22-01-2023 17:06:01

Ardahan Haberi: Serenay Sarıkaya'nın ayakları sosyal medyada gündem oldu

Şahmaran dizisindeki rolüyle adından söz ettiren Serenay Sarıkaya'nın ayakları sosyal medyada gündem oldu. Oyuncunun bir sahnede masada oturduğu pozu sosyal medyada paylaşıldı. Güzel oyuncunun ayakları hakkında acımasız yorumlar yapan kullanıcılara diğer kullanıcılar tepki gösterdi.
Ardahan Haberi: Serenay Sarıkaya'nın ayakları sosyal medyada gündem oldu

Cem Yılmaz ile ayrıldıktan sonra adı Umut Evirgen'le aşk yaşayan Serenay Sarıkaya, Tv8'de yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programının haberine göre; yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu işletmeci sevgilisi Evirgen'le yollarını ayırmıştı. Serenay Sarıkaya'nın, ayrılıkla ilgili yakın çevresine; "Yorulduk, yürütemedik" dediği öğrenilmişti.

Haberin Devamı

YALANLADI

‘Şahmaran’ adlı dizide birlikte rol alan Burak Deniz ve Seranay Sarıkaya'nın aşk yaşadığı iddiası ise magazin kulislerine bomba gibi düşmüştü. Sarıkaya, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Deniz ile aşk yaşadığına ilişkin söylentilerin gerçeği yansıtmadığını dile getirmişti. Güzel oyuncu, "Hakkımda çıkan iddia doğru değildir. Lütfen canınız sıkıldıkça üzerimden iddialar üretmeyin" ifadelerini kullanmıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRSıfır makyaj Serenay SarıkayaHaberi Görüntüle

"NE AÇIKLADILARSA DOĞRUDUR"

Bu iddialardan sonra Didem Soydan, Nişantaşı’nda görüntülenmişti. Sevgilisi Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya ile ilgili yazılan haberler ile alakalı sorulara manken, "Konuşmak istemiyorum. Ne açıkladılarsa doğrudur" yanıtını vermişti.

BURAK'IN PANİK ANLARI!

Haberin Devamı

Daha sonra Etiler'de objektiflere takılan Burak Deniz, paniklemişti. Ünlü isim, muhabirlerin soruları karşısında alakasız cevaplar vererek, durumu toparlamak için, “Bir telefon aldım kafam karışık" şeklinde açıklama yapmıştı.

"BİR ARKADAŞIMLAYDIK"

Serenay Sarıkaya'nın evinin bulunduğu sokakta olduğu hatırlatılan oyuncu, “Serenay'ın evi de aşağıda ama bir arkadaşımlaydık" diye konuşmuştu. Hafta sonunu Sarıkaya ile beraber geçirdikleri iddiasına oyuncu, “Hayır beraber değildik" diye cevap verdi. Deniz'e, Etiler'deki bir mekana Sarıkaya'nın arabasıyla geldiği hatırlatılınca, “Yok arabasıyla geldik, ama birlikte değiliz" diye konuşup şaşkınlık yaratmıştı.

AYAKLARI OLAY OLDU

Burak Deniz, Serenay Sarıkaya ve Mert Ramazan Demir'in başrolünü oynadığı Şahmaran dizisi, geçtiğimiz günlerde yayınlanmaya başladı. Dizinin bölümleri kısa sürede Twitter'da gündem olurken Sarıkaya'nın bir sahnede görünen ayakları sosyal medyaya damga vurdu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRSerenay Sarıkaya: Mert'i size yedirmeyeceğim!Haberi Görüntüle

YORUM YAĞDI

Oyunculuğunun yanı sıra güzelliği ile de hayran bırakan Serenay Sarıkaya'nın bir sahnede masada oturduğu pozu sosyal medyada paylaşıldı. Duruşun da verdiği etkiyle ayakları olduğundan daha büyük görünen Sarıkaya sosyal medyayı ikiye böldü. Güzel oyuncunun ayakları hakkında acımasız yorumlar yapan kullanıcılara diğer kullanıcılar tepki gösterdi.

ŞAHMARAN DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Haberin Devamı

Öğretim görevlisi olarak Adana'ya giden Şahsu, yıllar önce annesini terk eden büyükbabası ile yüzleşme kararı alır. Bu yolculukta kendisini Şahmaran'ın soyundan gelen ve ismi Mar olan sıra dışı ve gizemli bir topluluk ortasında bulur. Aşkın ve bilgeliğin temsili olan Şahmaran efsanesine koşulsuz inanan Mar halkı, Şahsu'nun gelmesi ile tarihi kehanetin tamamlanmasını bekler. Büyükbabasının karşısına dikilip geçmişin hesabını sormak isteyen Şahsu ve Maran'ın yollarının kesişmesi ile her şey değişecektir.

  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI