18-09-2022 22:04:10

Ardahan Haberi: Hadise nin evliliği fiilen de bitti

4.5 ay önce nikah masasına oturduğu Mehmet Dinçerler ile evliliğinde kriz olduğu iddia edilen Hadise, geçtiğimiz günlerde boşanma davası açmıştı. Ardından Dinçerler'in evlenme teklifinde kullandığı 3 milyon TL'lik yüzüğü ve tüm düğün takılarını geri istediği iddia edilmişti. Dün akşam İstanbul'da sahne alan ünlü şarkıcının, 'Prenses' şarkısını söylerken parmağındaki bir yüzüğü fırlatıp atması sosyal medyada gündem oldu.
Ardahan Haberi: Hadise nin evliliği fiilen de bitti
Şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler, 30 Nisan’da Çırağan Sarayı’nda aile arasında gerçekleşen törenle dünyaevine girmişti. Çok konuşulan ilişkileri, 4.5 ay gibi kısa bir sürede sona eren ikiliden Hadise, boşanma davasını açan taraf oldu. "Sanat hayatımla ilgili Mehmet Dinçerler'den baskı görüyorum" iddiasına bulunan Hadise, 14 Eylül'de Beykoz Adliyesi’nde açtığı boşanma davasının dilekçesinde şu ifadelere yer verdi:

Mehmet Dinçerler evlendikten kısa süre sonra Hadise'nin sanat hayatını kısıtlayıcı tutum ve tavırlar sergilemeye başladı. Bu davranışlar zaman içinde psikolojik baskı boytutuna vardı. Baskılar Hadise'yi yıpratmaya başladı. Sadece kişisel hayatını değil, sanat hayatını da etkileyecek boyuta vardı. Ayrı yaşamaya başlayan çiftin evliliği fiilen de bitti.

TÜM TAKILARI İSTEDİ!

Hadise ile Mehmet Dinçerler'in avukatları, boşanma davası için bir araya gelmişti. Ünlü şarkıcı, boşanma için Mehmet Dinçerler'den maddi ve manevi hiçbir talepte bulunmadığı öğrenilmişti. Dinçerler'in ise Hadise'ye evlilik teklifinde taktığı üç milyon TL'lik yüzükle birlikte düğünde takılan tüm takıları istediği öne sürülmüştü.

"Evliliğimizi sonladırmak ortak görüşümüz doğrultusunda olup, tek istedim süreci herkes için en hayırlı olacak şekilde saygı çerçevesinde bitirmektir. Başka hiçbir talep ve isteğim olmamıştır" açıklamasını yapan iş insanının, boşanma kararı sonrası mücevherleri geri istediği iddiası şaşkınlık yaratmıştı.

Dikkat çeken Yargıtay kararı Mahkeme, düğün takılarını Mehmet Dinçlerler'e iade eder mi?Haberi Görüntüle

MİLYONLUK MÜCEVHER LİSTESİ ORTAYA ÇIKTI

Mehmet Dinçlerler'in evlilik teklifi sırasında Hadise'ye hediye ettiği 3 milyon TL'lik yüzüğün yanı sıra düğünde takılan mücevherler ise şöyle: Dünyaca ünlü bir markanın 75 bin dolarlık bileziği, 10 tane beşibiryerde, pırlanta kolye, toplam değeri 250 bin TL olan bilezikler.

"BU GECE ÜZÜLMEK YOK"

Boşanma süreciyle ilgili haberlerle gündemden düşmeyen Hadise, dün akşam İstanbul'da sahneye çıktı."Aşk Kaç Beden" ile açılış yapan şarkıcı, sahnede şarkılarını sırasıyla söyledi. 

Şarkı aralarında seyirciler ile sohbet eden Hadise, "Aşk acısı çekiyorum' diyen var mı?" diye bağırdı. Ardından seyirciden "Evet" cevabını alan şarkıcı, "Bu gece üzülmek yok, dans ediyoruz bu gece" diyerek şarkılarını seslendirmeye devam etti.

Ulus'ta görüldüBoşanma davası sonrası görüntülenen Hadise yüzünü gizledi!Haberi Görüntüle

HADİSE'DEN MANİDAR HAREKET

Hadise, 'Prenses' şarkısını seslendirirken, parçanın “İstersen bana, 'ukala, mukala' de el üstünde, tutulmazsam hep el kalırım, prensesler gibiydim ben babaevinde, özgürlüğüme gölgeyi hakaret sayarım” kısmında parmağındaki yüzüğü çıkarıp yere fırlattı.

Sahneye çıkarken siyah bir kostüm tercih eden ünlü şarkıcının yere fırlattığı yüzüğün; sahne performanslarda kullandığı aksesuarlardan bir parça olduğu öğrenildi.



  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI