30-11-2022 17:43:04

Ardahan Haberi: Kılıçdaroğlu hakkındaki fezleke Meclis'te

Aralarında CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve CHP'li vekiller Ali Mahir Başarır ve Turan Aydoğan'ın da olduğu 69 fezleke Meclis Başkanlığı'na ulaştı.
Ardahan Haberi: Kılıçdaroğlu hakkındaki fezleke Meclis'te

Aralarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır, CHP Milletvekili Seyit Torun, CHP Milletvekili Turan Aydoğan, HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, HDP Grup Başkanvekili Meral Daniş Beştaş ve DBP Genel Başkanı Salihe Aydeniz'in de olduğu 69 fezleke Meclis Başkanlığı'na ulaştı.

CNN Türk Muhabiri Duygu Ayaz Bayram, fezlekelerle ilgili şunları söyledi:

"Fezlekeler, Adalet Bakanlığı tarafından milletvekilleri hakkında hazırlanıyor, ardından Cumhurbaşkanlığı'na gönderiliyor. Ve Cumhurbaşkanlığı tarafından da TBMM Başkanlığı'na fezlekeler sunuluyor. Bu kapsamda sunulan fezlekeler arasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da bulunduğunu söyleyebiliriz. Fezlekeler arasında Yalova'daki mahkemede tartışmalarla gündeme gelen CHP'li Ali Mahir Başarır, Turan Aydoğan'la Seyit Torun'un fezlekesi de bulunuyor. 69 fezlekenin büyük çoğunluğu HDP'li vekillere ait bulunuyor. DBP'li Saliha Aydeniz hakkında da yeni bir fezleke gönderildi. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkındaki fezleke de Meclis Başkanlığı'na ulaşan fezlekeler arasında..."

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI