17-01-2023 07:57:01

Ardahan Haberi: Hülya Avşar: Kızım beni yeterince yoluyor

Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Zehra Çilingiroğlu, yeni yaşını ailesi ve sevgilisiyle birlikte kutladı. Mekan çıkışı gazetecilerle sohbet eden Hülya Avşar, kızına hediye almadığını söyleyerek çok konuşulacak bir açıklama yaptı. Zehra Çilingiroğlu ise mekandan ayrılır ayrılmaz sevgilisi Mürsel Kaya'nın yanına koştu.
Ardahan Haberi: Hülya Avşar: Kızım beni yeterince yoluyor

Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu, 1997 yılında nikâh masasına oturmuş, 1998'de Zehra adını verdikleri kızları dünyaya gelmişti. İkili, Çilingiroğlu'nun Feraye Tanyolaç ile ilişkisinin ortaya çıkması nedeniyle 2005'te evliliklerini sonlandırmıştı.

Haberin Devamı

"SİZ NEREDEN TANIYORSUNUZ FERAYE'Yİ?"

Kaya Çilingiroğlu'nun 'Ferrari' sorusunu Feraye anlaması sonucu ünlü şarkıcının aldatıldığı ortaya çıkmıştı. Gece gezmesinde görüntülenen Çilingiroğlu, habercilerin yeni aldığı arabayı kastederek "Hayırlı olsun efendim, Ferrari'yi yeni mi aldınız?" demesi üzerine alkolün de etkisiyle "Sen Feraye'yi nereden göreceksin?" şeklinde istemeden yeni ilişkisini itiraf etmişti.

"ALLAH ÇARPTI"

Geçtiğimiz günlerde bir YouTube kanalına konuk olan Kaya Çilingiroğlu, Feraye Tanyolaç ile ilişkisinin ortaya çıktığı görüntüler hakkında, “İçkiden uzak durmadık, Allah çarptı. O görüntüleri hâlâ seyretmedim, hâlâ utanıyorum" açıklamasını yapmıştı.

"İKİSİNİ BİRLİKTE KUTLADIK"

Hülya Avşar, önceki akşam kuzenleriyle Yeniköy'de bir mekanda görüntülendi. Mekan çıkışı basın mensuplarıyla sohbet eden Avşar, “Hem kızımın hem de kuzenimin doğum günüydü. İkisini birlikte kutladık” dedi.

Haberin Devamı

"YAŞIMA UYGUN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"

Gerek klibinde olsun gerek havuz başında olsun verdiği pozlarla gündem olan Avşar, “Ben bu pozları göz kamaştırmak için vermiyorum. Sadece sosyal medyanın gereğini yapıyorum. Yaşıma uygun olduğunu düşünüyorum. Tamamen sportmen bir görüntüydü” dedi.

"HER ŞEYİN NORMALİNİ YAPMAK ANTİDEPRESAN GİBİ"

Gazetecilerin, “Son günlerde birçok kişi 'Antidepresan' şarkısını okuyor. Siz de okumayı düşünüyor musunuz?” sorusuna sanatçı, “Düşünmüyorum. Zaten ben kendim antidepresanım. O yüzden gerek duymuyorum. Spor, hayata erken başlamak ve normal düzenli marjinal olmayan bir hayat sürmek. Gerektiği zaman harcamak. Yani her şeyin normalini yapmak. Zaten antidepresan gibi” şeklinde konuştu.�

"ZEHRA ZATEN BENİ YETERİNCE YOLUYOR"

Gazetecilerin kızı Zehra'ya aldığı hediyeyi sorması üzerine Avşar, “Ben hiçbir şey almadım. Zaten normal zamanda beni yeterince yoluyor. O yüzden de hediye istemeye utandı” diyerek kahkaha attı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRHülya Avşar: Yeni yıla benimle girenler çok şanslıHaberi Görüntüle

ZEHRA-MÜRSEL AŞKI TAM GAZ

Ailesinin yanında fazla kalmayan Zehra Çilingiroğlu, mekandan ayrılır ayrılmaz sevgilisi Mürsel Kaya'nın yanına koştu. Etiler'de bulunan bir mekanda sevgilisiyle buluşan Zehra, burada sevgilisiyle baş başa yemek yiyerek, yeni yaşını bir de sevgilisiyle kutladı.

YUKARI