11-09-2022 14:01:24

Ardahan Haberi: Simge Sağın'ın iddialı sahne kıyafeti dikkat çekti

'Yankı' ile Türkçe pop'un hit'lerinden birine imza atan Simge Sağın, 2022 yazını 'Ne Güzel' ile kapattı. Başarılı şarkıcı Sağın, geçtiğimiz günlerde hayranlarıyla buluştu. Ünlü popçu, derin yırtmaçlı elbisesiyle sahneye çıktı, pozlarını sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.
Ardahan Haberi: Simge Sağın'ın iddialı sahne kıyafeti dikkat çekti

Simge Sağın, Özgür Aras'la bir araya gelerek, samimi açıklamalarda bulundu. 41 yaşındaki ünlü isim, şarkı seçimlerinde bir sırrı olup olmadığının sorulması üzerine, "Şarkıları iyi kokladığımı düşünüyorum, hissediyorum. Kalbimin sesini dinlemem bence benim sırrım" ifadelerini kullandı.

"İYİ ZAMANLARMIŞ"

Konservatuar yıllarından beri 15 senenin üzerinde şarkı söylediğini belirten Simge, bu süreçte hiç pes ettiği zamanlar olup olmadığını da Özgür Aras’a anlattı. Simge; “Dönem dönem oldu. Çok eski dönemleri hatırlıyorum, pes ettiğim dönemler deyince onlar aklıma geliyor. Ama tabii ki pes etmenin ve bütün bu yaşanılan her şeyin, benim başarı yolumdaki bütün taşları üst üste koydurup beni yukarıya çeken bir şey olduğunu da anladım. O yüzden şimdi iyi zamanlarmış diyebiliyorum, geriye dönüp baktığımda" diye konuştu.

"KORKMASI GEREKTİĞİNE İNANIYORUM"

Simge, müzik kariyerine başladığı dönemlerde herkes tarafından sevilen ve tanınan kadın bir sanatçının önünü kesmeye çalıştığını da açıkladı:

Bunu zaten hep söyledim, yakın çevrem bilir. Çok ünlü, bilinen, piyasada tanınmış, herkesin de çok sevdiği bir hanımefendi yıllarca önümü kesti; kesmeye çalıştı... Ama şunu da gördüm hayatı yaşarken; bir gerçeklik varsa, gerçekten başarılıysanız kimse buna daha fazla engel koyamıyor. Uzun bir zaman, benim başarısız olduğum döneme denk gelen dönemde yapacağını yaptı hanımefendi... Ama sonrasında da benimle yakın arkadaş olmayı tercih etti. Ve bunu herkese yapıyordu zaten, bana da aynı şekilde davrandı. Ne zaman korktu, o zaman yakın olmak istedi. Korkusunu anladım ve çok haklı buldum. Ve onun daha da korkması gerektiğine inanıyorum. Korktuğu başına geldi ve ben başarılı oldum çünkü.

Aylık 20 bin TL!Simge Sağın, Galata'ya taşındı!Haberi Görüntüle

"SON DERECE UMUTLUYUM"

Simge, “Hiç kıskandığın bir şarkı oldu mu?” sorusuna ise "Kıskandığım bir şarkı vardı ama inşallah o şarkıyı kıskanmayacak kadar güzel şarkım olur deyip 'Yankı'nın sahibi oldum. Ayrıca bestecisi olarak var olduğum için de mutluyum. Ama kıskandığım şarkı 'Armağan'dı her zaman, Hande Yener’in... O da çok özel bir şarkı, 'Yankı'da çok özel bir şarkı. O yüzden şimdi artık hiçbir şarkıyı kıskanmıyorum. Ben hala 'Yankı'nın üzerine çıkamama derdindeyim. Ama yeni gelecek şarkıdan da son derece umutluyum. İkinci 'Yankı' geliyor diyebiliriz" diye cevap verdi.

SAHNE KIYAFETİ OLAY OLDU

Son dönemde iddialı sahne kıyafetleri ve sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Simge, Sarıyer'deki bir mekanda konser verdi. Hayranları için sevilen şarkılarını seslendiren popçu, konserinden görüntüleri sosyal medya sayfasından paylaştı.

41 yaşındaki şarkıcı, derin yırtmaç detaylı sahne kıyafetiyle verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu. Sağın'ın tercihine sosyal medyada yorum yağdı. Şarkıcının kıyafetini beğenenler kadar abartılı bulanlar da oldu.

Beğeni topladıSimge Sağın'dan geleneksel tatil pozu
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI