03-12-2021 13:09:30

Ardahan ve İlçeleri Tanıtım Günleri” dün itibariyle başladı

Ankara Ardahan Dernekler Federasyonu tarafından, 02-05 Aralık 2021 tarihleri arasında Ankara ANFA Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan “Ardahan ve İlçeleri Tanıtım Günleri” dün itibariyle başladı
Ardahan ve İlçeleri Tanıtım Günleri” dün itibariyle başladı

Ankara Ardahan Dernekler Federasyonu tarafından, 02-05 Aralık 2021 tarihleri arasında Ankara ANFA Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan “Ardahan ve İlçeleri Tanıtım Günleri” dün itibariyle başladı.

Ardahan Dernekler Federasyonun önderliğinde ve tüm Ardahan'ın Kamu ve özel sektörün katkılarıyla gerçekleştirilen Ardahan Tanıtım Günleri Perşembe günü saat 14.00 itibariyle protokol konuşmalarının ardından açılış kurdelesi kesilerek başladı.

Ardahan ve ilçelerinin kültür, turizm, yöresel ürünler gibi zenginliklerini yansıtan stantlar gün boyu yoğun ilgi gördü.

Açılış programına; Vali Hüseyin Öner, Eski UDH Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, ATSO Başkanı Çetin Demirci, Eskişehir Vali Yardımcısı Salih Altun, Karabük Valisi Fuat Gürel, 21. dönem Samsun Milletvekili Yekta Açıkgöz, Ardahan Üniversitesi Rektörü, Ankara Vali Yardımcısı Mustafa Erkayıran, AK Parti Ardahan İl Başkanı Kaan Koç, CHP Ardahan İl Başkanı Yalçın Taştan, Eski Bingöl Emniyet Müdürü Gazi Atalay Ürker, Ankara ARDAFED Başkanı Ergüder Şimdi, Ardahan tüm ilçe belediye başkanları, federasyon, dernek, STK ve siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Protokol birlikte alanı ziyaret eden misafirleri ağırlayarak sohbet ettiler. Açılış programında, yöresel halk oyunları gösterisi yapıldı, aşıklar ve yerel sanatçılar ise konser verdi.

Tanıtım Günleri 5 Aralık'a kadar devam edecek

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI