08-09-2023 20:06:05

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek Çıldır da Çeşitli Ziyaretler de Bulundu

Ardahan Valisi Hayrettin ÇİÇEK, Çıldır İlçe ziyaret kapsamında İlçe Kaymakamlığı İlçe Belediye Başkanlığı ve İlçe Esnaflarını Ziyaret etti
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek Çıldır da Çeşitli Ziyaretler de Bulundu

ArdahanValisi Hayrettin ÇİÇEK, Çıldır İlçesi ziyaret kapsamında  İlçe Kaymakamlığını, İlçe Belediye Başkanlığı ve İlçe Esnaflarını Ziyaret etti. 

Kaymakam M.Enes İPEK ve Belediye Başkanı K. Yakup AZİZOĞLU, Vali Hayrettin ÇİÇEK’e ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Esnaf Ziyaretinde  Vali Hayrettin ÇİÇEK’e Kaymakam M.Enes.İPEK, Belediye Başkanı K.Yakup AZİZOĞLU, İl Genel Meclis Başkanı Baha YUNUSOĞLU, İlçe Jandarma Komutanı Serhat ARLI, İlçe Emniyet Amiri, Halit KARAHAN, İl Genel Meclis Üyesi Gürbüz ARPAÇAY ve Kamu Kurum Amirleri eşlik  etti. 

Ardahan Valisi Hayrettin ÇİÇEK, Kaymakam M.Enes İPEK ve Belediye Başkanı K. yakup AZİZOĞLU ile birlikte  Çıldırlı Şehid Taner Karadeniz’in ailesini Aşıkşenlik mahallesindeki evlerinde ziyaret etti. 

Şehidin Annesi Fahriye Karadeniz, kardeşi Sinan Karadeniz ve diğer aile bireyleriyle bir süre sohbet ederek, Şehid Taner Karadeniz nezdinde tüm şehitlere Allah’tan rahmet dileyen Vali, “Bu vatan için can veren şehitlerin aileleri bize emanettir. Her zaman için bu ailelerimizin yanlarında olacağız, dertleriyle dertlenip, sevinçlerini paylaşacağız. Şehitlerimizi unutmadığımız gibi onların aziz hatıralarını da her zaman için yaşatacağız. Bugün de Çıldır ilçemizde Şehidimiz Taner Karadeniz’in ailesini ziyaret ettik. Şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI