15-03-2023 22:08:10

Ardahan Haberi: Yunus Baydar,AK Parti'den Ardahan milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

2014 yerel seçimlerinde AK Parti Ardahan Belediye Başkan Adayı olan Yunus Baydar, milletvekilliği aday adaylığı için ilk resmi başvurusunu yaptı
Ardahan Haberi: Yunus Baydar,AK Parti'den Ardahan milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

2014 yerel seçimlerinde AK Parti Ardahan Belediye Başkan Adayı olan Yunus Baydar, milletvekilliği aday adaylığı için ilk resmi başvurusunu yaptı.

         

AK Parti İl Başkanlığında adaylık başvurusu sonrası açıklama yapan Baydar, " Partimizin kuruluşundan beri çeşitli kademlerinde görev alarak Ardahana hizmet etmek derdindeyiz. İl başkanlığı, İl genel meclis üyeliği, milletvekilliği adaylığı ve son olarak ta 2014 yerel seçimlerinde belediye başkan adaylığı ile halkımızın karşısında çıktık. Amacımız bu kutlu Ardahan ilimize değere katmak. 17 yıldır meslek hayatımı sürdürdüğüm bu ilde köy köy, hücre hücre memleketimizin her köşesini gezdik, dolaştık. Özellikle meslek hayatımla başlayan Ardahan’daki toplumumuzla birlikteliğimiz siyasi görevlerinin yanında sivil toplum kuruluşunda da bize teveccüh gösteren Ardahanlı hemşehrilerimize bize verdikleri vekaleti, bize sunulan güveni hiçbir zaman boşa çıkartmadık. Biz siyaseti bir araç olarak görüyoruz. Bizim derdimiz 8’ci harikamız olan Ardahan ve Ardahan’da çocuklarımızın geleceğini düşünüyoruz, sırtımızı değil bedenimizi Ardahan’da taşın altına koymak için bu göreve talip oluyoruz.’’ dedi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI