03-06-2023 11:39:31

Ardahan Milletvekilleri Kaan Koç ve Özgür Erdem İncesu Yemin Etti

14 Mayıs 2023 Genel seçim sonuçlarının resmi gazetede yayımlanması ile birlikte Adalet ve Kalkınma Partisi Ardahan Milletvekili seçilen Kaan Koç ve Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili seçilen Özgür Erdem İncesu Türkiye Büyük Millet Meclisinde yemin etti.
Ardahan Milletvekilleri Kaan Koç ve Özgür Erdem İncesu Yemin Etti

14 Mayıs 2023 Genel seçim sonuçlarının resmi gazetede yayımlanması ile birlikte  Adalet ve Kalkınma Partisi Ardahan Milletvekili seçilen Kaan Koç ve Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili seçilen Özgür Erdem İncesu Türkiye Büyük Millet Meclisinde yemin etti.

         

Koç ve İncesu Meclis kürsüsünden "Devletin varlığı ve bağımsızlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, milletin kayıtsız ve şartsız egemenliğini koruyacağıma; hukukun üstünlüğüne, demokratik ve laik Cumhuriyet'e ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalacağıma; toplumun huzur ve refahı, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde herkesin insan haklarından ve temel hürriyetlerden yararlanması ülküsünden ve Anayasa'ya sadakattan ayrılmayacağıma; büyük Türk milleti önünde namusum ve şerefim üzerine ant içerim." diyerek 28. yasama döneminde görevlerine başladı.

    

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI