15-03-2023 22:12:51

Ardahan Haberi: Özgür Yılmazda Ak Parti Ardahan Milletvekili aday adaylığı için müracaatını yaptı.

AK Parti de vekillik için başvurular devam ediyor. Ardahan’da 14 Mayıs 2023 milletvekilliği genel seçimi için milletvekili aday adaylığı başvuruları başladı
Ardahan Haberi: Özgür Yılmazda Ak Parti Ardahan Milletvekili aday adaylığı için müracaatını yaptı.

AK Parti de vekillik için başvurular devam ediyor. Ardahan’da 14 Mayıs 2023 milletvekilliği genel seçimi için milletvekili aday adaylığı başvuruları başladı.

             

14 Mayıs 2023 te yapılacak milletvekilliği genel seçimi için AK Parti Ardahan il binasında milletvekili aday adaylığı başvuruları devam ediyor.

               

İki dönem önceki Gençlik Kolları İl Başkanı Özgür Yılmazda adaylık için müracaatını yaptı. Eşiyle birlikte AK Parti Ardahan il binasında müracaatını yapan Yılmaz yapmış olduğu açıklamada, ‘’ AK partiye gönül vermenin ötesinde şerefle, aşkla ve büyük bir özveri ile arkadaşlarımla birlikte hizmet etmenin gururunu yaşayarak bu müracaatını yapıyorum. Amacım Cumhurbaşkanımız Reccep Tayyip Erdoğan'ın yolunda bıkmadan durmadan var gücümle memleketime hizmet etmektir. Ben hem içinizden biri hemde  bir evladınız olarak bu yola çıktım. Mevlam nasip eder ve Cumhurbaşkanımız ile Genel Merkezimizde uygun görürse  Ardahan için hizmet etmek istiyorum. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun ‘’ dedi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI