ve mera varlığına sahip kentte, yaklaşan kış ayları öncesinde hayvanlar için kritik öneme sahip..
Ardahan siyasetinde hareketlilik devam ederken, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı yeni bir yönetim kurulu toplantısıyla çalışmalarına hız katı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı hizmet standartlarını daha da yukarı taşımak ve gençlerin barınma alanlarındaki memnuniyetini artırmak amacıyla düzenlenen Yurt Yönetim Memuru ve Yurt Yönetim Personeli Gelişim Eğitimi, kapsamlı bir kapanış programıyla sona erdi...
AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nu ziyaret ederek Ardahan genelinde yürütülen ve planlanan sağlık yatırımlarını masaya yatırdı. Gerçekleştirilen görüşmenin ardından kentteki sağlık altyapısını güçlendirecek..
Ardahan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin son bir ayda gerçekleştirdiği operasyonlarda, çeşitli suçlardan aranan toplam 31 kişi yakalandı.
2026-2027 eğitim-öğretim yılı yaklaşırken Ardahan ve ilçelerindeki okullarda istihdam edilmek üzere 297 güvenlik ve temizlik personeli alınacak. Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında hayata geçirilen bu önemli istihdam hamlesiyle okulların yeni döneme..
YENİ Parti Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, Genel Başkan Özgür Özel liderliğinde ülke genelinde ivme kazanan parti çalışmalarını Ardahan'da sürdürdü. Posof, Damal, Hanak, Çıldır ve Göle ilçelerini ziyaret eden İncesu, teşkilatlarla bir araya geler..
Ardahan Valisi Ömer Hilmi Yamlı başkanlığında gerçekleştirilen Kaymakamlar Toplantısı’nda, il genelindeki kamu yatırımları, devam eden projeler ve vatandaşlara sunulan hizmetler masaya yatırıldı.
Ardahan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2027 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvurularının 1 Eylül 2026 tarihi itibarıyla başladığını duyurdu.
Ardahan Barosu, meslektaşlar arası dayanışmayı pekiştirmek ve kentin hukuki gündemine yön vermek amacıyla 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı gerçekleştirmeye hazırlanıyor.
Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlık mührü olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. yıl dönümü, Ardahan’da coşkuyla kutlandı.
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden yolda en önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. yıl dönümü, Ardahan’da büyük bir coşku ve gururla kutlandı.
Ardahan Üniversitesi (ARÜ) yeni akademik yıl öncesinde öğrenci kayıt sürecini başarıyla tamamladı. Üniversiteye ilk adımını atan yeni öğrencilerin heyecanı kampüste şimdiden hissedilmeye başlandı.
Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 130. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü (DHY) Kurası kapsamında Ardahan’a 7’si uzman hekim olmak üzere toplam 59 hekim kadrosu tahsis edildi.
Ardahan Valisi Ömer Hilmi Yamlı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, Büyük Zafer’in bağımsızlık ve milli birlik ruhunun en önemli simgelerinden biri olduğunu vurguladı.
Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) yaşanan değişim sürecinin ardından taşra teşkilatlanmaları hız kesmeden devam ediyor.
Ardahan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehir genelinde toplumun huzur ve güvenliğini pekiştirmek, suçların önlenmesinde toplumsal bilinci artırmak amacıyla kapsamlı bir bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi.
AK Parti Ardahan İl Başkanlığı görevine atanan Hasan Şenel, İstanbul’daki temaslarının ardından vakit kaybetmeden memleketine dönerek görevine hızlı bir başlangıç yaptı.
Kentte akşam saatlerinde etkisini artıran şiddetli sağanak ve dolu, günlük yaşamı olumsuz yönde etkiledi.