02-12-2022 19:08:32

Ardahan Haberi: Türkiye'nin Tarımsal Durumu ve Ardahan Tarımı' başlıklı panel düzenlendi.

Sosyal Demokrasi Derneği (SDD) ve Ardahan Belediyesi işbirliği ile 'Türkiye'nin Ekonomik, Tarımsal Durumu ve Ardahan Tarımı' başlıklı panel düzenlendi
Ardahan Haberi: Türkiye'nin Tarımsal Durumu ve Ardahan Tarımı' başlıklı panel düzenlendi.

SDD Yönetim Kurulu Üyesi Canip Kara moderatörlüğünde SDD Genel Başkanı ve eski TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Genel Başkanı Sami Doğan, CHP Ekonomi Masası Üyesi ve eski İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli ile Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Sertaç Eş'in konuşmacı olarak katıldığı Türkiye'nin Ekonomik, Tarımsal Durumu ve Ardahan Tarımı' başlıklı panel, Ardahan Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Panele, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya, ATSO Başkanı Çetin Demirci, Ziraat Odası Başkanı Latifşah Sural, Baro Başkanı Murat Yolcu, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Caner Çoban, Anavatan Partisi İl Başkanı Erbay Emen, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Murat Baltacı, STK Başkanları, Siyasi parti temsilcileri ve esnaflar katıldı. 

Yoğun ilgi gören panelde konuşan Belediye Başkanı Faruk Demir, “Ülkemizde ve memleketimizde çok güzel şeyler oluyor. İklim değişikliği ve ürün değişikliği açısından bilim adamları ve üniversitelerin ön görüsüyle Ardahan’da doğru tarım ya da hangi tarım ile ilgili panel yapmayı düşünüyorduk. Bugün burada düzenlenen 'Türkiye'nin Ekonomik, Tarımsal Durumu ve Ardahan Tarımı' paneli fikrinin oluşmasında Ardahan sevdalısı Canip Kara’ya çok teşekkür ediyorum. Konuşmacı olarak katılan SDD Genel Başkanı ve eski TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Genel Başkanı Sami Doğan’a, CHP Ekonomi Masası Üyesi ve eski İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli’ye ve Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Sertaç Eş'e katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Panelde mutlaka öğreneceğimiz çok şeyler vardır. Yararlı bilgilerin edinileceği bu toplantıya zamanını ayırarak katılım sağlayan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Panelde konuşmacılar katılımcılara Türkiye’nin ekonomik, tarımsal durumu ve Ardahan tarımı konusunda bilgiler verdi. Panel daha sonra soru-cevap şeklinde devam etti.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI