05-01-2023 19:52:21

Ardahan Haberi: Seren Serengil, Hadise'nin şikayeti üzerine ifade verdi! Ebru Gündeş'i tanık gösterdi

Şarkıcı Seren Serengil, meslektaşı Hadise'nin şikayeti üzerine savcılıkta yaklaşık üç saat ifade verdi. İşlemlerinin ardından açıklama yapan Serengil'in, "Reza Zarrab ile yaşadığı yasak aşkla alakalı suç duyurusunda bulunmuş. Biz de Reza Bey'in eski avukatı, Ebru Gündeş ve avukatını şahit olarak gösterdik" sözleri magazin gündemine bomba gibi düştü.
Ardahan Haberi: Seren Serengil, Hadise'nin şikayeti üzerine ifade verdi! Ebru Gündeş'i tanık gösterdi

'O Ses Türkiye' yarışmasında jüri koltuğunda oturdukları dönemde aralarından su sızmayan Ebru Gündeş ve Hadise, Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile Hadise arasında çıkan yasak aşk iddiaları sonrası iletişimi kesmişti. Hadise söz konusu haberleri kesin bir dille yalanlarken, Gündeş sessizliğe bürünmeyi tercih etmişti. Seren Serengil ise yorumcusu olduğu magazin programında Hadise'yi hedef alan açıklamalarda bulunmuş, yasak aşk iddialarının doğru olduğunu belirtmişti.

Haberin Devamı

"YASAK AŞKI İTİRAF ETTİ"

 Serengil'in iddiasına göre söz konusu dilekçede şu ifadeler yer alıyordu:

Davalı, taraf bakıcıya müvekkilimin de tanıdığı bir kadınla gönül ilişkisi yaşadığını itiraf etmiş. Bakıcı da bu durumu müvekkile iletmiştir. Müvekkil önceleri bu söylemlere itibar etmemiş ancak 2021 yılı şubat ayında Amerika'dan Türkiye'ye döndükten sonra birçok kişi tarafından aynı söylemler tekrarlanmış. Hatta bu kadının davalı tarafın yanında uzun süreli kaldığı da söylenmiştir.

"TEHDİT EDİLİYORUM"

Hadise, isim vermeden hakkındaki iddialara sert tepki göstermişti:

Bu mesajım tehdit ve taciz edilen tüm kadınlara; Susmayın. Ben de susmuyorum ve asla susmayacağım. Ben bir buçuk senedir bir grup tarafından taciz ediliyorum, tehdit ediliyorum. Bu insanlara göre kaç kere hamile kaldım, kaç kere kürtaj yaptırdım. Geçtiğimiz günlerde göz doktorundan çıkarken bana yine kürtaj yaptırmıştır dedi bu grup. Bu insanlara göre metres oldum, bu insanlara göre bel altı ne geliyorsa aklınıza çoğuna maruz kaldım. Bu insanlar tarafından bana tam bir buçuk yıldır şantaj yapılıyor. Siz kimsiniz? Allah mısınız?

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRHadise vazgeçmiyor! Yine meydan okuduHaberi Görüntüle

ÜÇ STLİK İFADE

Hadise bir televizyon programında kendisi hakkında iddialarda bulunan Seren Serengil'den şikayetçi oldu. Şikayet üzerine Seren Serengil, bugün öğlen saatlerinde Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek, Basın Suçları savcısına ifade verdi. Ünlü şarkıcının ifadesi yaklaşık üç saat sürdü.

TANIKLARI DİKKAT ÇEKTİ

Savcılıkta ifade işlemlerinin ardından açıklama yapan Seren Serengil, Hadise'nin kendisi hakkında şikayetçi olduğu için ifade vermeye geldiğini söylerken, "Hadise suç duyurusunda bulunmuş. Biz de tanıklarımızın isimlerini verdik" dedi.

Haberin Devamı

"EBRU GÜNDEŞ VE AVUKATINI ŞAHİT OLARAK GÖSTERDİK"

Basın mensuplarının Hadise'nin ne konuda şikayetçi olduğunu sorması üzerine Seren Serengil, "Reza Zarrab ile yaşadığı yasak aşkla alakalı suç duyurusunda bulunmuş. Biz de Reza Beyi'n eski avukatı, Ebru Gündeş ve avukatını şahit olarak gösterdik" açıklamasını yaptı.

  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI