02-03-2023 17:53:16

Ardahan Haberi: Göle Belediyesi deprem bölgesinde halka sıcak çorba dağıtımı yaptı.

Başkan Gültekin ziyaret ettiği Kahramanmaraş ve Malatya'da, Göle Belediyesi tarafından oluşturulan yemek standında bölge halkına sıcak çorba dağıtımı yaptı
Ardahan Haberi: Göle Belediyesi deprem bölgesinde halka sıcak çorba dağıtımı yaptı.

Göle Belediye Başkanı İlhan Gültekin, ülkemizin yaşadığı büyük deprem sonrası Kahramanmaraş ve Malatya’yı ziyaret etti. Başkan Gültekin ziyaret ettiği Kahramanmaraş ve Malatya'da, Göle Belediyesi tarafından oluşturulan yemek standında bölge halkına sıcak çorba dağıtımı yaptı.

Kahramanmaraş’ta 7.7 ve 7.6 şiddetinde gerçekleşen, 11 ilde binlerce can kaybına ve büyük hasara neden olan depremlerin yaraları sarılıyor. Tüm Türkiye depremin yaralarının sarılması için seferber olurken, Göle Belediyesi de toplanan yardım malzemelerini ve belediye ekiplerini bölgeye sevk etti. Kahramanmaraş merkezli iki ayrı depremin meydana geldiği ilk andan itibaren seferber olan ve Göle Belediyesinin bütün imkanlarını deprem bölgesi için kullanan Başkan Gültekin, Kahramanmaraş ve Malatya’ya giderek depremzedelere sıcak çorba ikramında bulundu, acılarını paylaştı. 

Ziyaretle ile ilgili açıklama yapan Başkan Gültekin: “Ülkemizin yaşadığı büyük deprem sonrası Kahramanmaraş ve Malatya illerimizi ziyaret ettik. Devlet kurumlarının vatandaşımızın yanında her türlü ihtiyacını karşılamada gösterilen olağanüstü gayrete şahit olduk. Yine sivil toplum kuruluşlarının iyi niyetli çalışmalarını gördük. Çadırlarda yaşayan vatandaşlarımızla sohbet ettik. Görevli personelimizi de ziyaret ettik. Depremde kayıp ettiğimiz vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Rabbim yakınlarına sabır versin. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Yaşananları anlatma tarifi imkansız bir durum. Allah böyle bir durumun tekrarını yaşatmasın” dedi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI