24-10-2022 23:06:52

Ardahan Haberi: Travis Scott, Kylie Jenner'ı aldattı mı? 'Birlikte fotoğraflarımız ve videolarımız var'

Kardashian-Jenner ailesinin en küçük üyesi Kylie Jenner'ın, iki çocuğunun babası Travis Scott tarafından aldatıldığı konuşuluyor. Ünlü rapçinin daha önce aşk yaşadığı iddia edilen Rojean Kar, Scott'ın müzik videosunun setinden paylaştığı bir videoyla dikkat çekti. Travis, sosyal medyada hızla yayılan söylentilere cevap verdi. Kar'dan ise bir video daha geldi.
Ardahan Haberi: Travis Scott, Kylie Jenner'ı aldattı mı? 'Birlikte fotoğraflarımız ve videolarımız var'

2017'de Coachella Müzik Festivali'nde Travis Scott ile aşk yaşamaya başlayan reality show yıldızı Kylie Jenner, 2018'de ilk çocuğu Stormi'yi kucağına almasının ardından 2019 yılında rapçi ile yollarını ayırmıştı. 2021'de yeniden bir araya gelen ünlü çift, ikinci kez bebek sevinci yaşadıklarını duyurmuştu. İkilinin heyecanlı bekleyişinin 2 Şubat'ta sona erdiği ortaya çıkmış, ikinci kez anne-baba olan çift, mutluluklarını takipçileriyle paylaşmıştı.

Tüm bunların ardından şimdilerde mutlu birlikteliklerine devam eden ikiliden Scott'ın, Jenner'ı aldattığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Ancak Travis Scott, 25 yaşındaki Kylie Jenner'ı eski bir kız arkadaşı olan Rojean Kar ile aldattığı iddialarını yalanladı.

31 yaşındaki rapçi, Kar tarafından yayınlanan ve ikisinin aynı müzik video setinde görüldüğü bir Instagram videosuna yanıt vermekte gecikmedi. Travis, Rojean'in sette 'davetsiz bir misafir' olduğunu iddia etti ve ayrıca 'onu tanımadığını' belirtti.

"OYUNLARI BIRAKIN"

DailyMail'de yer alan habere göre; Kylie'yi bir Instagram modeli olan Kar ile aldattığına dair söylentiler hızla yayıldıktan sonra Travis, Instagram sayfasının hikayeler bölümünden bir paylaşım yaparak şu ifadeleri kullandı:

Çok acayip şeyler oluyor. Ben bir müzik videosunun çekimlerini yaparken, davetsiz bir kişi kapalı bir set olması gereken yerin gizlice fotoğraflarını çekti. Bunu son kez söylüyorum; bu kişiyi tanımıyorum. Bu kişiyle hiçbir ilişkim olmadı. Bu yüzden lütfen bu oyunları bırakın.

video paylaştılarKardashian-Jenner ailesi estetik yaptırmasaydı şimdi nasıl görünürdü?Haberi Görüntüle

"HERKES SENİ BENİMLE GÖRDÜ"

Her ne kadar Travis iddiaları kendi açıklamasıyla sonlandırmayı ummuş olsa da, Rojean de kendi yanıtını şimdi sadece takipçilerinin görebileceği şekilde ayarlanmış Instagram hesabından paylaştı.

"Yapmamamız gereken şey, yalan söylemek" diyerek sözlerine başlayan Kar, "Aslında kesinlikle benimle birlikteyken beni tanımadığını ve benimle hiç birlikte olmadığını söylüyorsun. Herkes seni benimle gördü. Birlikte fotoğraflarımız ve videolarımız var. Hadi ama, her gece Kylie'yi aldatıyorsun! Bütün şehir bunu görüyor" ifadelerini kullandı.

"HERKESLE İLETİŞİME GEÇTİN"

Rojean, söz konusu müzik videosunun setine davet edildiğini, hiçbir yere davetsiz bir şekilde gitmediğini ve hayatında hiçbir zaman gizlice fotoğraf çekmediğini söyledi. Kar ayrıca yayınladığı yanıt videosunun sonuna doğru, Scott ile birbirlerini bu yılın başlarında Sevgililer Günü'nde kısaca gördüklerini de iddia etti:

O gün kapıdan çıktım ve sen tanıdığım her kızla iletişime geçip, arkadaşlarımın 'Travis seni soruyor, geri dön' demesini sağladın. Bu da yaşanmamış gibi mi davranacağız?

"BU MASADA DEĞİLSEN, BENİMLE DEĞİLDİN"

Travis ise bu açıklamalar karşısında geçen Sevgililer Günü'nde çekilen bir yemek masasının görüntüsünü paylaşarak, "Sevgililer gününde bu masada değilsen, o zaman benimle değildin" diye yazdı; ancak kısa süre sonra bu paylaşımını sildi.

NE OLMUŞTU?

Rojean Kar ve Travis Scott ilk kez 2013 yılında, müzisyenin iki çocuğunun annesi Kylie Jenner ile çıkmaya başlamasından çok önce görüştüğü iddia edilmişti. New York Post'ta yer alan habere göre; ayrıca Kar'ın, Scott ile Jenner'ın 2019'daki kısa süreli ayrılığının da sebebi olduğu söylenmişti. Rojean, tüm bu iddiaları reddetmişti.

'kötü bir anne' olmakla eleştirilmiştiKylie Jenner altı kişiden oluşan 'yardımcı' ekibiyle eğlence parkında!
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI