08-10-2022 13:38:24

Ardahan Haberi: Simge Sağın sözünü tuttu! Yağmurda denize girdi

Birçok hit parçaya imza atan pop müziğin başarılı isimlerinden Simge Sağın, ekibiyle birlikte mavi tura çıktı. Yoğun konser maratonunun ardından tekne tatilinin rotasını Muğla Göcek olarak belirleyen 41 yaşındaki güzel, yağmurlu havaya aldırış etmeden kendini Ege'nin serin sularına bıraktı. Simge, o anları sosyal medya hesabından yayınlamayı da ihmal etmedi.
Ardahan Haberi: Simge Sağın sözünü tuttu! Yağmurda denize girdi

Simge Sağın, tatilini 10 yıldan uzun süredir karavanda geçiriyor. Geçtiğimiz ay ailesiyle İzmir Gümüldür’de kamp yapmayı tercih eden şarkıcı, bu sene de geleneği bozmadı. Kardeşi İrem ve yeğeni Armin ile karavanda kafasını dinleyen popçu, "Hayatımda en sevdiğim yer" dediği Gümüldür’de ağaçların altında uzanıp kitap okudu, sıcaktan bunaldığı anlarda ise kumsala inip, denizin tadını doyasıya çıkardı.

"HİT ŞARKILARI KARAVAN TATİLİNDE YAPTIM"

Daha önce gündem olan tatil tercihiyle ilgili açıklama yapan Sağın, "Lüks tatilleri, insanların birbirine hava attığı plajları sevmiyorum. Karavanla tatil, doğayla iç içe olmamı sağlıyor. Ruhumu besliyor. Hit şarkıları bu sayede yaptım" ifadelerini kullanmıştı.

Müzik sektörüne dair çarpıcı sözler'Piyasada tanınmış biri önümü kesmeye çalıştı'Haberi Görüntüle

GÖCEK'TE TEKNE TATİLİ

'Mış Mış', 'Üzülmedin Mi?', 'Öpücem' gibi şarkılarla tanınan Simge Sağın, yaz boyunca ülkenin farklı şehirlerinde müzikseverlerle buluştu. Yoğun konser maratonunu geride bırakan ünlü şarkıcı, ekibiyle mavi tura çıktı. Muğla Göcek'i tercih eden Simge'ye, müzisyen arkadaşı Onur da eşlik etti.

YAĞMURDA DENİZ KEYFİ

1.4 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından ilk olarak "Yağmur yağacak mı ve biz denize yağmurda girebilecek miyiz?" mesajını paylaşan güzel popçu, kısa süre sonra deniz keyfi yaptı.

"SÖZÜMÜZÜ TUTTUK, DELİ GİBİ YÜZDÜK"

Yağmura aldırış etmeden hemen denize giren Simge Sağın, o anları takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmezken, "Ve sözümüzü tuttuk, deli gibi yüzdük" notunu düştü.

"DİĞERLERİ SADECE ISLANIR"

Neşesinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen ve formda görüntüsüyle dikkat çeken Simge Sağın, yağmur altında tekne güvertesindeki bikinili pozlarını da yayınladı.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI